Meniu

Infectioase Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent ca te confrunti cu infectii paratizare, fungice sau bacteriene, cel mai bine ar fi sa te adresezi cabinetului de infectioase din Sibiu, pentru a primi un diagnostic corect. Bolile infectioase sunt catalogate ca fiind contagioase, transmitandu-se de la o persoana la alta prin diverse cai: aer, saliva, contact sexual etc. Imediat ce te confrunti cu simptome neobisnuite, cum ar fi febra crescuta si persistenta, tuse puternica, stranut si congestii nazale, este indicat sa mergi la cabinetul de boli infectioase pentru a afla concret, in urma unor teste si analize efectuate, care este problema concreta cu care te confrunti, dar si ce poti face in legatura cu aceasta. 

Din fericire, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta patru clinici de incredere din Sibiu la care poti apela oricand ai nevoie sa soliciti parerea unui expert cu privire la un virus gripal sau infectie bacteriana. Citeste mai departe cu atentie toate informatiile pe care ti le prezentam despre fiecare clinica in parte si descopera echipe medicale pricepute, bine pregatite si implicate.

Cat costa o consultatie la departamentul de boli infectioase in Sibiu?

Inainte de a merge la cabinetul de boli infectioase din Sibiu vrei sa te informezi cu privire la preturile practicate? Atunci tabelul de mai jos este exact ce ai nevoie pentru a te informa corect cu privire la bugetul orientativ pe care trebuie sa-l pregatesti. Iata care sunt, de asemenea, si denumirile clinicilor din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Relationarea excelenta intre pacienti si medici
 • Medici primari in boli infectioase
 • Diagnosticare precisa
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu steril
 • Curatenie impecabila
Aria Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnosticare precisa
 • Plan de tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Carpe Diem
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Buna pregatire si implicare
 • Empatie si experienta vasta
 • Medic primar expert
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
MedLife Polisano
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici implicati
 • Relationare excelenta medic-pacient
 • Medic primar boli infectioase
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in boli infectioase in Sibiu

Gripa, raceala, Covid-19, infectiile parazitare, bacteniene si fungice sunt cele mai comune probleme din cauza carora pacientii se adreseaza cabinetului de boli infectioase in Sibiu. Daca suspectezi ca te confrunti cu una dintre afectiunile mentionate anterior, atunci te incurajam sa citesti mai departe despre clinicile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza, pentru a-ti face programare la un cabinet de specialitate. Iata care este si impresia celorlalti pacienti care au frecventat unitati medicale de mai jos:

1. Misan Med

Misan Med este o unitate multidisciplinara din Sibiu la care poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de boli infectioase. Departamentul medical este reprezentat de medici de incredere, cu o buna pregatire in domeniu, cum ar fi: dr. Victoria Birlutiu, medic primar si doctor in stiinte medicale, dr. Ion Dinu, medic primar si dr. Laura Albu, medic primar. Printre afectiunile care pot fi diagnosticate, tratate si monitorizate cu atentie se numara si: gripele, pneumonia, „boala legionarilor” (boala infectioasa potential mortala cauzata de bacterii aerobe Gram-negative din genul Legionella), pesta, micoze, infectia cu stafilococ, gonoreea, boli venerice, Chlamydia, blefarita, gastroenterite bacteriene si virale, parazitii intestinali, HIV, hepatite virale B, C, D, gripe, pneumonia, mononucleoza infectioasa.

Pretul pentru o consultatie de boli infectioase este de 170 lei.

Centrul medical din Sibiu este puternic apreciat de pacienti, acestia fiind incantati de relationarea excelenta dintre ei si medici. Departamentul de boli infectioase este reprezentat de medici primari, competenti in diagosticarea corecta a pacientilor, dar si in elaborarea unui plan personalizat de tratament, astfel incat toata lumea sa se vindece cat mai rapid si eficient. In plus, atmosfera este primitoare, mediul steril, iar curatenia impecabila, fiecare pacient simtindu-se confortabil in prezenta medicului. 

Vezi parerile pacientilor despre Misan Med
Vezi Pareri

2. Aria Clinic

Aria Clinic este un centru medical din Sibiu care corespunde standardelor occidentale si unde te poti programa cu incredere pentru o consultatie de boli infectioase. Daca optezi pentru aceasta clinica, vei face cunostinta cu dr. Andra Cristina Moraru, medic specialist, care are referinte exceptionale din partea pacientilor. In cadrul acestui departament vei beneficia de consultatie si consult de specialitate, in urma carora doamna doctor reuseste sa stabileasca un diagnostic precis, dar si sa elaboreze un tratament corespunzator. Are competenta de a interpreta corect rezultatele analizelor si testarilor care decid starea de sanatate a pacientului, asigurand indrumari de specialitate, pentru ca boala infectioasa sa fie vindecata cat mai rapid.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Amabilitatea, profesionalismul si buna pregatire sunt calitatile care definesc activitatea desfasurata de medici. Asigurand o relationare impecabila cu pacientii si o atmosfera primitoare, toti cei care pasesc pragul cabinetului se simt confortabil in prezenta medicului. Diagnosticarea este intotdeauna precisa, planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile tuturor, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Clinica Carpe Diem

Clinica Carpe Diem, pe locul trei in top, este o alta unitate medicala din Sibiu la care poti apela daca tu sau cineva drag se confrunta cu o boala infectioasa. In cadrul departamentului isi desfasoara activitatea dr. Victoria Birlutiu, medic primar in boli infectioase, medicina interna si conf. univ. doctor in medicina. Doamna doctor a participat la diverse simpozioane, congrese si conferinte, dar si la cursuri de perfectionare, avand competenta de a identifica precis fiecare problema de sanatate din aria specialitatii sale, dar si de a o trata adecvat. Iata care sunt bolile pe care medicul poate sa le trateze: infectiilor respiratorii, digestive, boala Lyme, infectii cu Chlamydia, infectii virale (herpes, varicela, zona zoster), hepatite cronice virale C, B, consilierea gravidei cu hepatita B.

Pretul pentru o consultatie de boli infectioase este 230 lei, in urma careia pacientul afla concret care este afectiunea cu care se confrunta.

Personalul din cadrul cabinetului este bine pregatit, implicat, empatic si experimentat in tratarea corecta a pacientilor. Departamentul de infectioase gazduieste un medic primar expert, competent in diagnosticarea corecta a tuturor pacientilor, atat adulti, cat si copii, dar si in elaborarea unui plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este primitoare pentru toata lumea. Cu toate acestea, au existat nemultumiti cu privire la lipsa de implicare a personalului de la receptie.

4. Hyperclinica MedLife Polisano

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si Hyperclinica MedLife Polisano din Sibiu, unde vei gasi specialisti in tratarea bolilor infectioase, indiferent de nivelul de severitate. Dr. Victoria Birlutiu este medicul primar la care poti apela pentru obtinerea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament corespunzator. Aceasta este conferentiar universitar, este specializata si in medicina interna, avand competente in ecografie generala si managementul serviciilor de sanatate. Este membra a the European Society for Paediatric Infectious Diseases, din 1997, Societatii de Hepatologie Reseau Hepato Picardie, Franta din 2003, Societatii Romane de Boli Infectioase din 2004, Societatii Romane de Gastroenterologie din 2007 si membra ECCMID din 2008. De asemenea, a participat la numeroase conferinte si congrese nationale si internationale.

Pretul pentru o consultatie de boli infectioase este de 250 lei.

Centrul medical a primit numeroase aprecieri, multumita implicarii medicilor, dar si relationarii excelente dintre acestia si pacienti. In departamentul de infectioase isi desfasoara activitatea un medic primar, de incredere, care asigura un act medical ireprosabil cu fiecare ocazie. Diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar tratamentul recomandat este planificat in functie de problemele de sanatate ale pacientilor. Cu toate acestea, nu se tine cont de programari, fiind necesara imbunatatirea comunicarii cu personalul de la receptie.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici de incredere de boli infectioase in Sibiu si nu stii la care sa apelezi? Atunci cele patru sugestii pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a lua legatura cu un medic expert in domeniu. Citeste cu atentie informatiile prezentate si mergi cat mai curand la medicul de specialitate.