Meniu

Infectioase Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui cabinet de infectioase in Targoviste, in care sa obtii un diagnostic prompt si un tratament potrivit afectiunii de care suferi, in articolul de fata vei gasi toate informatiile de care ai nevoie. Pentru ca poate fi dificil sa cercetezi piata medicala privata a orasului in care locuiesti, mai ales cand te preseaza simptomele si incertitudinile, te poti folosi de acest ghid util pentru rezolvarea problemei tale de sanatate.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi in Targoviste pentru a avea acces la o consultatie de boli infectioase si in ce conditii se desfasoara aceasta.

Cat costa o consultatie la infectioase in Targoviste?

Inainte de a merge sa beneficiezi de un serviciu, este absolut normal sa cunosti pretul acestuia, mai ales cand este vorba despre sanatatea ta, in speta de o consultatie la infectioase in Targoviste, la care vrei sa te concentrezi pe comunicarea cu medicul si expunerea simptomelor care te afecteaza. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care trebuie sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife Polimed
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Act medical de calitate
  • Medici profesionisti si experimentati
  • Aparatura performanta
  • Solutii eficiente de tratament
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la infectioase in Targoviste?

Alegerea clinicii potrivite pentru nevoile si exigentele tale este esentiala in obtinerea unui diagnostic precis si a unui tratament adecvat, de aceea vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste o consultatie la infectioase in Targoviste. Pentru aceasta, iti sunt necesare informatii suplimentare din activitatea centrului medical spre care ar trebui sa te indrepti. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte despre calitatea serviciilor, despre dotarile de care dispune, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

MedLife Polimed Gabriel Popescu

Reteaua MedLife este prezenta in Targoviste cu patru clinici si un laborator de analize, insa pentru problema ta de sanatate va trebui sa te adresezi Clinicii MedLife Polimed Gabriel Popescu, in care sunt disponibile urmatoarele specialitati medicale: oftalmologie, pediatrie, endocrinologie, urologie, medicina generala, diabet si nutritie, psihiatrie, pneumologie, ortopedie-traumatologie, neuropsihiatrie infantila, boli infectioase, psihologie si siguranta transporturilor. Cabinetul de infectioase este deservit de doi medici bine pregatiti, cu experienta in lucrul cu pacientii si abordarea unei patologii vaste: dr. Simona Fusca si dr. Cristina-Luiza Davidoiu, medici primari, avand competente in ultrasonografie. Vei putea accesa aici consultatii, controale si ecografie generala, abdomen + pelvis.  Clinica MedLife Polimed Gabriel Popescu este recomandata si de o traditie de aproape 30 de ani a retelei medicale din care face parte si in cadrul careia functioneaza 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare si 18 centre stomatologice.  

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie de boli infectioase vei plati 200 de lei, la oricare dintre cei doi medici. Pretul ecografiei este de 165 de lei.

Actul medical de calitate, dotarile cu aparatura moderna, profesionalismul si experienta medicilor, precum si solutiile eficiente de tratament sunt cateva dintre aspectele pentru care targovistenii aleg Clinica MedLife Polimed Gabriel Popescu pentru diagnostic si tratament. La capitolul organizare, clinica are multe aspecte de imbunatatit, potrivit recenziilor din mediul online. In categoria aspectelor negative intra comportamentul personalului de la receptiei si gestionarea deficitara a programarilor, care genereaza timp de asteptare mare.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Polimed Gabriel Popescu
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru simptomatologia bolilor infectioase, in Targoviste poti obtine un diagnostic rapid si masurile de tratament necesare, la un cabinet specializat din cadrul unei clinici de top, parte a unei cunoscute si vaste retele private de sanatate din Romania. Vei gasi aici medici profesionisti, cu o bogata experienta clinica, precum si posibilitatea efectuarii unor investigatii ecografice cu tehnica moderna. 

Avand in vedere simptomele pe care le experimentezi, precum si prezentarea clinicii din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, te poti incredinta ca centrul medical din Targoviste este o alegere buna pentru sanatatea ta.