Meniu

Infectioase Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca experimentezi simptome de febra, tulburari digestive sau eruptii pe piele, este posibil sa suferi de o afectiune cauzata de un virus sau o bacterie si ai nevoie de o consultatie la infectioase in Targu Mures. In cazul in care nu ai gasit inca solutia pentru rezolvarea problemei de sanatate de care suferi, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre serviciile specializate din oras, astfel incat sa poti ajunge cat mai curand la medicul infectionist, pentru a obtine tratamentul necesar vindecarii.

Citeste textul pana la sfarsit si vei afla unde trebuie sa te adresezi in Targu Mures pentru problemele de sanatate cauzate de boli infectioase.

Cat costa o consultatie la infectioase in Targu Mures?

Pentru ca vrei sa te concentrezi pe comunicarea cu medicul si nu pe alte aspecte, este util sa stii cat costa o consultatie la infectioase in Targu Mures. Cu ajutorul informatiei din tabelul de mai jos, in care vei gasi numele clinicilor spre care trebuie sa te indrepti si pretul aferent unei consultatii de infectioase, vei putea scapa de grija aspectelor financiare ale accesarii serviciului medical.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Holomed
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul ireprosabil al medicilor
 • Experienta in medicina clinica
 • Abordarea holistica a afectiunilor
 • Amabilitatea si empatia personalului
 • Tratamente cu rezultate foarte bune
Policlinica Santa
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Consultatii amanuntite
 • Amabilitate si rabdare fata de pacienti
 • Ambient placut
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru diagnosticul bolilor infectioase in Targu Mures?

Inainte de a face programarea necesara la un cabinet de infectioase in Targu Mures, vrei sa te incredintezi ca acesta este cea mai buna optiune pentru sanatatea ta si iti poate satisface in mod eficient nevoile si exigentele. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre dotarile de care dispune, cine este medicul caruia te vei adresa si care sunt competentele lui si, nu in ultimul rand, care sunt parerile pacientilor tratati deja, despre prestatiile clinicilor respective.

1. Clinica Holomed

Clinica Holomed din Targu Mures ofera pacientilor o abordare interdisciplinara, holistica a problemelor de sanatate, iar consultatia la boli infectioase de care ai nevoie presupune aici o abordare integrativa, bazata pe o analiza minutioasa a dosarului medical, o anamneza detaliata in care se iau in calcul toate posibilele cauze colaterale, alaturi de interferentele externe si sistemice, in manifestarile clinice. Dr. Domnica Butiurca este medic primar in boli infectioase, cu o experienta de 40 de ani in lucrul cu pacientii, dobandita in activitatea de la Clinica Boli Infectioase II din Targu Mures. Medicul este cadru didactic universitar la UMF Targu Mures si imbina medicina traditionala cu tehnici de medicina complementara si fitoterapie. Clinica Holomed reuneste un colectiv de medici cu experienta, cu stagii multiple de pregatire de specialitate in centre medicale din universitare din tara si din strainatate, si imbina metodele clasice de tratament cu terapiile complementare in cele 18 specializari puse la dispozitia locuitorilor din judetul Mures.

Tarifele serviciilor sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie integrativa de parazitologie si boli infectioase, la cabinet sau online, vei plati aici suma de 450 de lei.

Pacientii se declara foarte multumiti de prestatiile clinicii si apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul ireprosabil al medicilor, experienta lor, amabilitatea si empatia personalului, abordarea holistica a afectiunilor, precum si tratamentele cu rezultate foarte bune administrate aici sau prescrise de specialistii centrului.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Holomed
Vezi Pareri

2. Policlinica Santa

Policlinica Santa din Targu Mures, infiintata in urma cu 25 de ani ca centru privat de diagnostic si tratament prompt, eficient si accesibil, reuneste cabinete de medicina de familie, dietetica-nutritie, boli infectioase, ortopedie, alergologie, dermatologie, endocrinologie, reumatologie si psihiatrie, precum si un laborator clinic pentru analize medicale. Fondatorii clinicii sunt dr. Róbert Czédula, medic primar boli infectioase, caruia te vei adresa pentru problema ta de sanatate, si dr. Dóra Sánta, medic primar medicina de familie si dietetica-nutritie, caracterizati de o excelenta pregatire profesionala si multi ani de practica medicala la standarde inalte.

Pretul unei consultatii la boli infectioase este de 300 de lei.

Pacientii sunt incantati de interactiunea cu aceasta clinica si recomanda serviciile la standarde inalte, profesionalismul si experienta medicilor, consultatiile amanuntite, rabdarea si amabilitatea cu care au fost abordati, ambientul placut, precum si solutiile eficiente de tratament.

Concluzii

Daca iti doresti o rezolvare prompta a problemelor de sanatate cu care te confrunti, iti stau la dispozitie clinici de top, in care exista cabinete specializate de boli infectioase in Targu Mures. Vei gasi aici abordari moderne, interdisciplinare ale afectiunilor de acest tip, tratamente clasice sau de medicina complementara, prescrise de medici competenti, cu vasta experienta clinica. 

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre clinicile din Targu Mures cu servicii pentru boli infectioase, cu siguranta iti va fi mult mai usor sa identifici cabinetul medical de care ai nevoie si in care problema ta de sanatate sa fie rezolvata cat mai curand.