Meniu

Laborator analize Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa descoperi un laborator de analize in Alba Iulia in care sunt echipamente moderne si performante, ce reduc timpul de prelucrare a analizelor si asigura un grad sporit de precizie? In acest articol iti vom prezenta trei unitati medicale in care se efectueaza atat analize uzuale, cat si de specialitate.

In aceste laboratoare de analize din Alba Iulia se efectueaza atat analize de sange, cat si analize din urina, materii fecale, lichid seminal, secretii vaginale, exsudat faringian etc. Pentru a alege o locatie care sa corespunda nevoilor tale, te invitam sa citesti acest articol pana la final.

Cat costa serviciile unui laborator de analize din Alba Iulia

Serviciile unui laborator de analize din municipiul Alba Iulia au preturi diferite, cum este si normal pe aceasta piata. Iata cateva tarife pentru analizele uzuale, astfel incat sa le poti compara si sa iei cea mai buna decizie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Diverse tipuri de analize medicale
 • Personal cu experienta
 • Buna organizare
 • Serviciu de recoltari la domiciliu
 • Program de recoltari si sambata
Terra Aster
27 Ron
 • Pret Hemoleucograma 27 Ron
 • Analize medicale, ecografii, consultatii
 • Medici cu experienta
 • In contract cu CAS
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Nu se respecta programarile
 • Timp mare de asteptare
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Numeroase analize medicale
 • Program de recoltare si in weekend
 • Locatie accesibila, vizavi de noul sediu al Clinicii de Oncologie
 • Timp mare de asteptare
 • Aglomeratie
 • Raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce laborator analize din Alba Iulia poti merge pentru diverse teste? 

Serviciile oferite de un laborator de analize in orasul Alba Iulia trebuie sa fie de buna calitate, astfel incat rezultatele sa aiba un grad ridicat de acuratete si sa fie utile in evaluarea exacta a starii de sanatate. Iata care sunt unitatile medicale pe care sa te bazezi atunci cand ai nevoie de analize in acest oras!

1. Clinica Sante

O prima optiune pentru analize medicale in Alba Iulia este Clinica Sante. In acest centru se fac recoltari de analize inclusiv sambata, intre orele 8:00-11:00. Clinica Sante este prezenta in toate judetele din Romania si are o experienta de 27 de ani – prima clinica fiind infiintata in anul 1995. In cadrul laboratoarelor ce fac parte din aceasta retea se efectueaza diverse analize: de sange, de urina, materii fecale, secretii vaginale sau uretrale, spermograma, exsudat faringian etc. Aparatura de ultima generatie si personalul de laborator bine pregatit asigura o acuratete ridicata a rezultatelor, dar si rapiditatea livrarii acestora catre pacienti.

Pretul unei hemoleucograme complete este de 29 de lei, un examen sumar de urina costa 29 de lei, iar un exsudat faringian costa 45-55 de lei.

Acest laborator de analize medicale din Alba Iulia este apreciat de localnici pentru eficienta, rezultatele cu o acuratete mare, personalul amabil si bine organizat, curatenie si punctualitate. Oamenii spun in majoritate ca au avut parte de o experienta placuta si ca vor reveni ori de cate ori vor avea nevoie de analize medicale, fie ele de rutina, de diagnostic sau de monitorizare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Terra Aster

Centrul Medical Terra Aster ofera acces atat la analize medicale, cat si la ecografii si consultatii de: medicina interna, alergologie, endocrinologie sau diabet zaharat si boli de nutritie. Aceste servicii sunt oferite atat contra cost, cat si prin Casa de Asigurari de Sanatate. Aceasta institutie medicala a fost infiintata in urma cu 20 de ani, iar in tot acest timp a investit in dezvoltare si in imbunatatirea calitatii serviciilor. Serviciile de medicina de laborator cuprind: biochimie, hematologie, imunologie, alergologie, microbiologie. 

Hemoleucograma costa 27 de lei, examenul sumar de urina are un tarif de 27 de lei, iar un exsudat faringian costa 50 de lei.

In mare parte, locuitorii orasului Alba Iulia sunt multumiti de serviciile Centrului Medical Terra Aster, spunand ca au intalnit profesionisti orientati catre rezolvarea problemelor, servicii de calitate si o comunicare buna din partea cadrelor medicale. In ceea ce priveste reprosurile la adresa acestei unitati medicale, sunt si acestea destul de numeroase: personalul nu raspunde la telefon, nu se respecta programarile, timpul de asteptare este mare.

3. Bioclinica

O alta locatie indicata pentru analize in Alba Iulia este Bioclinica, un punct de recoltare fiind situat pe Bulevardul Transilvaniei. In acest centru exista program de recoltare atat in timpul saptamanii, cat si sambata, intre orele 8:00-10:00. In laboratoarele Bioclinica se efectueaza peste 2.700 de investigatii, cu aparatura ultra-performanta. Sunt puse la dispozitie atat analize uzuale, cat si analize de specialitate din diverse domenii: alergologie, anatomie patologica, hematologie, biochimie, coagulare, biologie moleculara, dozare medicamente, microbiologie, parazitologie, toxicologie, markeri tumorali, virusologie.

Pretul unei hemoleucograme este de 25 de lei, un examen sumar de urina are un pret de 29 de lei, iar exsudatul faringian costa 47 de lei.

Opiniile sunt impartite in legatura cu serviciile puse la dispozitie de Bioclinica in Alba Iulia. Se spune despre personalul acestui punct de recoltare ca este profesionist, amabil si implicat. In schimb, sunt si nemultumiri ale oamenilor legate, in special, de faptul ca se creeaza aglomeratie, ca durata de asteptare este foarte mare si ca pretul analizelor este peste medie.

Concluziile noastre

Daca esti in cautarea unui laborator de analize in Alba Iulia in care sa efectuezi analize uzuale sau de specialitate, acest articol te-a adus mai aproape de o clinica buna. Dupa ce ai citit toate informatiile, esti mai informat in privinta pietei si a preturilor practicate si vei putea lua o decizie inspirata.

Este important sa alegi un laborator cu experienta, bine dotat, din punct de vedere al echipamentelor, tehnologiilor si personalului, pentru a beneficia de rezultate precise, de prelevarea corecta a probelor, de respectarea standardelor de igiena si de confidentialitatea datelor. In Alba Iulia sunt astfel de unitati medicale in care iti poti pune toata increderea.