Meniu

Laborator analize Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa ai parte de analize medicale efectuate rapid, in proximitate, cu rezultate concludente pentru starea ta de sanatate, care sa contribuie la un diagnostic corect intocmit de care medicul curant, drept pentru care te vei bucura sa afli ca exista nu un singur laborator de analize in Arad, ci mai multe care iti pot satisface exigentele. In acest articol au fost selectate si prezentate cele mai bune optiuni pentru analize din municipiul resedinta de judet in care locuiesti.

Laboratoarele de analize medicale din Arad sunt acreditate RENAR, au aparatura de ultima generatie si personal bine pregatit, pentru realizarea unei game extinse de analize. Parcurge pana la capat acest articol si vei putea concluziona care este cel mai bun laborator in care ai putea sa iti evaluezi sanatatea prin analize.

Cat costa serviciile de laborator de analize din Arad?

In ceea ce priveste costurile serviciilor de laborator de analize din Arad, acestea pot fi influentate de mai multi factori, cum ar fi complexitatea analizei, substantele folosite in prelucrarea probei, timpul de prelucrare, necesitatea de echipamente speciale si efortul personalului pentru obtinerea rezultatului. Pentru comparatie, in tabelului de mai jos vei gasi, alaturi de numele laboratoarelor, tarifele practicate de acestea pentru hemoleucograma completa.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
ARNlab
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Analize de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate
 • Rezultate primite rapid
 • Posibilitatea accesarii rezultatelor online
MC Medical
24 Ron
 • Pret Hemoleucograma 24 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul personalului
 • Conditii bune la recoltare
 • Promptitudine in comunicarea rezultatelor
 • Lipsa durerii la prelevarea probelor
Lasimed
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Analize precise
 • Personal profesionist la recoltare
 • Preturi accesibile
Technomed Group
18 Ron
 • Pret Hemoleucograma 18 Ron
 • Acuratetea rezultatelor analizelor
 • Profesionalismul si amabilitatea personalului
 • Eficienta programarilor cu bilet de trimitere
 • Rapiditatea comunicarii rezultatelor
Labormed Miclea
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Rezultate precise ale analizelor medicale
 • Curatenia de la centrul de recoltare
 • Servicii calitative
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun laborator de analize din Arad?

Raspunsul la aceasta intrebare implica, desigur, propria ta optiune, pe care vrei sa o poti exprima in urma unui proces de selectie complex, astfel incat cel mai bun laborator de analize din Arad sa fie cel in care sa gasesti toate analizele de care ai nevoie, iar acestea sa fie efectuate prompt si rapid si sa te poti baza pe rezultatele primite. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, dotarile cu echipamente ale laboratoarelor din clasament, personalul medical si parerile pacientilor care au beneficiat de analize in cadrul lor.

1. ARNlab

ARNLab este un laborator de analize care executa in Arad o gama completa de analize medicale, cu o aparatura medicala performanta si personal medical specializat, conditii care permit o diversitate de investigatii biochimice, hematologice, imunologice si microbiologice. Echipa ARNLab este alcatuita din doi medici primari in medicina de laborator, dr. Nicoleta Augustinov si dr. Ramona Petcut, un biolog medical, ing. Rafael Augustinov si trei asistente medicale generaliste. Aici te poti adresa pentru analize de hematologie, imunohematologie, coagulare, biochimie, imunologie, markeri tumorali, markeri endocrini, markeri boli infecțioase, microbiologie si parazitologie. Laboratorul lucreaza in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Arad, deci vei putea beneficia de gratuitatea unor dintre analize, cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

Tarifele pentru servicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru hemoleucograma completa vei plati suma de 25 de lei.

Pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata aici si caracterizeaza in cuvinte de lauda laboratorul si centrul de recoltare. Ei spun ca analizele sunt de calitate, ca personalul este profesionist, ca au fost intampinati cu amabilitate si ca rezultatele sunt disponibile rapid, multe dintre ele putand fi accesate online a doua zi.

Vezi parerile pacientilor despre ARNlab
Vezi Pareri

2. MC Medical

MC Medical este un laborator de analize cu 20 de ani de experienta pe piata de analize medicale din Arad, infiintat in anul 2003 si condus de dr. Mihaela Craciunescu, medic primar in medicina de laborator, medic primar in microbiologie medicala, doctor in medicina, conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, alaturi de care se afla o echipa alcatuita din 11 specialisti: medici, chimisti si biologi. Laboratorul acopera o paleta variata de analize medicale, in domeniile biochimie, hematologie, imunologie, microbiologie, parazitologie sau test Papanicolau. MC Medical dispune de aparatura performanta, pentru investigatii multiple si rezultate precise.

Tarifele se pot consulta pe site-ul web. Pentru hemoleucograma vei plati 24 de lei in acest laborator.

Pacientii apreciaza acest laborator pentru calitatea serviciilor, profesionalismul personalului, conditii bune la recoltare si promptitudine in comunicarea rezultatelor. Totodata sunt amintite aspecte precum curatenia de la punctul de recoltare si lipsa durerii la prelevarea probelor de sange.

3. Lasimed

Daca vrei sa faci analize de sange in Arad sau orice alt test de laborator, Lasimed este una dintre optiunile de top in aceasta privinta. Infiintat in anul 2000, Laboratorul de analize medicale Lasimed, acreditat RENAR in 2010, ofera peste 330 de tipuri de investigatii de laborator in urmatoarele domenii: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie si parazitologie. Este membru in lantul european de laboratoare Synlab si membru al Future LAB Holding GmbH Austria, cea mai mare retea de laboratoare de analize din Europa Centrala si de Est. Aici iti poti efectua analize decontate de C.A.S., cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Lista de analize si preturile practicate de laborator sunt publicate pe site-ul web. Pentru hemoleucograma vei plati 25 de lei.

Pacientii recomanda laboratorul Lasimed pentru serviciile de calitate, analizele precise, personalul profesionist de la recoltare si preturile accesibile.

4. Technomed Group

Technomed Group a aparut pe piata privata de sanatate in anul 2005 cu servicii de medicina muncii, in 2011 diversificandu-si activitatea cu laboratorul de analize. Este destinatia potrivita in care ai putea sa faci analize medicale pentru permis auto in Arad sau analizele cerute la angajare. Dotarile cu echipamente ale laboratorului permit efectuarea a peste 200 de tipuri de analize medicale. In anul 2013, Technomed a obtinut acreditarea RENAR pentru laborator si tot in acelasi an a inceput colaborarea cu C.A.S., permitand astfel pacientilor contribuabili la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate sa beneficieze de gratuitate la unele servicii.

O hemoleucograma completa te va costa 18 lei in acest centru medical, potrivit listei de preturi de pe site-ul clinicii.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile acestui laborator de analize din Arad, de calitatea serviciilor, de acuratetea rezultatelor analizelor, de personalul profesionist si amabil, de eficienta programarilor cu bilet de trimitere si de rapiditatea comunicarii rezultatelor.

5. Labormed Miclea

Labormed Miclea este un laborator de analize din Arad infiintat in anul 2000 si certificat RENAR inca din 2008, in care se pot realiza analize medicale cu rezultate precise, din domeniile: hematologie, imunologie, biochimie, citologie, bacteriologie, parazitologie si analize de urina. Intre dotarile laboratorului se regasesc echipamente de noua generatie precum analizor Biochimie Cobas Integra 400 plus, cititor urini Miditron Junior si cititor urini Dirui H50, analizor coagulare  St Art, analizor automat de hematologie BC 3000 Plus, electroforeza automata Microtech 672 PC, analizator automat de imunologie Axsym, analizator automat de imunologie Imulitte si sistem Elisa. Unitatea medicala conteaza pe o echipa profesionista alcatuita din medici, chimisti, biologi si asistente.

Pentru hemoleucograma completa vei achita aici suma de 25 de lei.

In general, pacientii au inregistrat experiente pozitive la Labormed Miclea. Ei amintesc de servicii de calitate, de rezultate precise ale analizelor medicale si de curatenia de la centrul de recoltate. Pe de alta parte, multi reclama timpul de asteptare mare si o atitudine lipsita de amabilitate din partea unora dintre asistente si din partea receptionerelor.

Concluzii

Laboratoarele de analize medicale din Arad functioneaza la standarde inalte de calitate, oferind pacientilor pachete complete si complexe de analize de sange, de urina, de secretii, de materii fecale si de citologie. Echipamentele noi si moderne care deservesc personalul profesionist al unitatilor medicale din clasamentul prezentat in acest articol asigura acuratete a rezultatelor si o prelucrare rapida a probelor, astfel incat sa ai la dispozitie in timp util buletinul de analize solicitat, cu care sa te prezinti la medicul curant pentru stabilirea unui diagnostic si a unei scheme de tratament adecvate.

Prezentarea laboratoarelor de top din Arad iti ofera informatii suficiente pentru o decizie bine chibzuita si argumentata rational in alegerea laboratorului in care sa faci analize medicale concludente.