Meniu

Laborator analize Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi la un laborator de analize din Baia Mare de incredere pentru a monitoriza o afectiune pe care ai depistat-o recent si nu stii care varianta este cea mai buna? Stim ca esti in cautarea unor optiuni de calitate, tocmai de aceea iti venim in ajutor cu un top de cinci laboratoare de analize pe care le poti lua in considerare si care te vor ajuta sa afli daca tratamentul recomandat de medicul specialist da roade sau trebuie sa fie modificat.

Sanatatea trebuie sa fie prioritara pentru toata lumea, iar analizele medicale efectuate constant ajuta semnificativ la prevenirea unor afectiuni sau boli periculoase. In Baia Mare ai la dispozitie o gama larga de institutii medicale care cuprind laborator de analize medicale dotat cu aparaturi performante, care corespund standardelor europene. Parcurge articolul de mai jos si afla care sunt clinicile pe care iti sugeram sa le iei in considerare.

Cat costa investigatiile realizate la un laborator de analize in Baia Mare?

In cele mai multe cazuri, pretul aplicat pentru investigatiile realizate la un laborator de analize din Baia Mare variaza in functie de aparaturile folosite, de numarul analizelor, dar si de complexitatea lor. Nu te lasa descurajat, totusi, pentru ca multe dintre centrele pe care ti le prezentam se afla in relatii contractuale cu CAS, avand ocazia sa optezi pentru analize de sange gratuite. Cu toate acestea, in tabelul de mai jos iti prezentam preturile aplicate de regula pentru analizele uzuale. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Calciu
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
14 Ron
 • Pret Calciu 14 Ron
 • Investigatii si rezultate precise
 • Diagnostic corect si tratament adaptat
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Medici profesionisti si asistente empatice
 • Aparaturi de ultima generatie
Policlinica Sf. Maria
16 Ron
 • Pret Calciu 16 Ron
 • Echipa profesionista de medici
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise si rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Echipa empatica de asistente
Helcor Med
13 Ron
 • Pret Calciu 13 Ron
 • Investigatii si servicii precise
 • Medici profesionisti, amabili si implicati
 • Aparatura la standarde europene
 • Contract incheiat cu CAS
 • Atmosfera placuta
Euromedica
15 Ron
 • Pret Calciu 15 Ron
 • Rezultate precise
 • Medici profesionisti, implicati si bine pregatiti
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Act medical complet si corect
Synevo
22 Ron
 • Pret Calciu 22 Ron
 • Personal medical bine pregatit
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Gestionarea ineficienta a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 laboratoare de analize in Baia Mare

Nu toate institutiile medicale din care se recolteaza sange sunt laboratoare de analize in Baia Mare, ceea ce inseamna ca probele prelevate sunt transportate la un laborator unde sunt prelucrate, proces in urma caruia pacientul poate intra in posesia rezultatelor. De regula, primirea rezultatelor se realizeaza rapid, in termen de maximum cateva zile, astfel incat pacientul sa afle la timp daca se confrunta cu o problema de sanatate si care sunt solutiile pentru care poate opta. Iata care sunt laboratoarele din oras la care te incurajam sa mergi:

1. Clinica Sante

Clinica Sante activeaza in Baia Mare atat ca centru de recoltare, cat si ca laborator de analize, astfel incat pacientii au ocazia de a beneficia de servicii calitative si precise. Echipamentele, aparaturile si tehnologiile folosite sunt de ultima generatie, motiv pentru care prelucrarile analizelor functioneaza corect, iar rezultatele obtinute sunt precise. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este formata din asistente si doctori profesionisti, care au competenta de a evalua starea de sanatate a pacientilor conform rezultatelor obtinute, proces in urma caruia se aplica si un plan eficient de tratament pentru o vindecare rapida si eficienta a pacientului. 

Pretul pentru o analiza de calciu seric total este de 14 lei, iar cu reducerea aplicata prin cardul de fidelitate, costul poate ajunge la 12,6 lei.

Parerea majoritara a pacientilor este pozitiva, multi dintre acestia mentionand ca au beneficiat de servicii si investigatii de o calitate superioara. Personalul medical este format din doctori competenti in stabilirea unui diagnostic si in elaborarea unui tratament personalizat. Atmosfera este placuta, iar asistentele ajuta semnificativ la crearea unei atmosfere confortabile, chiar si pentru pacientii care sunt tematori de ace. In plus, aparaturile care se afla in dotarile laboratorului sunt de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfanta Maria

In cadrul policlinicii Sfanta Maria din Baia Mare se afla si un laborator de analize, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a afla precis care este problema cu care se confrunta. Functioneaza si in regim de urgenta, fiind de ajutor pentru pacientii care au nevoie de rezultate precise intr-un timp scurt. Domeniile de analiza pe care policlinica le acopera sunt: biochimie, citologie, hematologie, hemostaza – coagulare, hormoni, imunohematologie, imunologie, markeri tumorali, materii fecale, microbiologie, urina etc. Din cadrul echipei medicale care se afla in laborator merita mentionati: dr. Dana Dragos, medic sef laborator si dr. Liliana Pop, medic specialist laborator. Policlinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, oferind astfel analize gratuite pentru pacientii asigurati. In plus, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, rezultatele obtinute fiind precise si rapide.

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma completa este de 40 lei, iar un calciu seric total este de 16 lei.

In cele peste o suta de recenzii, pacientii isi exprima multumirea pentru experientele placute de care s-au bucurat in cadrul policlinicii. Echipa de medici da dovada de pricepere, profesionalism, implicare si amabilitate in fiecare interactiune cu pacientul, iar echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, generandu-se, astfel, rezultate precise si rapide. Atmosfera este primitoare, echipa de asistente este empatica, iar prelevarea analizelor este o activitate confortabila si pentru pacientii cu fobie de ace.

3. Helcor Med

Un alt laborator de analize medicale din Baia Mare, Helcor Med, este varianta pe care o poti lua in considerare pentru prelevarea analizelor si pentru prelucrarea acestora. Echipa de medici are o buna pregatire in domeniu, capatand experienta in timpul anilor de studii, anilor de practica si de lucru in spitale de renume din tara. Aceasta are la dispozitie o aparatura de ultima generatie, care reuseste sa prelucreze analizele eficient, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele corecte. Laboratorul este acreditat RENAR, conform standardului ISO SR EN 15189/2007 si ofera servicii decontate, multumita contractului incheiat cu CAS Maramures. In plus, consilierea de specialitate este gratuita pentru toti pacientii. Printre domeniile de analiza sunt amintite si: biochimie, hematologie, coagulare, electroforeza, markeri anemie, marketi bacterieni si virali, boli autoimune, endocrini, ososi, tumorali, bacteriologie si micologie, toxicologie, citologie, parazitologie, analiza spermei, urinei, markeri alergii etc.

Costul unei HDL colesterol este de 19 lei, iar un calciu seric total este de 13 lei.

Conform pacientilor care au frecventat Helcor Med, serviciile si investigatiile puse in aplicare in acest laborator de analize sunt calitative si precise. Medicii sunt profesionisti, amabili, implicati, asistentele sunt prietenoase si empatice, iar aparatura utilizata este la standarde europene. Laboratorul are si contract incheiat cu CAS, iar atmosfera din interiorul cabinetului este placuta.

4. Euromedica Hospital

Spitalul privat din Baia Mare, Euromedica, pune la dispozitia pacientilor si un laborator de analize medicale, in cadrul caruia toata lumea poate sa iti efectueze investigatiile necesare, datorita diversitatii de optiuni disponibile. Dovada faptului ca este un laborator competent consta in faptul ca este acreditat RENAR, fiind disponibil atat pacientilor din ambulatoriul de specialitate, cat si pacientilor internati in cadrul spitalizariii continue sau spitalizarii de zi. Acesta se afla si in relatie contractuala cu CAS Maramures, fapt pentru care unele servicii medicale sunt decontate pentru pacientii asigurati, in baza formularului cu regim special prescris de medicul de familie sau de medicul de specialitate. 

Pretul pentru o analiza de calciu seric total este de 15 lei.

Spitalul Euromedica a primit numeroase aprecieri de-a lungul timpului, datorita serviciilor de calitate, dar si datorita rezultatelor precise obtinute in cadrul analizelor de laborator. Echipa de medici este profesionista, implicata si bine pregatita, avand acces la aparaturi de ultima generatie, care contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical complet si corect. In plus, atmofera este placuta si primitoare.

5. Synevo

Synevo este un alt laborator de analize din Baia Mare catre care iti poti indrepta atentia pentru a obtine rezultate precise intr-un timp scurt. Are o activitate de peste 26 de ani in domeniu, timp in care a capatat notorietate in randul pacientilor. Aparaturile si echipamentele utilizate sunt la standarde europene, ceea ce inseamna ca procedurile si analizele prelucrate sunt precise. Echipele de medici sunt experimentate, fiind bine pregatite in mediul universitar, dar si in practica in spitalele de renume din tara. Printre pachetele de analize care sunt puse la dispozitia tuturor sunt amintite si: profil extins pentru femei si barbati, screening de cancer, teste RT PCR, profil de evaluare a sindromului inflamator la copii, profil afectiuni tiroidiene, infertilitate etc.

Tariful pentru un calciu ionic este de 22 lei.

Majoritatea parerilor pacientilor care au beneficiat de procedurile si investigatiile efectuate la Synevo s-au declarat multumiti. Personalul medical da dovada de o buna pregatire si pricepere in abordarea fiecarei situatii, indiferent cat de complexa e boala de care pacientul sufera, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie. Din pacate, gestionarea programarilor nu este intotdeauna eficienta.

Concluzii

Daca medicul specialist sau de familie ti-a recomandat sa faci un set de analize pentru a te monitoriza adecvat si pentru a preveni aparitia unor probleme severe de sanatate, cel mai bine ar fi sa asculti de sfatul sau si sa iei in considerare laboratoarele de analize din Baia Mare amintite anterior, pentru rezultate precise si rapide.