Meniu

Laborator analize Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui laborator de analize in Bistrita? Cel mai probabil, ai observat deja ca mai multe clinici din oras au departamente special dedicate efectuarii investigatiilor de acest tip. In cazul in care n-ai idee care este laboratorul la care ar trebui sa-ti faci o programare, articolul de fata te poate ajuta cu informatii utile in acest sens. 

Indiferent de tipul de analize de care o persoana are nevoie, orasul Bistrita pune la dispozitia tuturor celor interesati o gama variata de investigatii. Bineinteles, modul in care clinicile si laboratoarele din oras isi desfasoara activitatea difera, asa ca oamenii trebuie sa se intereseze de aceste aspecte din timp, pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta. 

Cat costa serviciile unui laborator de analize in Bistrita? 

Cu privire la tarifele serviciilor prestate de un laborator de analize din Bistrita, acestea variaza in functie de tipul investigatiei efectuate. De asemenea, mai multe clinici le ofera oamenilor posibilitatea de a efectua analize medicale in mod gratuit, prin intermediul unui bilet de trimitere. In tabelul de mai jos este prezent modul in care variaza pretul de la un laborator din oras la altul, pentru aceeasi analiza medicala: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sanovil
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari specialisti
 • Gama variata de analize
 • Contract CAS
 • Certificat ISO si Renar
 • Programari nerespectate
Clinica Sante
26 Ron
 • Pretul pentru o Hemoleucograma porneste de la 26 Ron
 • Gama variata de analize
 • Experienta in domeniu
 • Pachete promotionale
 • Card de fidelitate
 • Curatenie
 • Rezultate eliberate tarziu
Dorna Medical
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Experienta in domeniu
 • Contract CNAS
 • Pachete promotionale
 • Timp de asteptare indelungat pentru programare
Holistic
24 Ron
 • Pret Hemoleucograma 24 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de analize
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Aparatura ultraperformanta
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de analize
 • Colaborare CNAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul laboratoarelor de analize din Bistrita 

In scopul de a alcatui un top cat mai util persoanelor care au nevoie de analize medicale in Bistrita, la selectarea laboratoarelor urmatoare au fost luate in calcul mai multe aspecte legate de activitatea lor. Tine cont de buget, de portofoliul de servicii si de reputatia obtinuta de aceste clinici, pe parcursul activitatii lor, astfel incat sa iei cea mai potrivita alegere pentru tine: 

1. Clinica Sanovil 

De clinica Sanovil apartin mai multe laboratoare de analize din Bistrita, iar investigatiile se pot efectua la oricare dintre ele. Investitiile facute in aparatura de ultima generatie asigura un nivel ridicat de calitate. Un alt aspect care contribuie la calitatea serviciile prestate aici este verificarea periodica prin intermediul controalelor. Echipa medicala este formata din medici primari si specialisti in medicina de laborator: Dr. Felicia Borgovan, respectiv Dr. Daniela Cioanta. Analizele pe care le pot efectua oamenii variaza de la cele de hematologie, la biochimie serica si urinara, toxicologie, microbiologie, boli autoimune, imunologie, markeri endocrini etc. In plus, laboratoarele efectueaza analize gratuite pe baza biletului de trimitere, datorita contractului CAS. Pentru a beneficia de ele, pacientii interesati trebuie sa faca o programare telefonica prealabila. 

Pretul unei hemoleucograme este de 30 de lei. 

Mai multe persoane care au vizitat unul din laboratoarele clinicii Sanovil descriu experienta de care au avut parte ca fiind una pozitiva, datorita atat amabilitatii personalului medical, cat si calitatii serviciilor prestate. Totusi, au existat si probleme din cauza programarilor care n-au fost respectate, din cauza lipsei de organizare, iar timpul de asteptare indelungat i-a determinat pe pacienti sa dea o nota mai mica laboratorului. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sanovil 
Vezi Pareri

2. Clinica Sante  

Urmatorul laborator de analize medicale din Bistrita pe care il pot vizita oamenii este cel al clinicii Sante. Principalul obiectiv al personalului de la aceasta clinica este de a oferi servicii medicale de laborator la preturi cat mai accesibile, unui public larg. Pacientii care aleg clinica Sante beneficiaza de acces la o gama variata de investigatii medicale si la diverse pachete promotionale, de analize uzuale, pentru gravide sau analize speciale. Oamenii care isi platesc online analizele pot merge direct la recoltare, fara trimitere sau programare. Aceasta metoda este ideala pentru persoanele care au nevoie in timp util de analize medicale. Dupa efectuarea analizelor, rezultatele sunt disponibile pe platforma online. 

Pretul hemoleucogramei variaza intre 26.1 si 29 de lei. Pentru a obtine pretul redus, pacientii trebuie sa prezinte cardul de fidelitate.  

Clinica Sante este recomandata de pacienti pentru personalul calificat si cu experienta in domeniu, comunicarea constanta, locatia curata si preturile accesibile. Un aspect mai putin placut este faptul ca au existat situatii in care rezultatele nu au fost eliberate la data stabilita, ci mai tarziu. 

3. Dorna Medical  

Activitatea centrului Dorna Medical a inceput inca din 1998, in Vatra Dornei, iar in anul 2013 a fost inaugurat punctul de recoltare de analize medicale in Bistrita. Laboratorul este dotat cu aparatura de ultima generatie si sisteme informatice ultraperformante. Aceste dotari asigura acuratetea rezultatelor obtinute in urma analizelor. Inovatia reprezinta o prioritate pentru Dornal Medical si tocmai de aceea centrul investeste constant in aparatura noua. De asemenea, in mod periodic se efectueaza controale, pentru a confirma calitatea serviciilor. Gama de analize la care au acces pacientii este un variata. Se pot efectua si analize in mod gratuit, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist. In plus, centrul ofera si diverse pachete promotionale, in care este inclusa hemoleucograma, precum pachetul tip standard. 

Cu privire la hemoleucograma, pretul este de 25 de lei. 

Cuvintele folosite adesea de pacienti pentru a descrie activitatea centrului Dorna Medica sunt profesionalismul, seriozitatea si disponibilitatea. Toate acestea contribuie la crearea si mentinerea unei atmosfere placute. In acelasi timp, mai multi oameni au intampinat dificultati in incercarea de a se programa prin intermediul biletului de trimitere. 

4. Holistic  

Tot pentru analize in Bistrita, persoanele interesate pot opta pentru serviciile Holistic, un laborator cu o experienta de peste zece ani in domeniu. In cadrul lui isi desfasoara activitatea o echipa specializata, care ofera rezultate in timp util prin intermediul aparaturii performante. Din componenta echipei fac parte Dr. Alexa Svetlana, medic specialist in laborator clinic, Paraschiva Chariuc si David Dulan, asistenti de laborator, alaturi de alti biologi specialisti si asistenti generalisti. Categoriile de analize medicale efectuate la centru sunt cele de hematologie, precum hemoleucograma completa, de biochimie, imunologie, analizele de urina etc. Tarifele analizelor pot fi decontate prin intermediul unui bilet de trimitere. 

Costul hemoleucogramei complete este de 24 de lei. 

Persoanele care recomanda laboratorul de analize medicale Holistic o fac datorita experientei pozitive de care au avut parte in momentul vizitei lor. In plus, asistentele dau dovada de amabilitate si dexteritate, in momentul recoltarii. Calitatea serviciilor reprezinta motivul pentru care oamenii continua sa se intoarca la acest laborator, de fiecare cand au nevoie de efectuarea unor analize. 

5. Bioclinica  

Topul de fata se incheie cu laboratorul de analize medicale Bioclinica din Bistrita, care este dotat cu aparatura ultraperformanta si in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o echipa talentata. Printre caracteristicile sale se numara si o ampla experienta in domeniul serviciilor medicale. Fiind vorba de un laborator de ultima generatie, nu este de mirare ca portofoliul de servicii este unul variat si include analize precum cele de tip alergologie, hematologie, microbiologie, biochimie etc. Printre membrii echipei se afla medici specialisti si primari in medicina de laborator, precum Dr. Mihaela Apostolache, Dr. Cosmin Giurgiu, Dr. Dragos Lupas sau Dr. Irina Truta. De asemenea, analizele pot fi decontate in limita fondurilor disponibile, printr-un bilet de trimitere. 

Pretul unei hemoleucograme este de 25 de lei. 

Printre aspectele pe care oamenii le apreciaza cel mai mult la activitatea laboratorului Bioclinica din oras se afla promptitudinea, amabilitatea si profesionalismul. Personalul medical este orientat catre pacient, iar acest lucru se observa incat de la prima interactiune. Totusi, au existat si cateva probleme legate de programarile facute de pacienti. 

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa beneficiezi de serviciile unui laborator de analize medicale din Bistrita, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la unul din centrele prezentate in randurile de mai sus. In cazul in care te intereseaza efectuarea unor analize in mod gratuit, timpul de asteptare o sa fie unul mai mare, comparativ cu timpul de asteptare al analizelor contracost. De aceea, ideal este sa faci alegerea cea mai potrivita pentru situatia ta actuala!