Meniu

Laborator analize Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a alege un laborator de analize in Botosani care sa indeplineasca toate cerintele tale in materie de calitate, servicii prompte si personal bine pregatit, poti citi acest articol si vei afla multe infiormatii care iti pot fi de folos. 

Indiferent ca trebuie sa efectuezi analizele anuale de rutina, ca ai anumite simptome, iar medicul ti-a recomandat niste teste de laborator sau ca ai nevoie sa monitorizezi o afectiune medicala, citeste pana la final acest articol. In el vei gasi care sunt cele mai bune centre de recoltare si laboratoare de analize din Botosani, astfel incat sa te asiguri ca vei beneficia de o experienta placuta si fara traume in cabinetul de prelevare probe.

Ce pret au serviciile unui laborator de analize din Botosani?

Serviciile unui laborator de analize din municipiul Botosani pot avea preturi diferite, in functie de teste, de clinica si de alti factori. In tabelul urmator poti descoperi cateva tarife care iti vor fi de ajutor pentru a-ti forma o parere despre nivelul preturilor practicate in acest oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Oferta variata de analize medicale
 • Program de recoltari si sambata
 • Personal atent si amabil
 • Contract cu numeroase companii private de asigurari
 • Analize fara programare
 • Rezultate rapide
Ecomed
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Peste 130 de tipuri de analize de sange
 • Consultatii de specialitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Aparatura medicala performanta
 • Curatenie
 • Nu se raspunde la telefon
Synevo
50 Ron
 • Pret Hemoleucograma 50 Ron
 • Oferta variata de analize medicale
 • Doua centre de recoltare
 • Program de recoltare si sambata
 • Programari online
 • Recoltari la domiciliu
 • Nu se respecta prioritatea anumitor categorii de persoane
 • Preluare lenta a clientilor
Est Clinc
35 Ron
 • Pret Hemoleucograma 35 Ron
 • Echipamente moderne
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Numeroase analize medicale
 • Beneficiaza de reduceri clientii care fac programari online
 • Rezultate primite cu intarziere
Medical Tex
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Laborator de analize medicale pentru copii si adulti
 • Numeroase cabinete medicale
 • Preturi avantajoase
 • Timp mare de asteptare
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai cautate clinici cu laborator de analize in Botosani

Descopera in continuare la ce laborator analize din Botosani sa te prezinti pentru analize uzuale sau complexe, astfel incat sa ai parte de servicii de calitate superioara!

1. Clinica Sante

Reteaua nationala de laboratoare medicale cu numele Clinica Sante este prezenta si in municipiul Botosani, unde functioneaza doua centre de recoltare, ambele cu program de recoltare si sambata, intre orele 8:00-11:00. In laboratoarele acestui lant national se realizeaza numeroase analize uzuale si investigatii de diagnostic avansat: screening prenatal, infertilitate, imunologie, boli infectioase, hematologie, biochimie, microbiologie, alergologie, coagulare, markeri tumorali etc. Investigatiile se pot efectua si prin companiile private de asigurari cu care Clinica Sante se afla in relatie contractuala.  

Pretul unei hemoleucograme este de 29 de lei, o analiza VSH costa 10 lei, iar o urocultura costa 50 de lei.

Din recenziile postate in mediul online de catre locuitorii din Botosani reiese ca acestia sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat in cadrul centrelor de recoltare Clinica Sante din municipiu. Atitudinea amabila, rabdarea si profesionalismul personalului de la receptie si de la recoltari sunt lucruri pentru care multi ar mai reveni in locatie. Alte aspecte apreciate aici sunt: curatenia, recoltarile rapide si primirea rezultatelor intr-un timp scurt. In schimb, sunt persoane care spun ca timpul de asteptare este mare si ca serviciul de triaj al pacientilor este depasit. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Ecomed

Compania Ecomed a fost infiintata in anul 2002, in Dorohoi, printr-un laborator de analize, iar in 2004 s-a deschis centrul medical cu acelasi nume in Botosani. In aceasta locatie gama de servicii s-a extins, cuprinzand atat un laborator de analize medicale in Botosani, cat si consultatii de specialitate. In 2004, laboratorul Centrului Medical Ecomed a devenit primul laborator acreditat ISO din judet. In aceasta locatie se efectueaza peste 130 de tipuri de analize de laborator: hematologie, biochimie, imunologie, coagulare, markeri virali si tumorali, examene de urina, examene materii fecale, teste pentru alergii, examen secretii vaginale, uretrale si spermograma.

Pretul pentru o hemoleucograma este de 25 de lei, VSH-ul costa 10 lei, iar urocultura costa 45 de lei.

Personalul profesionist, amabil si bine pregatit este unul dintre aspectele pe care le apreciaza cel mai mult oamenii la acest centru medical. In plus, recoltarile de analize se realizeaza rapid si intr-o atmosfera placuta, iar botosanenii au mai remarcat si curatenia deosebita. Pe langa aceste aspecte pozitive sunt enumerate si unele mai putin apreciate: nu se raspunde la telefon, nu se respecta programarile sau timpul ridicat de asteptare.

3. Synevo

Laboratoarele Synevo sunt prezente in toata tara inclusiv in Botosani, avand o oferta vasta de analize medicale, peste 2.000, atat uzuale, cat si avansate. In cele doua centre de recoltare din municipiu se efectueaza recoltari si sambata, intre orele 8:00-11:00. In plus, laboratoarele Synevo dispun si de un serviciu de recoltari la domiciliu, pus la dispozitia persoanelor care nu pot fi transportate la un punct de recoltare, din cauza dificultatilor de deplasare.

Pretul pentru o hemograma este de 50 de lei, analiza VSH costa 14 lei, iar urocultura are un tarif de 59 de lei.

Locuitorii din Botosani care au trecut cel putin o data prin centrele de recoltari Synevo din municipiu au opinii destul de impartite. Unele persoane sustin ca personalul preia pacientii foarte lent, neavand abilitati de lucru in acest sens. De asemenea, unii sustin ca nu se respecta prioritatea gravidelor, a persoanelor care insotesc copiii sau a celor care achita online, asa cum este prevazut in anunturile din institutie. Sunt insa si persoane foarte multumite de experienta lor si de faptul ca au fost tratate cu politete.

4. Est Clinic

Poti efectua analize medicale in Botosani si la EstClinic, unde peste 50 de profesionisti sunt pregatiti sa-si ofere ajutorul, cu echipamente moderne. Laboratorul este acreditat RENAR, iar in cadrul sau se realizeaza mai multe tipuri de analize: serologie, micologie, imunologie, hormoni, hemostaza, histopatologie, hematologie, citogenetica, electroliti, enzime, biochimie, alergologie, bacteriologie. In policlinica EstMed mai functioneaza si cabinete medicale din diverse specialitati: dermatologie, cardiologie, medicina interna, urologie, endocrinologie, pediatrie.

Tariful unei hemoleucograme este de 35 de lei, VSH-ul costa 10 lei, iar urocultura costa 40 de lei. 

Serviciile sunt foarte bune in aceasta locatie, iar personalul este amabil si bine pregatit, avand rabdare si empatie pentru fiecare pacient. Aceste lucruri reies din recenziile oamenilor care au beneficiat de analizele medicale efectuate in aceasta locatie, dar si de celelalte servicii medicale. Sunt si opinii negative la adresa Est Clinic, care semnaleaza ca: unele analize au fost primite cu intarziere sau nu au mai fost primite niciodata sau ca nivelul calitatii nu se ridica la cel al preturilor practicate, in cazul unor servicii.

5. Medical Tex

Centrul de diagnostic si analize de laborator Medical Tex este o locatie pe care o cunosc multi dintre locuitorii orasului Botosani. Cabinetele medicale, unde se realizeaza investigatii si servicii de diagnostic si tratament, beneficiaza de personal medical de exceptie, precum si de colaborarea cu medici si profesori doctori din Iasi si din Bucuresti.  Pe langa laboratorul de analize medicale, in cadrul centrului mai functioneaza aceste specialitati: obstetrica-ginecologie, cardiologie, urologie, medicina muncii, psihoterapie, pediatrie, ORL, neurologie, chirurgie

Pretul unei hemoleucograme este de 30 de lei, un VSH costa 12 lei, iar urocultura are un tarif de 42 de lei.

Persoanele care au beneficiat de analize in Botosani, efectuate de laboratorul din cadrul Medical Tex, sau de consultatii la cabinetele respective se plang ca nu se respecta programarile si ca timpul de asteptare este uneori si de cateva ore. 

Concluziile noastre

Inainte de a apela la serviciile unui laborator de analize din Botosani, tine cont de informatiile din acest articol. Astfel, decizia ta va fi una informata si vei sti la ce sa te astepti inainte de a pasi in clinica pentru analizele uzuale sau pentru cele recomandate in cazul diagnosticarii sau monitorizarii unor afectiuni.