Meniu

Laborator analize Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru investigatiile de rutina si pentru alte analize specifice de sange, poti sa iti faci programare la un laborator de analize in Braila. Cu ajutorul acestor investigatii medicul de familie poate sa identifice daca organismul tau sufera de anumite deficiente sau daca sunt prezente afectiuni. Exista un set de analize care se fac anual, insa exista si numeroase alte tipuri de analize utile in diagnosticul unor boli si in monitorizarea acestora, cum ar fi analizele pentru glanda tiroida.

In cadrul analizelor de rutina intra hemoleucograma, colesterolul total, examenul sumar de urina etc. Din acest articol vei afla care sunt laboratoarele de analize din Braila unde te poti programa pentru analizele uzuale, dar si pentru teste de sange mai complexe. De asemenea, din articol o sa afli care este pretul pentru examenul sumar de urina, deoarece este o analiza care furnizeaza informatii importante despre sanatatea unui pacient. 

Preturi in cadrul laboratoarelor de analize din Braila

Pentru alegerea unui laborator de analize, multe persoane din Braila se orienteaza dupa pret. Desi diferentele de pret sunt relativ mici intre laboratoare, acesta este un aspect relevant pentru oricine intentioneaza sa isi faca un set de analize. Din acest motiv, am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai avantajoase optiuni de laboratoare si puncte de recoltare, precum si tariful pentru examenul sumar de urina:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Sumar urina
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Sumar urina 29 Ron
 • Servicii de calitate
 • Raport bun calitate-pret
 • Echipa profesionista, serioasa si amabila
 • Atentie si grija pentru pacient
 • Rezultate livrate in timp util
 • Programarile se pot decala
Centrul Mateus
30 Ron
 • Pret Sumar urina 30 Ron
 • Echipa de profesionisti
 • Atentie deosebita pentru pacient
 • Rabdare si amabilitate
 • Servicii de calitate
 • Diversitate de investigatii
 • Dotari de ultima generatie
Synevo
33 Ron
 • Pret Sumar urina 33 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Laborator curat
 • Recoltare nedureroasa
 • Personal bine pregatit
 • Atitudinea personalului de la receptie este uneori neadecvata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun laborator de analize din Braila?

In orasul Braila sunt prezente mai multe laboratoare de analize, printre care si liderii nationali din acest domeniu. Asadar, pacientilor le va fi destul de usor sa aleaga un laborator aflat in apropierea lor.

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa faci examenul sumar de urina ca parte a setului de analize uzuale sau pentru ca prezinti simptome ca disconfortul la urinare, sange in urina si urinare frecventa, poti sa alegi unul dintre urmatoarele laboratoare de analize din Braila: 

1. Clinica Sante

Cu o prezenta bine consolidata pe tot teritoriul Romaniei, Clinica Sante este prezenta si in Braila, unde majoritatea pacientilor o prefera atunci cand trebuie sa aleaga un laborator de analize. Aceasta retea nationala de laboratoare de analize medicala a luat nastere in anul 1995 si de atunci a inceput un proces amplu de extindere in toate judetele tarii, astfel incat pacientii sa aiba acces la servicii calitative si diversificate. In fiecare dintre unitatile Sante se mizeaza pe o interactiune eficienta cu pacientul, pe cel mai inalt nivel de profesionalism si pe excelenta. De asemenea, Clinica Sante si-a propus sa se alinieze la sistemele de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA.  

Examenul sumar de urina costa 29 lei.

Personalul de la Clinica Sante este apreciat de catre pacienti, care il descriu ca fiind amabil, serios, profesionist si prompt. Membrii echipei dau dovada de atentie si grija pentru pacient, care beneficiaza de un raport bun calitate-pret. Clinica este moderna si rezultatele sunt livrate in timp util. In mare parte, opiniile despre acest laborator sunt foarte bune, dar cativa pacienti subliniaza faptul ca exista unele probleme la capitolul programari. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Mateus

Persoanele din Braila sau din zone invecinate care vor sa se programeze la un laborator de analize pot sa aleaga Centrul Medical Mateus. Aceasta clinica medicala ofera o gama variata de servicii, din multiple specialitati medicale: medicina interne, chirurgie generala, ginecologie, neurologie etc. In dotarea clinicii exista si un laborator de analize medicale propriu, unde se folosesc tehnologii de ultima generatie si unde sunt disponbile mai multe tipuri de analize, din departamente ca hematologia, imunologia si bacteriologia. 

Pentru examenul sumar de urina, pacientii vor plati suma de 30 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul pacientilor, numeroasele recenzii din mediul online reflecta ca serviciile sunt de calitate si ca managementul acesteia este de laudat. Medicii sunt extrem de atenti, profesionisti, rabdatori si prompti. Clinica este curata si pacientii apreciaza faptul ca sunt disponibile mai multe tipuri de servicii medicale, pe langa analize. Mediul din clinica este placut si personalul inspira incredere. De asemenea, dotarile sunt de ultima generatie.

3. Synevo

Unul dintre principalele laboratoare de analize din Romania este prezent si in Braila, Synevo fiind varianta pe care o aleg tot mai multi pacienti. Cu un catalog din care fac parte peste 2.000 de tipuri de analize, acest laborator sustine profesionistii din sfera medicala prin furnizarea unor rezultate precise. Pacientii beneficiaza de o experienta personalizata, fiind puse la dispozitie diferite teste de preventie, diagnostic primar si monitorizare. Din reteaua nationala Synevo fac parte 21 de laboratoare si 147 puncte de recoltare. 

La Synevo, examenul sumar de urina costa 33 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales Synevo spun ca au avut o experienta buna si ca au primit rezultatele rapid. Unitatea este curata, recoltarea nu este dureroasa si personalul este bine pregatit, amabil si atent. Cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de laboratoare de analize pe care le au locuitorii orasului Braila. Dupa o discutie cu medicul de familie, in cadrul careia se va stabili ce tipuri de analize iti sunt necesare, poti alege unul dintre laboratoarele care au fost prezentate anterior si care ofera o gama variata de teste.