Meniu

Laborator analize Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli in cautarea unui laborator de analize in sectorul 2 pentru analizele medicale uzuale sau pentru un anumit test de sange? In aceasta zona a capitalei vei gasi numeroase laboratoare de analize unde poti merge pentru analizele de rutina si pentru alte examene pe care ti le recomanda medicul. Analizele recomandate difera pentru fiecare categorie de varsta, iar uneori pot fi necesare si alte examinari daca exista suspiciuni ca pacientul are o anumita problema de sanatate. 

Este important sa faci anual analizele de rutina pentru a identifica anumite afectiuni in stadiu incipient si pentru a iti verifica starea de sanatate. Modificarile si anomaliile organismului pot fi depistate precoce prin analizele de sange, asa ca este indicat sa nu treci cu vederea analizele uzuale, mai ales ca exista cu siguranta cel putin un laborator in apropierea ta.

Cele mai bune laboratoare de analize din sectorul 2

Daca locuiesti in sectorul 2 si urmeaza sa faci analize de sange, primul pas este sa gasesti un laborator de analize. Este recomandat sa alegi in functie de calitatea serviciilor oferite, dar si in functie de accesibilitate. In sectorul 2 vei gasi o varietate de laboratoare de analize medicale, iar cele mai bune sunt urmatoarele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Medictest
Clinica-Verificata
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Atitudine profesionista si empatie
 • Personal amabil
 • Echipa comunicativa
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
Austromed Clinic
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, seriozitate si empatie
 • Amabilitate si rabdare
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie exemplara
 • Programare rapida
Synlab
32 Ron
 • Pret Hemoleucograma 32 Ron
 • Servicii de calitate
 • Recoltare rapida
 • Personal bine pregatit
 • Atentie si amabilitate
 • Se respecta reguli stricte de igiena
Centrul de Analize
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Personal empatic, amabil si rabdator
 • Atitudine pozitiva
 • Explicatii detaliate
 • Rezultate rapide
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Laborator modern
 • Personalul lucreaza cu precizie
 • Asistente bine pregatite si amabile
 • Recoltare rapida
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare de analize in sectorul 2

Pentru a iti fi mai usor sa alegi un laborator de analize din Bucuresti, sectorul 2, am alcatuit un clasament ce reuneste informatii utile despre activitatea celor mai bune dintre ele:

1. MedicTest

In sectorul 2, unul dintre cele mai populare laboratoare de analize este MedicTest. Aici poti beneficia de o gama completa de analize de laborator si investigatii paraclinice, efectuate de catre o echipa de specialisti. Laboratorul are o prezenta de peste 17 ani pe piata serviciilor medicale private si un portofoliu ce cuprinde peste 250 de investigatii din categorii precum hematologie, citologie, biochimie, microbiologie etc. 

Intervalul de pret pentru analizele de sange este de 5-530 lei. Pretul unei hemoleucograme complete este de 20 de lei.

MedicTest a primit feeback pozitiv in mediul online din partea a zeci de pacienti, care se declara surprinsi de empatia asistentelor, de atitudinea profesionista a acestora si de amabilitatea personalului de la receptie. Laboratorul este curat si atmosfera este placuta. Serviciile sunt de inalta calitate si echipa comunica foarte bine cu pacientii de toate varstele.

Vezi parerile pacientilor despre MedicTest
Vezi Pareri

2. Austromed Clinic

Laboratorul Austromed Clinic este o optiune foarte buna daca locuiesti in sectorul 2 si trebuie sa mergi la un laborator de analize. Scopul acestui laborator este de a avea o contributie pozitiva in evolutia sistemului sanitar privat din tara, astfel ca si-a asumat raspunderea de a oferi servicii de inalta calitate. Personalul este incurajat sa isi imbunatateasca cunostintele si sa evolueze pe plan profesional, activitatea laboratorului fiind aliniata la valori europene de calitate si responsabilitate. Echipa e formata din profesionisti printre care se numara si medici primari. 

La Austromed Clinic, pretul investigatiilor variaza intre 10 si 500 lei. O hemoleucograma completa costa aici 25 de lei.

Numeroasele recenzii pozitive din mediul online sustin afirmatia potrivit careia Austromed Clinic este una dintre cele mai bune optiuni pentru efectuarea analizelor de sange in sectorul 2. Pacientii spun ca au gasit foarte rapid loc la analize si ca au intalnit profesionalism, seriozitate si empatie din partea personalului. Atmosfera din clinica este placuta, iar curatenia exemplara. Asistenele sunt amabile, blande si rabdatoare cu pacientii carora le este frica de ace. Comunicarea este foarte buna, iar pacientii declara ca vor reveni cu incredere. 

3. Synlab

Synlab este prezent si in sectorul 2 al Bucurestiului, fiind un laborator de analize foarte cunoscut printre locuitorii Capitalei. Acesta face parte din cel mai mare grup european de diagnostic medical, a carui prezenta este consolidata in 36 de tari. In Romania, Synlab are 16 laboratoare proprii si peste 50 de centre de recoltare. Pacientii au acces la analize medicale complete si la servicii de diagnostic de calitate inalta. Grupul Synlab se afla intr-o continua dezvoltare si mizeaza pe acuratete si excelenta in diagnostic, oferind peste 5.000 de tipuri de analize medicale din domenii ca hematologia, imunologia, genetica, endocrinologia etc. 

Cat despre pret, acesta se situeaza in intervalul de 13-19.350 lei. O hemoleucograma completa are un tarif de 32 de lei.

Personalul de la Synlab este amabil si bine pregatit. Se respecta norme stricte de igiena si procesul de recoltare este rapid. Asistentele sunt foarte atente si au o atitudine prietenoasa. Asa reiese din parerile celor care au lasat recenzii in mediul online dupa ce au facut analize la Synlab in sectorul 2.

4. Centrul de Analize

Centrul de Analize din sectorul 2 se inscrie pe lista celor mai bune laboratoare de analize pe care le poti alege pentru servicii de calitate. Personalul priotizeaza siguranta pacientilor, motiv pentru care pune pe primul loc procedurile de dezinfectie permanenta si utilizarea unor echipamente de protectie complete. La acest centru se efectueaza diferite pachete de analize, cum ar fi pachetul de analize pentru tiroida, pachetul renal si pachetul diabet. 

Preturile investigatiilor variaza intre 50 si 344 lei, iar pretul unei hemoleucograme complete este de 30 de lei.

Conform opiniilor exprimate de pacienti, personalul de la acest laborator de analize ofera explicatii detaliate, este amabil, empatic si are o atitudine pozitiva. Preturile sunt bune si rezultatele analizelor sunt trimise rapid. Cateva persoane mentioneaza ca recoltarea sangelui se face cu multa rabdare, mai ales la micutii pacienti.

5. Bioclinica

In sectorul 2 din Bucuresti, Bioclinica este unul dintre laboratoarele de analize care se bucura de o reputatie foarte buna. Povestea acestei retele de laboratoare si puncte de recoltare a inceput in 1992 la Timisoara. In prezent, exista 15 laboratoare si 144 de puncte de recoltare Bioclinica pe teritoriul Romaniei. Sunt disponibile peste 5.300 de investigatii de laborator, iar extinderea la nivel national continua. Se fac investitii constante in aparatura si tehnologii de ultima generatie, iar personalul din laboratoare foloseste tehnici de lucru la standarde inalte. Toate aceste eforturi sunt menite sa asigure calitatea actului medical si viteza de prelucrare a analizelor. 

Preturile analizelor sunt cuprinse intre 16 si 10.400 lei. O analiza uzuala, cum este hemoleucograma completa, costa 25 de lei la Bioclinica.

Bioclinica este o unitate de recoltare moderna, cu servicii de calitate si personal care lucreaza cu precizie. Asistentele sunt bine pregatite, amabile si recolteaza rapid sangele. Majoritatea pacientilor se declara multumiti, insa exista si persoane care spun ca programarile nu se respecta si ca apelurile sunt preluate greu. 

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune laboratoare de analize situate in sectorul 2, Bucuresti. Numerosi pacienti le viziteaza an de an pentru analizele uzuale, dar si pentru teste de sange mai complexe. Acestea se remarca prin raportul bun calitate-pret si prin viteza de prelucrare.