Meniu

Laborator analize Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unor analize medicale este parte a unui proces normal de monitorizare a sanatatii si, indiferent ca ti-au fost recomandate sau ca ai o rutina proprie in acest sens, vrei sa poti conta pe un centru de recoltare din vecinatatea ta si sa mergi la un laborator de analize in sector 3. Vestea buna este ca ai mai multe optiuni de top in aceasta zona a Capitalei, laboratoare si centre de recoltare cu o calitate buna a serviciilor, rezultate concludente ale analizelor, comunicate prompt, pentru a fi folosite de medicul curant intr-un diagnostic precis si un tratament adecvat.

In sectorul 3 al Bucurestiului poti merge pentru un laborator de analize acreditat, la clinici apreciate pe piata de sanatate din Capitala, dotate cu aparatura performanta si personal profesionist.

Cat costa serviciilor unui laborator de analize in sector 3?

In functie de parametrii pe care ii doresti analizati, de complexitatea procedeelor de analiza, precum si de timpul necesar pentru ca probele sa inregistreze valori relevante, tarifele pentru serviciile unui laborator de analize din sector 3 pot sa difere. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care poti face analize medicale si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru analize uzuale, cum sunt cele din componenta hemoleucogramei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Synlab
Clinica-Verificata
32 Ron
 • Pret Hemoleucograma 32 Ron
 • Servicii excelente
 • Personal profesionist si amabil
 • Recoltarea de probe fara durere
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Comunicare prompta a rezultelor
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul asistentelor
 • Amabilitatea personalului
 • Respectarea programarilor
 • Rapiditatea comunicarii rezultatelor
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Personal profesionist si amabil
 • Rezultate concludente
 • Promptitudine in comunicarea rezultatelor
 • Timp de asteptare mare
Synevo
39 Ron
 • Pret Hemoleucograma 39 Ron
 • Asistente profesioniste
 • Rezultate comunicate cu rapiditate
 • Timp de asteptare mare
 • Personal insuficient la receptie
Micromed Clinic
15 Ron
 • Pret Hemoleucograma 15 Ron
 • Servicii bune
 • Eficienta si profesionalism
 • Preturi accesibile
 • Unele rezultate gresite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu laborator de analize din sector 3

Atunci cand cauti un laborator de analize in sector 3, probabil ai in minte anumite cerinte clare in ceea ce priveste interactiunea cu personalul de la recoltare, calitatea aparaturii din dotare, competentele personalului de la laborator, precum si veridicitatea si acuratetea rezultatelor. La multe dintre intrebarile tale va raspunde sectiunea urmatoare a articolului, din care vei afla detalii despre standardele de lucru ale laboratoarelor din top, despre echipamentele tehnice, acreditari si parerile pacientilor care au ajuns la fiecare dintre ele pentru analize medicale.

1. Synlab

Synlab este cel mai mare grup european de diagnostic medical si solutia numarul 1 in ceea ce priveste identificarea unui laborator de analize. In sector 3 exista nu mai putin de 5 centre de recoltare: Centrul de recoltare Liviu Rebreanu, Centrul de recoltare Royal Hospital Bucuresti, Centrul Dudesti 117 si Centrul Baba Novac. Infiintat in anul 2016, prin fuzionarea Labco si Synlab, grupul Synlab este prezent in 36 de tari, din 4 continente, si efectueaza anual peste 500 de milioane de analize numai in Europa, masurand peste 5000 de parametri analitici, in medicina de laborator umana, veterinara si de mediu. In Romania, Synlab functioneaza cu 16 de laboratoare proprii si peste 50 de centre de recoltare, in București, Iasi, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Timisoara, Brasov, Pitesti, Mioveni, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Resita si Botosani. Synlab are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si ofera pacientilor posibilitatea decontarii unora dintre analize, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Hemoleucograma completa in centrele Synlab de analize medicale din sector 3 are pretul de 32 de lei.

Pacientii apreciaza ca centrele de analize din sector 3 sub umbrela Synlab au servicii excelente si ca au avut o experienta placuta aici. Ei mentioneaza ca puncte forte ale interactiunii personalul profesionist si amabil, recoltarea de probe fara durere, punctualitatea in respectarea programarilor si comunicare prompta a rezultatelor.

Vezi parerile pacientilor despre Synlab
Vezi Pareri

2. Bioclinica

Biomedica a infiintat in anul 1992, in Timisoara, primul laborator de analize medicale din Romania. In prezent activeaza sub numele de Bioclinica si dispune de 15 laboratoare, 144 puncte de recoltare proprii si 86 de colaboratori in toata tara, in Bucuresti si in 30 de judete ale tarii. Laboratorul central Bioclinica se gaseste in sectorul 3 al Capitalei, in Calea Calarasilor nr. 161, si este coordonat de dr. Razvan Popa, medic specialist in medicina de laborator. Bioclinica pune la dispozitia pacientilor, prin colaborare cu laboratorul Dr. Limbach din Germania, o gama extinsa de analize medicale (peste 2500), care acopera domenii variate: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculara, toxicologie, anatomie patologica si genetica moleculara. In toata tara lucreaza 56 de medici, 35 biologi, 15 chimisti si 5 biochimisti. Clinica are contract de colaborare cu C.A.S.

O hemoleucograma in acest laborator de analize medicale din sector 3 te va costa 25 de lei.

Pacientii spun ca au avut o experienta pozitiva in ceea ce priveste recoltarea si efectuarea analizelor la Bioclinica din sector 3. Se mentioneaza calitatea serviciilor, amabilitatea cu care au fost intampinati, profesionalismul asistentelor de la recoltare, ordinea, curatenia si respectarea programarilor, precum si rapiditatea comunicarii rezultatelor.

3. Clinica Sante

Daca iti doresti un centru medical profesionist si siguranta rezultatelor, poti face analize medicale in sector 3 si la Clinica Sante. Aceasta dispune de laborator de analize propriu, acreditat RENAR, de laborator de imagistica si de un centru de genetica. In sector 3 al Bucurestiului, te vei adresa unuia dintre cele sapte centre de recoltare: Centrul din Bd. Camil Ressu nr. 12, Centrul Sos. Mihai Bravu nr. 452 sau cel din nr. 292, Clinica Sante din Piata Timis, Clinica din Campia Libertatii, Clinica Sante Dristor, Clinica Sante Vitan sau Clinica Sante Titan. Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si are astazi acoperire in toate judetele tarii. 

Pentru hemoleucograma completa, in centrele Clinica Sante vei achita suma de 29 de lei.

Pacientii se declara multumiti de analizele medicale efectuate la Clinica Sante in sector 3 si spun ca serviciile sunt de calitate, personalul este profesionist si amabil, rezultatele analizelor sunt concludente, iar comunicarea acestora se face cu promptitudine. Sunt si pacienti care spun ca timpul de asteptare la recoltare este mare.

4. Synevo

Unul dintre criteriile alegerii unui laborator de analize de incredere este, pe langa acreditarea acestuia, experienta pe piata serviciilor de sanatate. Din acest punct de vedere, Laboratoarele Synevo, cu pentru 26 de ani de experienta, reprezinta o alegere de top. Synevo dispune de o retea nationala cu 21 laboratoare si 147 de centre de recoltare a probelor biologice, amplasate in zone accesibile din 65 de localitati din tara. In sector 3 exista 5 centre de recoltare, catre care te poti indrepta pentru efectuarea de analize medicale: Centrul de recoltare 1 Decembrie, Centrul de recoltare Nerva Traian,  Centrul de recoltare IOR, Centrul de recoltare Piata Muncii si Centrul de recoltare Dristor. Synevo realizeaza peste 2.000 de tipuri de analize medicale uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic.

Pentru hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici vei plati 39 de lei la Synevo.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile centrelor de recoltare Synevo din sector 3. Eu afirma ca serviciile sunt de calitate, ca asistentele sunt profesioniste si ca rezultatele sunt comunicare cu rapiditate. Sunt si nemultumiri legate de timpul de asteptate mare, de aglomeratie si de incapacitatea receptiei de a prelua eficient cererile pacientilor.

5. Micromed Clinic

Micromed Clinic este destinatia catre care te poti indrepta pentru analize medicale in sector 3. Micromed dispune de un laborator de analize acreditat RENAR, aparatura noua, performanta si personal specializat permanent instruit in noile metode de lucru. Pentru recoltarea probelor exista doua centre in sectorul 3: cel din strada Brailita nr. 1 si cel din Bld. Theodor Pallady nr. 18. Laboratorul in care se prelucreaza probele se afla tot in acest sector, in str. Pericle Papahagi, nr. 51-63, vecinatatea centrelor de recoltare cu laboratorul fiind si unul dintre argumentele prin care clinica isi justifica preturile accesibile pe piata de sanatate din Capitala.

Preturile se pot consulta pe site-ul web. Pentru hemoleucograma completa, tariful este de 15 lei.

Laboratorul si centrele de recoltare Micromed Clinic din sector 3 sunt recomandate de pacienti pentru eficienta si profesionalism, pentru serviciile bune si pentru preturile accesibile. Unele persoane sustin ca au avut nevoie sa repete analizele facute aici, din cauza unor valori inexplicabile la unii parametri.

Concluzii

In ceea ce priveste identificarea unui laborator de analize in sector 3, Bucuresti, optiunile nu lipsesc, iar calitatea serviciilor este la standarde ridicate. Clinicile cu laboratoare acreditate si centrele de recoltare a probelor din aceasta zona a Capitalei se adreseaza pacientilor, cu o diversitate de analize medicale, in toate domeniile medicale: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculara, toxicologie, anatomie patologica si genetica molecula. 

Fiecare dintre laboratoarele din sector 3 prezentate in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, are un site bine organizat si intuitiv, in care poti gasi cu usurinta o lista de analizelor disponibile, precum si a tarifelor practicate. In functie de informatiile din text, de tarife si de prezenta analizelor medicale dorite in oferta centrelor medicale din top, vei putea cu siguranta sa iei cea mai buna decizie in alegerea laboratorului in care sa iti verifici starea de sanatate cu ajutorul analizelor.