Meniu

Laborator analize Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa iti faci programare la un laborator de analize din sectorul 4? In aceasta zona a capitalei vei gasi multe laboratoare si puncte de recoltare, in cadrul carora poti merge pentru analizele de sange anuale si pentru alte teste de sange recomandate de medic. Hemoleucograma completa, viteza de sedimentare a hematiilor si colesterolul sunt cateva dintre analizele pe care orice persoana trebuie sa le faca anual. Setul de analize recomandat difera de la o categorie de varsta la alta, iar medicul de familie iti va indica daca sunt necesare si alte teste decat cele uzuale. 

Poti face analize in sectorul 4 pentru a iti monitoriza starea de sanatate si pentru a descoperi in stadiu incipient anumite probleme, daca este cazul. In functie de rezultatele obtinute, se va pune un diagnostic sau se va recomanda repetarea analizelor pentru a vedea daca valorile s-au stabilizat intre timp sau persista. Din acest articol vei afla care sunt cele mai bune laboratoare de analize si care este pretul pentru una dintre analizele uzuale – hemoleucograma. 

Care sunt preturile in cadrul laboratoarelor de analize din sectorul 4?

Tabelul de mai jos surprinde pretul pentru hemoleucograma in cadrul celor mai bune laboratoare de analize din Bucuresti, sector 4:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Veridia Medical
Clinica-Verificata
35 Ron
 • Pret Hemoleucograma 35 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Asistente amabile
 • Rezultate eliberate rapid
Clinica Nord
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare si respect pentru pacient
 • Mediu placut si curat
 • Rezultate livrate in timp util
 • Organizarea programarilor ar putea fi imbunatatita
Synlab
32 Ron
 • Pret Hemoleucograma 32 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Profesionalism, amabilitate si rapiditate
 • Atentie pentru pacient
 • Preturi rezonabile
 • Rezultate transmise rapid
Synevo
50 Ron
 • Pret Hemoleucograma 50 Ron
 • Personal implicat, rabdator si amabil
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Precizie in recoltare
 • Timp de asteptare mare pentru recoltare
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Asistente foarte bine pregatite
 • Profesionalism si amabilitate
 • Promptitudine in livrarea rezultatelor
 • Sprijin pentru pacientii care se tem de ace
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top laboratoare de analize in sector 4

Daca locuiesti in sectorul 4 si te afli in cautarea unui laborator de analize, la o cautare pe Google vei vedea ca ai multe optiuni. Iata care sunt cele mai bune:

1. Veridia Medical Center

Prezent in Capitala din anul 2003, Veridia Medical Center are un laborator de analize si in sectorul 4. Acest laborator a devenit unul dintre cele mai renumite din zona datorita preciziei in testare si a vitezei de eliberare a rezultatelor. Punctele de recoltare sunt dotate cu tehnologii moderne de testare si pun la dispozitie o gama variata de teste din categorii ca imunologia, toxicologia, hematologia, biochimia etc. 

Efectuarea hemoleucogramei complete costa 35 lei la acest laborator de analize medicale din sectorul 4. 

Majoritatea persoanelor care au ales sa isi faca analizele la Veridia au avut o experienta buna. Acestia considera ca personalul este profesionist, motiv pentru care au oferit recenzii pozitive in mediul online. Asistentele sunt amabile, iar rezultatele sunt eliberate rapid.

Vezi parerile pacientilor despre Veridia Medical Center
Vezi Pareri

2. Clinica Nord

Clinica Nord, care inglobeaza si un laborator de analize, este una dintre cele mai bune optiuni pentru cei care locuiesc in sectorul 4. In cadrul laboratorului, pacientii pot beneficia de o gama variata de teste medicale, din care fac parte mai mult de 800 tipuri de analize. Se realizeaza teste medicale din diferite departamente, cum ar citologia, alergologia, genetica si hematologia. Cu o echipa experimentata si dedicata, acest centru de analize contribuie la diagnosticul si monitorizarea unui spectru larg de afectiuni, avand in dotare aparatura consacrata in sfera analizelor medicale.  

La acest laborator de analize, tariful pentru hemoleucograma completa este de 30 lei.

Acest laborator a primit numeroase recenzii pozitive in mediul online, de la pacienti care spun ca au fost placut impresionati de atitudinea personalului de la call center si de profesionalismul celor care lucreaza in laborator. Recoltarile se fac usor si cu atentie, intr-un mediu curat. Personalul este amabil, rabdator si trateaza pacientii cu respect. Mediul este placut si rezultatele sunt livrate in timp util. Majoritatea persoanelor se declara multumite, insa exista si pacienti care spun ca modul de organizare a programarilor lasa de dorit.

3. Synlab

Foarte multe persoane care locuiesc in sectorul 4 aleg Synlab atunci cand au nevoie de serviciile unui laborator de analize. Synlab este considerat ca fiind cel mai mare grup european de diagnostic medical, ca urmare a prezentei sale in 36 de tari, pe 4 continente. An de an, in Europa efectueaza 500 milioane de teste si ofera pacientilor acces la servicii de diagnostic inalt calitative. In Romania, Synlab are 16 laboratoare proprii si peste 50 de centre de recoltare. De asemenea, lista de servicii reuneste peste 5.000 de tipuri de analize, iar personalul mizeaza pe acuratete in rezultat si pe sustinerea inovatiei. 

La Synlab, pretul pentru hemoleucograma completa este de 32 lei.  

Serviciile de la Synlab sunt de inalta calitate, iar personalul este foarte bine pregatit. Acestea sunt cateva dintre aspectele pozitive amintite de pacienti in recenziile lor din mediul online, unde si-au exprimat aprecierea fata de profesionalismul, amabilitatea, rapiditatea si atentia personalului. Preturile sunt rezonabile si rezultatele analizelor sunt transmise rapid pacientilor. 

4. Synevo

Cu un portofoliu din care fac parte peste 2.000 de tipuri de analize, Synevo este alegerea principala a unui numar mare de persoane care locuiesc in sectorul 4 sau in apropiere. Sunt disponibile analize uzuale, teste de preventie, teste avansate si de diagnostic primar. Synevo are o prezenta consolidata pe teritoriul Romaniei, unde exista o retea de 21 de laboratoare si 147 de centre de recoltare. Synevo este prezent pe piata serviciilor de laborator din tara de peste doua decenii si a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori la acest capitol. 

Pacientii care fac hemoleucograma completa la Synevo vor plati 50 lei. 

Cei care au mers la Synevo si-au exprimat in mediul online recunostinta si aprecierea fata de personalul laboratorului, care este bland, amabil, rabdator si implicat. Persoanele care lucreaza la acest laborator recolteaza cu precizie si acorda atentie deosebita pacientilor care sunt mai sensibili sau care se tem de ace, intelegand nevoile acestora si facandu-i sa se simta confortabil. In mare parte, opiniile sunt pozitive, dar exista si persoane ce reclama timpul de asteptare. 

5. Bioclinica

Prezent si in sectorul 4, laboratorul de analize Bioclinica este o optiune avantajoasa pentru cei interesati sa isi faca analizele uzuale de sange sau analize mai complexe. 1992 este anul in care a fost deschis primul laborator de analize medicale privat Bioclinica la Timisoara, dupa care a urmat o extindere remarcabila in mai multe judete din Romania. La ora actuala, Bioclinica inglobeaza 15 laboratoare si 144 puncte de recoltare proprii. Se folosesc tehnici de lucru la standarde inalte si analizele sunt prelucate rapid, iar din colectiv fac parte medici, biologi, chimisti si biochimisti cu experienta. Acestia participa regulat la conferinte si congrese medicale, care le permit sa fie la curent cu noutatile din sfera lor de activitate. 

Cat despre pret, hemoleucograma costa 25 lei.  

Mai multi pacienti recomanda Bioclinica si sustin ca personalul este amabil, profesionist si prompt. De asemenea, cateva dintre persoanele care au trecut pragul acestui laborator de analize si si-au relatat experienta pe internet mentioneaza ca au reusit sa scape de frica de ace. Asistentele sunt foarte bine pregatite si rezultatele sunt trimise rapid.

Concluzii

Aceste laboratoare de analize sunt situate in sectorul 4 al Capitalei si ofera servicii de calitate, in raport cu nevoile individuale ale pacientului. Ele se remarca prin raportul bun calitate-pret si inclusiv prin diversitatea de teste medicale pe care le efectueaza. 

Inainte sa alegi un laborator de analize medicale din sectorul 4 sau un punct de recoltare trebuie sa verifici daca ofera analiza de care ai nevoie. De regula, cautarea se poate face usor, navigand prin catalogul online care surprinde tipurile de analize disponibile in laboratorul respectiv.