Meniu

Laborator analize Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru analize de rutina, dar si in cazul in care te simti rau, este recomandat sa ajungi la un laborator analize in sector 5 pentru investigatii. Analizele medicale ofera informatii precise si valoroase despre starea de sanatate, fiind deosebit de utile in preventie si in diagnosticarea sau monitorizarea unor afectiuni. 

In acest articol ti-am pregatit informatii utile despre unele dintre cele mai bune laboratoare de analize din sector 5, asa ca iti propunem sa parcurgi articolul pe indelete si sa te informezi pentru atunci cand vei avea nevoie de un astfel de serviciu. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca toti oamenii sa faca analize medicale regulate, in functie de sex, varsta, istoricul medical si de alti factori, pentru a preveni sau identifica probleme de sanatate in stadii incipiente.

Cat costa o analiza uzuala la un laborator de analize din sector 5?

In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele percepute pentru o hemoleucograma de catre fiecare laborator de analize din sector 5. Evident, este vorba despre cele mai populare si apreciate centre din acest sector.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Exmed
Clinica-Verificata
26 Ron
 • Pret Hemoleucograma 26 Ron
 • In contract cu CAS
 • Laborator acreditat RENAR
 • Numeroase specialitati medicale
 • Echipamente de ultima generatie
 • Locatie spatioasa si curata
 • Personal amabil si experimentat pe partea de recoltari analize
Synlab
32 Ron
 • Pret Hemoleucograma 32 Ron
 • 4 centre de recoltare Synlab in sectorul 5
 • Peste 5.000 de tipuri de analize
 • In contract cu CNAS si Casa OPSNAJ
 • Analize in regim de urgenta
 • Buna organizare a activitatii
 • Rezultatele se primesc rapid
 • Fondurile pentru analizele decontate se epuizeaza rapid
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Cris Medical
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Laborator dotat cu echipamente moderne
 • In contract cu CASMB
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Rezultatele analizelor se primesc pe e-mail
 • Timp mic de asteptare
 • Spatiul de asteptare din locatie are dimensiuni reduse
Medilab
26 Ron
 • Pret Hemoleucograma 26 Ron
 • Echipamente de inalta precizie
 • Diverse tipuri de analize medicale
 • Locatie accesibila, vizavi de Hotel Marriott
 • In contract cu CASMB
 • Personal amabil la recoltari
 • Aglomeratie
 • Call center-ul nu ofera intotdeauna informatiile solicitate
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Peste 2.700 de analize medicale
 • In relatie contractuala cu CAS
 • Tarife avantajoase
 • Aparatura si tehnologii de ultima generatie
 • Aglomeratie, in primele zile ale lunii
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce laborator analize din sector 5 alegi? Iata un clasament al lor!

Un laborator de analize in sector 5 poate fi usor de ales daca tii cont de informatiile prezentate mai jos.

1. Clinica Exmed

Pentru locuitorii din sectorul 5, clinica Exmed Malcoci este un nume cunoscut, inclusiv pe partea de laborator de analize. In cadrul acestui centru multidisciplinar functioneaza mai multe specialitati medicale, de la diabetologie, la neurologie, ginecologie, cardiologie si pediatrie. Laboratorul Exmed este acreditat RENAR si are mai multe departamente: biochimie, hematologie, markeri endocrini si tumorali, genetica, teste de alergologie, histopatologie. O echipa medicala alcatuita din medici numerosi isi desfasoara activitatea la Exmed, utilizand echipamente de ultima generatie, pentru un diagnostic corect si un tratament pe masura.

Pretul unei hemoleucograme cu formula leucocitara, Hb, Ht si indici este de 26 de lei.

Bucurestenii care au beneficiat de cel putin unul dintre serviciile acestui centru sunt in majoritate de acord ca aici primeaza calitatea si atentia fata de nevoile fiecarui pacient. In plus, oamenii sustin ca locatia este spatioasa si curata, iar personalul este experimentat. Din acest motiv, unele persoane cu frica de ace au putut beneficia de o recoltare fara traume, in conditii bune si cu rabdare din partea personalului. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Exmed
Vezi Pareri

2. Synlab

In laboratorul de analize medicale Synlab se efectueaza analize care provin de la cele patru centre de recoltare Synlab din sectorul 5, situate in: Calea 13 Septembrie (2 centre), Nasaud Shopping Center si in Rahova. Grupul Synlab este cel mai mare grup european din domeniul diagnosticului medical, iar in Romania este prezent prin 16 laboratoare proprii si 50 de centre de recoltare. Peste 5.000 de tipuri de analize medicale se efectueaza in cadrul laboratoarelor Synlab, din domenii numeroase: hematologie, chimie clinica, microbiologie, coagulare, imunologie, serologie, biopsie lichida, anatomie patologica, genetica, citologie, endocrinologie. Analizele pot fi decontate prin CNAS si Casa OPSNAJ, pe baza biletului de trimitere. 

Tariful pentru o hemoleucograma completa este de 32 de lei.

Oamenii sunt, in general, multumiti de serviciile Synlab in sectorul 5. Spre exemplu, pentru unul din punctele de pe Calea 13 Septembrie, bucurestenii sustin ca este bine organizat, ca recoltarile se realizeaza rapid, ca asistentii isi dau tot interesul fata de pacienti si ca rezultatele au fost livrate rapid. In schimb, unele persoane sunt nemultumite ca personalul din call center nu raspunde la telefon si ca fondurile pentru analizele decontate se epuizeaza rapid.

3. Cris Medical

Laboratorul de analize medicale Cris Medical, cu punct de recoltare si in sectorul 5, efectueaza o gama vasta de investigatii paraclinice din principalele domenii: hematologie, biochimie, imunologie si bacteriologie. Laboratorul dispune de aparatura moderna, constand in analizoare automate cu capacitate medie sau mare, dar si de personal cu experienta: medici primari de laborator, chimisti, biochimisti, biologi specialisti si principali si asistenti de laborator. Unitatea medicala se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), dar efectueaza si analize contra cost.

Tariful unei hemoleucograme complete este de 25 de lei.

Personalul de la recoltarea analizelor este laudat pentru amabilitate, „mana usoara” si rabdare. In plus, bucurestenii mai sunt incantati ca timpul de asteptare este mic si ca se pot primi rezultatele analizelor pe e-mail. In schimb, unii sustin ca spatiul de asteptare este destul de inghesuit.

4. Medilab

Reteaua de laboratoare Medilab a intrat recent pe piata din Romania, avand 7 laboratoare in Bucuresti, printre care si in sectorul 5, si 2 in Pitesti. Toate laboratoarele sunt dotate cu echipamente de top, pentru a raspunde nevoilor actuale de diagnostic paraclinic. Laboratorul Marriott Medilab din sectorul 5 poate prelucra o cantitate impresionanta de probe biologice in fiecare zi, fiind alcatuit din urmatoarele departamente: hematologie, imunologie, biochimie serica si urinara, citologie si microbiologie. Poti efectua aici atat analize de rutina, cat si investigatii specializate, cu sau fara bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Pretul pentru o hemoleucograma cu formula leucocitara, Hb, Ht si indici este de 26 de lei.

Opiniile impartasite pe internet sunt variate in privinta serviciilor oferite de acest laborator de analize medicale din sector 5. Unii bucuresteni apreciaza faptul ca pot beneficia de analize gratuite sau la un pret redus, pe baza biletului de trimitere si ca rezultatele se primesc cu rapiditate. De asemenea, personalul este apreciat pentru rabdare si amabilitate. In schimb, alti pacienti au alte pareri, sustinand ca nu au fost ajutati din call center cu informatiile dorite si ca se creeaza aglomeratie.

5. Bioclinica

Bioclinica a fost primul laborator privat de analize medicale din Romania, ce a pornit la Timisoara, in anul 1992, iar acum acopera toata tara, avand 15 laboratoare si 144 de centre de recoltare, inclusiv in sectorul 5. Laboratoarele Bioclinica sunt acreditate conform standardului SR EN ISO 15189:2013 si sunt dotate cu aparatura si tehnologii de ultima generatie, iar investitiile in aceste dotari sunt in continuare deschise. Bioclinica se afla in relatie contractuala cu CNAS, iar echipa sa este formata din 56 de medici, 35 de biologi, 5 biochimisti si 15 chimisti.

O hemoleucograma costa aici 25 de lei.

Multi bucuresteni spun ca tarifele percepute pentru analize in sector 5, la laboratorul Bioclinica, sunt avantajoase si ca personalul de la recoltare este amabil. In plus, oamenii au mai remarcat curatenia impecabila si rapiditatea cu care decurge procesul de preluare a pacientilor si de prelevare a probelor. Sunt insa si persoane nemultumite, care sustin ca nu se raspunde decat foarte rar la telefonul clinicii si ca se creeaza cozi in locatie in primele zile ale lunii.

Concluziile noastre

Daca locuiesti in Bucuresti si vrei sa efectuezi analize medicale in sector 5, acest articol te ajuta foarte mult, pentru ca ti-a prezentat informatii utile despre laboratoarele si centrele de recoltare din aceasta zona.

Dupa cum ai putut observa, in acest sector al Bucurestiului sunt centre numeroase, care se intrec in servicii care mai de care mai complexe, in unele dintre acestea efectuandu-se peste 5.000 de tipuri de analize. Pastreaza acest articol si revino la el ori de cate ori aveti nevoie – tu sau cei dragi –  de analize de rutina sau de specialitate.