Meniu

Laborator analize Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai depistat recent ca te confrunti cu o afectiune si vrei sa gasesti un laborator de analize in Sector 6 la care sa mergi regulat pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare? Din fericire, am facut noi documentarea necesara pe care o vei gasi ulterior in articol. Analizele medicale realizate in mod constant sunt de un real ajutor pentru identificarea la timp a posibilelor problemelor de sanatate, dar si pentru a le tine sub control pe cele existente.

Daca si tu locuiesti in Sectorul 6 si vrei sa gasesti un laborator de analize medicale in apropiere la care sa mergi regulat, dar nu stii care varianta este cea potrivita, nu-ti face griji. In topul celor cinci laboratoare de mai jos vei afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a te convinge care institutie medicala este potrivita pentru necesitatile tale.

Ce buget sa pregatesti pentru investigatiile efectuate la un laborator de analize din Sectorul 6?

Preturile pentru investigatiile realizate la un laborator de analize din Sectorul 6 variaza, de regula, in functie de complexitate. Multe dintre institutiile medicale din capitala pun la dispozitia pacientilor diverse analize pentru verificarea mai multor aspecte simultan. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele aplicate pentru investigatiile uzuale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Echipe profesioniste de medici si asistente
 • Echipament modern si performant
 • Analize precise
 • Atmosfera primitoare
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Green Lab Medical
33 Ron
 • Pret Hemoleucograma 33 Ron
 • Personal medical amabil, priceput si prompt
 • Rezultate precise si rapide
 • Atmosfera placuta
 • Echipamente moderne si performante
 • Act medical ireprosabil
Mediclin A&M
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Rezultate corecte si rapide
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Echipe medicale profesioniste
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
Synevo
39 Ron
 • Pret Hemoleucograma 39 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Echipe profesioniste de medici si asistente
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Rezultate precise
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Echipe medicale profesioniste
 • Mediu primitor si placut
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare de analize din Sectorul 6

In Sectorul 6, exista o multime de laboratoare de analize pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea investigatiilor necesare, iar in cele ce urmeaza ti le punem la dispozitie pe unele dintre cele mai bune. Citeste mai departe si afla cat de bine dotate sunt, dar si care este impresia pacientilor care au apelat la serviciile lor:

1. Clinica Sante

Clinica Sante este o institutie medicala privata din Bucuresti, Sectorul 6, care pune la dispozitia pacientilor si un laborator de analize la standarde superioare. Infiintata in 1995, principalul scop al clinicii inca de la inceput a fost de a oferi tuturor persoanelor cu probleme de sanatate posibilitatea de a obtine un diagnostic precis, dar si sansa de a vindeca in mod corect afectiunea de care sufera. Exista o multime de pachete promotionale de analize, profile de analize uzuale, pentru gravide, dar si profile de analize speciale. Din cadrul echipei medicale fac parte doctori cu experienta, capabili sa interpreteze corect rezultatele analizelor, dar si competenti in stabilirea unui plan de tratament pentru o vindecare eficienta si corecta. De asemenea, dotarile care fac parte din laborator sunt de ultima generatie, astfel incat rezultatele obtinute sa fie precise si intr-un timp cat mai scurt posibil.

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma este de 29 lei, iar un examen citologic al frotiului sanguin, in care este inclusa si o hemoleucograma este de 43 lei.

Clinica Sante are o reputatie buna in randul pacientilor, motiv pentru care majoritatea recenziilor publicate in mediul online sunt pozitive. Echipele de medici alaturi de personalul de asistente au o buna pregatire in domeniu, experienta vasta si dau dovada de profesionalism in interactiunea cu pacientii. De asemenea, au acces la un echipament modern si performant, cu ajutorul caruia analizele sunt efectuate precis, iar atmosfera este primitoare. Din pacate, au fost sesizate si cateva cazuri de nemultumiri cu privire la gestionarea programarilor

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Green Lab Medical

Green Lab Medical este un centru de diagnostic si un laborator de analize medicale din Bucuresti, Sectorul 6, unde pacientii au sansa de a opta pentru servicii de calitate. Printre analizele care pot fi efectuate se numara si: biochimie serica si urinara, hematologie, coagulare, imunologie, alergii respiratorii, digestive si mixte, panel pediatric, microbiologie, testare rapida pentru gripa, sindroame diareice virale si bacteriene, hemoragii oculte, antigen Giardia si streptococ beta hemolitic grup A. Pe langa varietatea de analize, laboratorul se afla si in relatii contractuale cu CASMB, situatie in care pacientii pot opta pentru analize decontate. In plus, aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia medicilor sunt de ultima generatie, avand capacitatea de a obtine rezultate precise si rapide.

Costul aplicat pentru o hemoleucograma este de 33 lei.

Personalul este amabil, priceput, la dispozitia pacientilor, experimentat, prompt si rabdator, oferind orice informatie cu seninatate. Rezultatele analizelor sunt precise si oferite pacientilor in termenul limita indicat, fara intarziere. Atmosfera este placuta, echipa medicala asigurand un mediu sigur si primitor pentru toata lumea. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de moderne si performante, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este ireprosabil.

3. Mediclin A&M

Mediclin A&M este din Sectorul 6 isi desfasoara activitatea in domeniul sanatatii de peste 20 de ani, pacientii avand posibilitatea de a apela la ajutorul unui laborator de analize profesional si corect echipat. Personalul medical este competent in aplicarea unui diagnostic corect, dar si in stabilirea unui plan eficient de tratament, indiferent cat de complexa este afectiunea pacientului. Analizele efectuate sunt la standarde superioare, multumita echipamentelor si aparaturilor performante care se afla in dotarile institutiei medicale. Datorita contractului incheiat cu CASMB, unele investigatii sunt decontate de stat. Printre investigatiile de care pacientii pot beneficia se numara si: analizele de anticorpi, teste antigen, calciu, colesterol, coprocultura, coprocitograma, cortizol seric, urinar, culturi bacterii, examen coproparazitologic, glicemie, hemoleucograma, magneziu, sodiu, spermograma, testosteron etc.

Pretul pentru o hemoleucograma este de 30 lei, iar colesterolul total este de 15 lei.

Rezultatele analizelor sunt corecte si rapide, atmosfera placuta si primitoare, iar analizele medicale sunt desfasurate intr-un cadru specializat. Echipele de medici sunt competente, pricepute, bine pregatire si experimentate in desfasurarea unui act medical fara greseala, iar aparaturile care le stau la dispozitie sunt de ultima generatie. 

4. Synevo

Synevo exceleaza in domeniul diagnosticelor stabilite prin intermediul analizelor medicale, avand un laborator de analize disponibil si in Sectorul 6, pentru identificarea problemelor de sanatate ale pacientilor. S-au realizat peste 2.000 de analize medicale, teste uzuale si de diagnostic avansat, care ajuta medicul sa stabileasca rapid un diagnostic, multumita aparaturii si echipamentelor performante care se afla in dotarile laboratorului. Echipele medicale sunt experimentate si au o buna pregatire in domeniu, oferind pacientilor, pe langa un diagnostic precis, si un tratament personalizat, care sa vindece eficient problema de care sufera. Pachetele de analize care sunt puse la dispozitia pacientilor sunt diverse si variate, astfel incat sansa de depistare a unui diagnostic corect sa fie cat mai ridicata. Printre acestea sunt amintite si: profil extins pentru femei si barbati, screening de cancer, teste RT PCR, profil afectiuni tiroidiene, infertilitate, afectiuni genitale, anemie etc.

Costul aplicat pentru o hemograma cu formula leucocitara Hb, Ht si indici este de 39 lei.

Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile laboratorului de analize sunt de ultima generatie, oferind acuratete si precizie rezultatelor obtinute in urma efectuarii analizelor medicale. In ceea ce priveste echipele de medici, acestea sunt bine pregatite si experimentate, avand competenta de a stabili un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Din pacate, nu poate fi trecuta cu vederea lipsa de organizare a programarilor pacientilor.

5. Bioclinica

Bioclinica este un laborator de analize din Bucuresti, iar unul dintre centrele sale de recoltare se afla si in Sectorul 6, unde pacientii pot beneficia de servicii de calitate. Aceasta a fost infiintata in anul 1992 in Timisoara ca laborator de analize privat, urmand sa se extinda si in capitala. Echipamentele, aparaturile folosite sunt de ultima generatie si din anul 2000 au avut loc controale externe de calitate atat national, cat si international: INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), HEMATROM (Romania). Echipa medicala este compusa din 56 medici, 35 biologi, 15 chimisti si 5 biochimisti, punand la dispozitia tuturor pacientilor un act medical corect. In plus, institutia medicala se afla in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca unele investigatii sunt decontate sau au un pret redus.

Costul aplicat pentru o hemoleucograma este de 25 lei.

Laboratorul de analize Bioclinica este apreciat pentru precizia rezultatelor obtinute de pacientii care se hotarasc sa isi faca analizele. Echipamentele si aparaturile folosite sunt performante si moderne, iar cadrele medicale dau dovada de o buna pregatire in actul medical, asigurandu-le tuturor persoanelor un mediu primitor si placut. Cu toate acestea, au fost intampinate probleme cu privire la programari, acestea nefiind respectate de fiecare data.

Concluzii

Te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui laborator de analize in Sectorul 6 pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare si pentru obtinerea unor rezultate precise? Atunci sugestiile pe care ti le-am pregatit anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a beneficia de un diagnostic corect, dar  si de un tratament pe masura.