Meniu

Laborator analize Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca vrei sa faci investigatii de rutina sau vrei sa iti monitorizezi o afectiune existenta, trebuie sa te asiguri ca iei in considerare un laborator de analize din Bucuresti care sa fie dotat cu aparaturi moderne si performante, astfel incat rezultatele obtinute sa fie corecte. Daca intampini dificultati in gasirea unui astfel de laborator de analize medicale si esti din capitala, nu-ti face nicio grija. In continuarea articolului ti-am pregatit un top cinci al celor mai apreciate institutii de analize medicale pe care le poti lua in consirare.

Locuind in Bucuresti sau optand pentru serviciile medicale din capitala iti ofera anumite avantaje cand vine vorba de acuratetea rezultatelor obtinute la analizele de sange, datorita faptului ca se folosesc aparaturi si echipamente de ultima generatie. Parcurge articolul de mai jos si afla care sunt laboratoarele de analize pentru care poti opta.

Cat costa un set de investigatii la un laborator de analize in Bucuresti?

Inainte de a merge la un laborator de analize in Bucuresti, trebuie sa te documentezi in mod corespunzator cu privire la preturile aplicate pentru un set de investigatii. De asemenea, exista si laboratoare de analize care lucreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate, situatie in care s-ar putea sa beneficiezi de anumtie pachete de investigatii in mod gratuit. Iata, totusi, care sunt preturile practicate in general:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Analize medicale
Rating
Website
Synevo
Clinica-Verificata
103 Ron
 • Pretul unui pachet de Analize medicale porneste de la 103 Ron
 • Echipa de profesionisti
 • Implicare si buna pregatire
 • Proces eficient si corect de preluare a analizelor
 • Mediu primitor
 • Aparaturi si tehnologii performante
 • Rezultate precise
Clinica Sante
35 Ron
 • Pretul unui pachet de Analize medicale porneste de la 35 Ron
 • Amabilitate, profesionalism, implicare
 • Rezultate precise
 • Colectiv implicat de medici si asistente
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Atmosfera primitoare
Synlab
80 Ron
 • Pretul unui pachet de Analize medicale porneste de la 80 Ron
 • Echipa medicala profesionista, implicata si atenta la detalii
 • Analize medicale ireprosabile
 • Rezultate precise
 • Echipamente si tehnologii performante
Medictest
50 Ron
 • Pretul unui pachet de Analize medicale porneste de la 50 Ron
 • Medici si asistente cu o buna pregatire
 • Rezultate precise
 • Aparaturi si tehnologii de ultima generatie
 • Laborator curat, placut amenajat
 • Personal politicos, empatic si prietenos
Life Diagnostic
55 Ron
 • Pretul unui pachet de Analize medicale porneste de la 55 Ron
 • Rezultate precise
 • Echipe de medici profesionisti, implicati si empatici
 • Programari respectate
 • Contract incheiat cu CAS
 • Rezultate eliberate intr-un timp scurt
 • Aparaturi si tehnologii avansate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare de analize in Bucuresti

Daca ai decis ca a sosit timpul sa iti faci analizele de sange la un laborator din Bucuresti, atunci unitatile medicale pe care ti le-am pregatit mai jos iti vor fi de un real ajutor. Citeste in continuare si afla daca sunt de incredere, daca ofera rezultate precise si daca echipele medicale sunt profesioniste:

1. Synevo

Synevo este unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de servicii de laborator din tara, punand la dispozitia pacientilor ocazia de a face peste 2.000 tipuri de analize medicale in Bucuresti, prin intermediul carora acestia pot afla din timp daca se confrunta cu anumite probleme de sanatate. Cu o experienta de peste 26 de ani in domeniu, echipa de profesionisti in domeniul sanatatii acorda o atentie maxima procesului de preluare a analizelor, indrumand pacientii in mod corespunzator, pentru obtinerea unor rezultate precise. Synevo face parte din grupul Medicover AB, un furnizor international de servicii de diagnostic cu sediul la Suedia. Tehnologia si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, cu scopul efectuarii unor pachete medicale diverse, cum ar fi: profil extins pentru femei si barbati, screening de cancer, teste RT PCR, profil de evaluare a sindromului inflamator la copii, profil monitorizare post-Covid-19, profil afectiuni tiroidiene, infertilitate, afectiuni genitale, anemie, afectiuni hepatice, renale, cardiologice, evaluare metabolica, alergeni alimentari, respitatorii etc.

Pretul pentru un pachet de analize porneste de la 103 lei pentru afectiunile renale si ajunge la 1127 lei pentru un profil extins de infertilitate.

Laboratorul de analize a primit multiple aprecieri din partea pacientilor, multumita serviciilor medicale de calitate. Echipa de profesionisti acorda atentie intregului proces de preluare a analizelor, da dovada de implicare si o buna pregatire, avand la dispozitie o gama variata de aparaturi si tehnologii performante. Centrul de preluare a analizelor este primitor atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Synevo
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala din Bucuresti, activand si ca laborator de analize pentru pacientii care doresc sa faca diverse investigatii. A fost infiintata in anul 1995 si inca de la inceput a fost echipata cu unele dintre cele mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA, asigurand servicii de calitate. Exista centre de recoltare aproape in toate orasele din tara, astfel incat pacientii din cat mai multe zone sa poata beneficia de analize medicale realizate corect oriunde se afla. Echipa medicala este formata din profesionisti, care prioritizeaza indeplinirea unui act medical ireprosabil. Clinica activeaza in urmatoarele domenii: anatomie patologica, boli infectioase, markeri tumorali, toxicologie, boli autoimune, genetica si biologie moleculara, biochimie, hematologie, markeri virali, ontogenetica, oncologie ginecologica si urologica, testare genetica prenatala, teste de diagnostic in bolile genetice, microbiologie etc. Aparaturile si echipamentle folosite pentru obtinerea rezultatelor analizelor sunt la standarde europene.

Tariful aplicat pentru un pachet de analize incepe de la 35 lei (calciu, magneziu, fier) si ajunge la 229 lei (pachet de baza extins – sanatatea femeii/barbatului).

Amabilitatea, profesionalismul, implicarea si precizia rezultatelor obtinute in urma analizelor medicale efectuate sunt principalele motive pentru care pacientii aleg clinica Sante. Colectivul de medici si asistente ofera suportul necesar pacientilor si aplica un act medical ireprosabil, avand la dispozitie aparaturi si echipamente performante. In plus, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

3. Synlab

Synlab este rezultatul fuzionarii dintre Labco si Synlab in 2016, companii de top din Europa si este un laborator de analize din Bucuresti spre care pacientii isi indreapta atentia, datorita serviciilor calitative. Este prezent in 36 de tari, 4 continente si dispuse de peste 20.000 de angajati. La momentul actual, Synlab detine 16 laboratoare de analize si peste 50 de centre de recoltare (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Timisoara, Brasov, Pitesti, Mioveni, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Resita, Botosani). Domeniile in care activeaza si in care se pot efectua analizele medicale sunt: biochimie, imunitate, genetica, hematologie, analiza urinei, bacteriologie, micologie, parazitologie, hormoni, hepatite, markeri tumorali, sarcina si fertilitate, boli infectioase, alergologie, droguri, toxicologie, anatomie patologica, oncologie moleculara, serologie, metabolism etc.

Pretul pentru un pachet de analize de sange porneste de la 80 lei si ajunge la 290 lei.

Laboratorul medical din capitala a obtinut o multe de recenzii pozitive, datorita nivelului ridicat de acuratete in efectuarea analizelor medicale. Echipa de specialisti isi desfasoara activitatea cu profesionalism, implicare, atentie la detalii, avand acces la tehnologii si echipamente performante, care ajuta la obtinerea unor rezultate precise. 

4. Medictest

Medictest este un laborator de analize din Bucuresti si are o experienta in domeniu de peste 17 ani, asigurand pacientilor servicii complete si ireprosabile. S-au facut investitii uriase in achizitionarea unor echipamente de ultima generatie, care contribuie semnificativ la efectuarea analizelor medicale si investigatiilor paraclinice la standarde superioare. Medictest este acreditat RENAR SR EN ISO 15189:2013 si se afla in relatie contractuala cu CAS Bucuresti si CJAS Ialomita, ceea ce inseamna ca pacientii asigurati pot beneficia de anumite decontari. Portofoliul clinicii cuprinde peste 250 de investigatii de laborator, in care sunt cuprinse si domeniile: biochimie, microbiologie, hematologie, parazitologie, imunologie, citologie etc.

Pretul aplicat pentru un pachet de analize medicale incepe de la 50 lei (pachet dislipidemie) si ajunge la 240 lei (pachet hormonal 2 – estradiol, FSH, LH, Prolactina, testosteron, progesteron, DHEA-A).

Multi pacienti mentioneaza ca s-au bucurat de o experienta placuta, multumita serviciilor calitative puse la dispozitie de specialistii Medictest. Colectivul este format din medici si asistente cu o buna pregatire in acest domeniu, asigurand un act medical ireprosabil. Acestia au acces la aparaturi si tehnologii de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate precise. Laboratorul este curat, placut amenajat, iar personalul este politicos, empatic si prietenos.

5. Life Diagnostic

Life Diagnostic este un laborator de analize medicale din Bucuresti, in cadrul caruia pacientii au sansa de a beneficia de servicii calitative. Folosind o tehnologie de ultima generatie si aparaturi performante, moderne, pacientii au sansa de a beneficia de analize precise, identificand cu acuratete care sunt afectiunile de care sufera. Se efectueaza peste 1800 de teste, iar rezultatele sunt eliberate chiar in aceeasi zi. Aflandu-se in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate, exista chiar si posibilitatea decontarii anumitor analize. Echipa medicala detine o multime de diplome si certificari care ii atenta profesionalismul si capacitatea de a efectua investigatii in urmatoarele domenii: hematologie, biochimie, imunologie, coagulare si microbiologie. 

Tariful aplicat pentru un pachet de analize medicale incepe de la 55 lei (pachet profil renal 2 – examen complet urina, urocultura cu antibiograma) si ajunge la 230 lei (pachet profil tiroida 1 – TSH, FT4, ATPO, Total T3, Total T4, FT3, Antitiroglobulina).

Laboratorul de analize este apreciat de pacienti pentru serviciile calitative pe care le ofera, acestia beneficiind de rezultate precise in cadrul investigatiilor. Echipele de medici si asistente sunt implicare, amabile, empatice si profesioniste, asigurand un act medical ireprosabil, alaturi de echipamentele si tehnologiile avansate de care laboratorul dispune. Programarile sunt respectate, se afla in relatii contractuale cu CAS si rezultatele sunt eliberate intr-un timp scurt.

Concluzii

Esti din Bucuresti si vrei sa gasesti un laborator de analize de incredere pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare, asa cum ti-a indicat medicul specialist? Atunci variantele pe care ti le-am prezentat anterior in articol iti vor fi de un real ajutor pentru a afla daca suferi de anumite afectiuni, dar si pentru a le monitoriza pe cele existente.