Meniu

Laborator analize Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai simtit rau in ultima vreme, iar in ultima vizita la medicul de familie ti s-a recomandat sa mergi la un laborator de analize din Buzau pentru a-ti efectua investigatiile necesare si pentru a identifica sursa problemei? Conform specialistilor in medicina, este indicat sa iti faci analizele anual, astfel incat sa previi aparitia unor afectiuni sau boli severe. Importanta acestora creste si mai mult atunci cand prezinti anumite simptome sau cand te simti fizic rau. 

In cuprinsul acestui articol ai acces la o multime de informatii valoroase cu privire la laboratoarele de analize din Buzau la care sa apelezi pentru a beneficia de servicii de calitate. Echipele medicale te vor sprijini in tot procesul de prelevare a analizelor medicale, iar doctorii cu experienta iti vor interpreta rezultatele, venind cu solutii optime in functie de problema cu care te confrunti. 

Cat costa o analiza de baza la un laborator de analize din Buzau?

Preturile pentru investigatiile realizate la un laborator de analize medicale din Buzau difera de la o institutie medicala la alta. Din fericire, multe unitati medicale au contracte incheiate cu CAS, astfel incat pacientii asigurati sa poata beneficia de unele investigatii in mod gratuit, fiind necesara doar prezentarea biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. Afla care sunt, totusi, tarifele aplicate pentru o analiza uzuala in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Personal medical priceput, calificat si experimentat
 • Asistente amabile si empatice
 • Investigatii precise
 • Atmosfera placuta, primitoare si confortabila
 • Aparaturi de ultima generatie
Clin Expert
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Personal amabil si empatic de asistent
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Nerespectarea stricta a programarilor
Medinvest
15 Ron
 • Pret Hemoleucograma 15 Ron
 • Investigatii precise si rezultate rapide
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Echipamente de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
 • Comunicarea deficitara cu personalul de la receptie
Medical San Bios
22 Ron
 • Pret Hemoleucograma 22 Ron
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Echipa profesionista de medici, asistente si biologi
 • Echipamente de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabile si rapide
Clinica Matcord
14 Ron
 • Pret Hemoleucograma 14 Ron
 • Asistente si medici bine pregatiti
 • Investigatii precise
 • Rezultate rapide
 • Atmosfera placuta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare de analize din Buzau

Vrei sa afli daca organismul tau functioneaza in parametri optimi sau daca te confrunti cu o problema de sanatate prin intermediul investigatiilor puse la dispozitie de un laborator de analize de sange din Buzau? Atunci clasamentul celor cinci institutii medicale pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza iti va fi de ajutor. Pentru a-ti simplifica sarcinile, ti-am pregatit chiar noi documentatia de care aveai nevoie. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare laborator de analize amintit mai jos:

1. Clinica Sante

Laboratorul de analize din cadrul clinicii Sante din Buzau este echipat cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru prelucrarea analizelor la standarde superioare, astfel incat pacientul sa intre in posesia rezultatului intr-un timp scurt de la recoltarea problemor de sange. Personalul medical este experimentat in identificarea unui diagnostic corect, dar si in planificarea unui tratament adaptat in functie de necesitatile pacientului. Printre pachetele de analize pe care le poti lua in considerare se numara si cele care includ analize uzuale ca: potasiu, calciu, fier, magneziu etc, profil lipidic (colesterol seric total, LDL colesterol, HDL colesterol, VLDL colesterol etc.), pachet screening de baza pentru copii, screening tiroida, profil functii hepatice, virusuri respiratorii, pachete pentru gravide, profil de analize pentru certificatul prenuptial etc.

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma completa (hemograma, HLC, hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici este de 29 lei la pret intreg si de 25.52 lei la reducere.

Personalul medical este priceput, calificat si experimentat in desfasurarea unui act medical corect, iar asistentele dau dovada de amabilitate in interactiunea cu pacientii. Majoritatea dintre acestia se declara multumiti de calitatea investigatiilor efectuate, dar si de seriozitatea echipelor medicale. Atmosfera este placuta, primitoare si confortabila, chiar si pentru pacientii cu fobie de ace.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Clin Expert

Clin Expert este un laborator de analize medicale din Buzau, unde pacientii pot opta pentru pachete avantajoase de analize. Performanta ridicata a aparaturilor si echipamentelor folosite pentru prelucrarea analizelor contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate precise si rapide. Colectivul este format din medici cu o buna pregatire in prelevarea probelor de sange, dar si in prelucrarea acestora, avand un simt fin de observare cand vine vorba de interpretarea rezultatelor, astfel incat sa stabileasca un diagnostic corect. De asemenea, tot de datoria lor este si elaborarea unui plan eficient de tratament, in functie de afectiunile de care pacientul sufera. Printre analizele uzuale pe care pacientii le pot efectua la Clin Expert se numara si: hemoleucograma completa, calciu total, colesterol, creatinina, glucoza, trigliceride, TGP, TGO, uree, exament complet de urina etc.

Pretul pentru o hemoleucograma completa este de 25 lei, iar un calciu total costa 15 lei.

Echipa medicala este profesionista, experimentata, atenta la nevoile pacientilor si competenta in desfasurarea unui act medical ireprosabil. Aceasta are la dispozitie echipamente de ultima generatie, preturi accesibile, un personal amabil si bine pregatit de asistente. Atmosfera este placuta, iar curatenia ireprosabila. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Medinvest

Medinvest este o clinica medicala din Buzau, care are la dispozitie si un laborator de analize, in cadrul caruia pacientii isi pot efectua toate analizele de baza, dar si analize aprofundate. Aceasta a fost fondata in anul 1998 de dr. Paul Costache intr-un apartament din Buzau, cu doar cateva servicii si un laborator propriu de analize, urmand ca ulterior sa se extinda. Echipamentele folosite in cadrul laboratorului sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor pentru cadrele medicale, astfel incat acestea sa poata stabili un diagnostic corect, dar si un tratament eficient adaptat in functie de pacient. Printre domeniile de analize care sunt abordare de aceasta clinica merita amintite si: hematologie, imunohematologie, coagulare, biochimie, imunologie, examen de urina, toxicologie, microbiologie etc. 

Costul unei hemoleucograme complete este de 15 lei, iar un colesterol HDL este de 12 lei.

Clinica este apreciata de pacienti pentru serviciile calitative pe care le pune la dispozitia acestora. Echipa de medici este implicata in actul medical, identificand un diagnostic corect in urma rezultatelor analizelor. Echipamentele care se afla la dispozitia laboratorului sunt de ultima generatie, pentru o precizie ridicata a rezultatelor analizelor. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, iar comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara.

4. Medical San Bios

Un alt laborator de analize medicale din Buzau spre care iti poti indrepta atentia este Medical San Bios, infiintat in anul 2005. Inca de la inceput, principalul sau scop a fost de a le oferi pacientilor posibilitatea de a fi diagnosticati corect si tratati in mod corespunzator. Personalul medical este alcatuit dintr-un medic primar in medicina de laborator, un biolog principal, un biolog specialist, doi asistenti medicali principali de laborator si doi asistenti medicali medicina generala. Alaturi de echipamentele si aparaturile de ultima generatie din dotarile acestui laborator, poti beneficia de analize din urmatoarele domenii: hematologie-coagulare, chimie clinica, imunologie, microbiologie. De asemenea, unitatea medicala este si acreditata RENAR conform standardului ISO 15189:2013.

Pretul unei hemoleucograme este de 22 lei.

Laboratorul de analize a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, multumita serviciilor si analizelor precise efectuate. Echipa de specialisti este formata din medici, asistente medicale si biologi, care contribuie la desfasurarea corecta a actului medical. Acestia au la dispozitie un echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora se obtin rezultate ireprosabile si rapide.

5. Clinica Matcord

Clinica Matcord din Buzau este multidisciplinara, avand in componenta sa si un laborator de analize medicale, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de investigatii profesionale. Cu o activitate de peste 15 ani in domeniu, laboratorul este acreditat RENAR pentru standardul ISO SR EN 18593 si efectueaza o gama larga de analize medicale: hematologie si hemostaza, biochimie, imunologie, parazitologie si bacteriologie. Acesta se afla in relatii contractuale cu CJAS Buzau, oferind servicii medicale gratuite pentru pacientii asigurati, pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. Echipamentele si aparaturile folosite sunt la standarde europene, iar experienta cadrelor medicale este vasta, contribuind la efectuarea unui act medical corect.

Pretul aplicat pentru o hemoleucograma este de 14 lei, iar un HDL colesterol este 8,19 lei.

Laboratorul care se afla in clinica Matcord a primit numeroase laude pentru serviciile calitative pe care le ofera. Medicii si asistentele dau dovada de o buna pregatire in domeniu, avand acces la aparaturi de ultima generatie. Rezultatele sunt precise si rapide, iar atmosfera este placuta. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar comunicarea cu personalul de la receptie este defectuoasa.

Concluzii

Ti-a recomandat si tie medicul specialist sa iti faci un set de investigatii la un laborator de analize din Buzau? Daca da, clinicile si laboratoarele amintite anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a obtine rezultate precise si pentru a primi ingrijirile medicale necesare. Nu iti neglija sanatatea si nu amana efectuarea analizelor, mai ales daca medicul suspecteaza ca te confrunti cu o anumita problema, pentru a aplica tratamentul corespunzator din timp.