Meniu

Laborator analize Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ce cauta cel mai mult oamenii la un laborator de analize in Calarasi? Cel mai des sunt solicitate analizele de hematologie, care includ numarul total de celule sanguine, hematocritul, hemoglobina, trombocitele etc. Aceste analize ajuta la diagnosticarea infectiilor, anemiei, afectiunilor hematologice si in monitorizarea tratamentelor. Pe langa acestea, mai sunt solicitate si analizele de biochimie, imunologie, microbiologie, hormoni sau genetica.

Pregateste-te sa descoperi in acest articol cinci laboratoare si centre de recoltare moderne din Calarasi, in care se pot efectua numeroase analize, atat de rutina, cat si de evaluare, diagnostic sau de monitorizare.

Cat costa serviciile unui laborator de analize in Calarasi?

Preturile serviciilor unui laborator de analize din municipiul Calarasi variaza. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa-ti faci o idee despre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Vital Top
Clinica-Verificata
14 Ron
 • Pret Hemoleucograma 14 Ron
 • Oferta variata de analize medicale
 • Aparatura si tehnologii moderne
 • Personal amabil si profesionist
 • Atmosfera placuta
 • Conditii bune si moderne
RoyalMed
35 Ron
 • Pret Hemoleucograma 35 Ron
 • Oferta vasta de analize medicale
 • Aparatura medicala moderna
 • Personal medical cu experienta
 • In contract cu CJAS Calarasi
 • Personal amabil la receptie
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Peste 2.700 de tipuri de analize medicale
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • In contract cu CAS
 • Personal amabil
 • Recoltare rapida a probelor
 • Necesitatea programării cu 1-2 luni înainte pentru analizele decontate
Regina Maria
60 Ron
 • Pret Hemoleucograma 60 Ron
 • Numeroase analize de laborator
 • Tehnologie si echipamente de ultima generatie
 • Personal amabil la receptie
 • Personal medical cu experienta
 • Rezultate transmise intr-un timp scurt
 • Preturi ridicate
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Oferta vasta de analize medicale
 • Personal profesionist si amabil
 • Doua centre de recoltare
 • In contract cu CAS
 • Program de recoltare si sambata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce laborator de analize din Calarasi alegi pentru analize uzuale si avansate?

Poti alege un laborator de analize medicale in orasul Calarasi dintre cele cinci de mai jos. Aceste unitati medicale sunt bine cotate, sunt dotate cu aparatura performanta, iar in cadrul lor se pot efectua numeroase analize medicale: de sange, din urina, din materii fecale, din secretii etc.

1. Vital Top

Un bun laborator de analize medicale in Calarasi este Vital Top, in care sunt dotari de ultima generatie, constand in aparatura si tehnologii moderne. Acest centru medical a fost deschis in anul 2010, in cadrul sau oferindu-se acces atat la analize medicale, cat si la explorari functionale, medicina de familie, medicina muncii, cardiologie, servicii de recuperare medicala. Analizele de laborator care se realizeaza aici sunt din mai multe domenii: hematologie, chimie clinica, imunologie, bacteriologie.

O hemoleucograma costa 14 lei, iar o urocultura ar un pret de 25 de lei la Vital Top.

Personalul amabil, medicii profesionisti, conditiile bune si moderne, precum si serviciile prompte sunt considerate de pacienti ca fiind punctele forte ale acestui centru de analize. De asemenea, este apreciata si gama vasta de analize ce se pot efectua aici.

Vezi parerile pacientilor despre Vital Top
Vezi Pareri

2. RoyalMed

Laboratorul de analize medicale RoyalMed a fost infiintat in anul 2007 si a ajuns lider de piata in acest domeniu in municipiul Calarasi. In anul 2015, laboratorul s-a acreditat pe noul standard de calitate, si anume ISO 15189:2013, si se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate  Calarasi. In dotarea sa se afla aparatura medicala moderna si complet computerizata, iar personalul medical este calificat si cu experienta. Pe langa analize de sange, in acest laborator se mai efectueaza si examene de sputa, coproparazitologice, exsudat faringian, examene de urina si urocultura, spermocultura si spermograma, examen de secretie uretrala, hiperglicemie provocata. Medicul primar medicina de laborator care isi desfasoara activitatea aici a activat inainte la Institutul Cantacuzino si la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti.

Costul unei hemograme este de  35 de lei, iar urocultura are tariful de 40 de lei.

Laboratorul RoyalMed este considerat de unii dintre pacientii care au beneficiat de serviciile sale ca fiind cel mai bun din Calarasi. De aceea, oamenii il recomanda pentru diversitatea analizelor, acuratetea rezultatelor si pentru amabilitatea personalului de la receptie si recoltari. 

3. Bioclinica

Se efectueaza peste 2.700 de tipuri de teste in laboratoarele Bioclinica, iar in Calarasi se afla un punct de recoltare, situat pe strada Prelungirea Bucuresti, in care te poti prezenta pentru investigatii in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 7:30 si 15.30. Bioclinica este un nume cunoscut in Romania, fiind primul laborator privat de analize medicale (ce se numea pe atunci Biomedica) care a fost deschis la Timisoara. Ulterior, au fost inaugurate si alte laboratoare Bioclinica, cu aparatura si tehnologii de ultima generatie, ce fac posibila efectuarea analizelor din diverse domenii. In Calarasi se pun la dispozitie teste de: hematologie, biochimie, imunologie, alergologie, microbiologie, markeri tumorali, coagulare, toxicologie, anatomie patologica.

La Bioclinica, pretul pentru o hemoleucograma este de 25 de lei, iar urocultura costa 47 de lei.

Personalul acestui punct in care se recolteaza analize medicale in Calarasi este amabil si profesionist, dupa cum sustin persoanele care au intrat in contact cu el.  Calarasenii sunt multumiti ca sunt intampinati cu o atitudine zambitoare si ca sunt ajutati sa se destinda inaintea recoltarii probelor. In schimb, tot ei sustin si ca este deranjant faptul ca pentru analizele prin CAS trebuie programare cu 1-2 luni inainte, timpul de asteptare fiind destul de mare.

4. Regina Maria

Reteaua medicala Regina Maria este prezenta si in Calarasi, unde exista un punct de recoltare analize, pe strada Bucuresti. Programul de recoltare este aici intre 7:30-15:00, de luni pana vineri, iar o veste si mai buna este aceea ca exista program de recoltari si in weekend, mai exact sambata, in intervalul orar 8:00-11.30. Reteaua Regina Maria detine 38 de laboratoare si peste 100 de centre de recoltare in Romania, in cadrul carora activeaza peste 500 de specialisti in domeniu. In plus, laboratorul central Regina Maria este primul laborator din tara ce a fost acreditat RENAR in care se utilizeaza inteligenta artificiala.

Tariful pentru o hemoleucograma completa este de 60 de lei, iar o urocultura are un pret de 75 de lei.

In acest centru care apartine retelei medicale Regina Maria, personalul de la receptie este amabil si de ajutor, oferind toate informatiile care ii sunt solicitate. In cazul recoltarilor, acestea se fac rapid, iar rezultatele sunt transmise intr-un timp scurt, mai spun cei care au trecut prin aceasta locatie. 

5. Clinica Sante

Pentru efectuarea de analize in Calarasi poti opta si pentru Clinica Sante, un nume de referinta pe piata serviciilor medicale din Romania. In Calarasi se afla un laborator si doua centre de recoltare. Intr-o locatie functioneaza laboratorul si un punct de recoltare (str. Bucuresti), iar in alta (str. Prelungirea Bucuresti) un centru de recoltare, in ambele existand program de recoltare si sambata. Locuitorii din Calarasi pot efectua si analize decontate in aceste centre, pentru ca ele  se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Tariful unei hemoleucograme este aici de 29 de lei, iar urocultura costa 50-55 de lei.

Judecand dupa recenziile celor care au efectuat analize in cele doua locatii ale Clinicii Sante din Calarasi, serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este profesionist si dedicat nobilei sale misiuni de a fi in slujba pacientilor. In plus, pacientii mai sunt multumiti si ca unele analize se pot efectua gratuit, prin CAS, dar si ca exista program de recoltare in weekend, util mai ales copiilor si adultilor ce nu pot lipsi de la serviciu pentru efectuarea analizelor in timpul saptamanii.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de serviciile unui laborator de analize si esti din Calarasi, informatiile din acest articol iti vin in ajutor. In punctele de recoltare si laboratoarele prezentate isi desfasoara activitatea personal cu experienta, iar pentru prelucrarea analizelor se utilizeaza echipamente si tehnologii moderne. Asadar, ai de unde alege cand vine vorba de analize medicale in acest oras, indiferent ca este vorba de analize uzuale sau de unele de specialitate, pentru diagnostic si monitorizare.