Meniu

Laborator analize Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista numeroase situatii in care o persoana poate avea nevoie de analize, in investigarea starii de sanatate, depistarea unor afectiuni sau pregatirea pentru anumite proceduri si interventii, si va dori, desigur, sa le faca in cel mai bun laborator analize. In Cluj, piata serviciilor medicale a cunoscut o amploare deosebita in ultimele decenii si nu va fi dificil pentru cei interesati sa identifice un centru de recoltare.

Multe dintre clinicile private ofera servicii de analize sange in Cluj, insa doar cateva dintre acestea sunt dotate cu laboratoare proprii acreditate. Printre cele mai solicitate investigatii sunt analizele medicale permis auto in Cluj.

Un gasesti un bun laborator analize in Cluj?

De rezultatul analizelor si de acuratetea indicatorilor obtinuti depind adesea sanatatea oamenilor, modul de diagnosticare si tratamentul indicat de medic, astfel ca gasirea unui bun laborator analize in Cluj este esentiala. Clinicile din clasamentul de mai jos si-au dovedit competentele in acest sens, experienta si calitatea serviciilor spunandu-si cuvantul.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Synevo
Clinica-Verificata
38 Ron
 • Tarif Hemoleucograma 38 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Rapiditatea recoltarii si a primirii rezultatelor
 • Amabilitatea personalului
 • Recoltare eficienta, nedureroasa, fara incidente
 • Uneori timp mare de asteptare
 • Probleme de comunicare cu personalul de la receptie
Clinica Sante
25 Ron
 • Tarif Hemoleucograma 25 Ron
 • Profesionalism
 • Intervalul scurt de programare pentru recoltare
 • Posibilitatea inregistrarii unui card de fidelitate pentru reduceri de 10%
 • Rezultate primite la timp
 • Se raspunde greu la telefon
Bioclinica
25 Ron
 • Tarif Hemoleucograma 25 Ron
 • Recoltare rapida fara dureri
 • Personal profesionist si amabil
 • Curatenie
 • Analizele decontate prin CAS se programeaza greu
 • Se raspunde greu la telefon
Synlab
32 Ron
 • Tarif Hemoleucograma 32 Ron
 • Amabilitatea si profesionalismul personalului
 • Promptitudinea in recoltare si comunicarea rezultatelor
 • Organizare deficitara
 • Gestionare slaba a programarilor
Biogen
25 Ron
 • Tarif Hemoleucograma 25 Ron
 • Preturi bune
 • Personal amabil si profesionist
 • Timp de asteptare mic
 • Acuratetea rezultatelor
 • Dificil de gasit un interval disponibil de programare
 • Intarzierea rezultatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici cu laborator de analize in Cluj

Un laborator analize in Cluj la standarde inalte de calitate va asigura pacientilor rezultate pe care sa se poata baza, care nu trebuie repetate si care nu induc in eroare medicul curant. Obtinerea lor presupune o munca temeinica, aparatura performanta si reactivi corespunzatori, dar si personal calificat si competent. Alegerea unui laborator analize medicale in Cluj din lista de mai jos garanteaza pacientului ca aceste conditii sunt indeplinite.

1. Synevo

Pentru persoanele care cauta un laborator analize in Cluj, prima optiune va fi Synevo, un brand recunoscut pe piata serviciilor medicale din Romania, cu 21 de laboratoare si 166 de centre de recoltare in 65 de orase. Laboratoarele Synevo, cu experienta de peste 26 de ani in tara noastra, fac parte din Medicover AB, prestigios furnizor de servicii cu sediul central in Suedia.

Pretul pentru analizele medicale se gasesc pe site-ul Synevo si sunt valabile pentru toate centrele de recoltare si laboratoarele de analize din Cluj. Synevo este unul dintre laboratoare analize Cluj care lucreaza cu Casa de Asigurari. Pacientii pot efectua investigatiile de care au nevoie atat la laboratorul analize Cluj Marasti, cat si la laboratorul analize Cluj Manastur, precum si la unul dintre celelalte centre de recoltare Synevo din oras. O hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici are pretul de 38 de lei. Sumarul de urina costa 32 de lei. Un test serologic pentru anticorpi Borrelia burgdorferi, parazitul care provoaca boala Lyme si care este transmis prin muscatura de capusa, costa 125 lei.

Pacientii sunt in buna parte multumiti de serviciile laboratoarelor Synevo din Cluj-Napoca si au lasat recenzii in functie de experientele avute aici. Cei satisfacuti apreciaza calitatea serviciilor, standardele inalte ale laboratorului, rapiditatea recoltarii si a primirii rezultatelor, amabilitatea personalului, faptul ca recoltarea a fost nedureroasa si nu a lasat urme sau vanatai pe brat. Sunt si persoane care reclama aglomeratia de la centrul de recoltare, timpul mare de asteptare si probleme de comunicare cu personalul de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Synevo
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Un bun laborator analize Cluj se gaseste si la Clinica Sante, care a fost infiintata in 1995 si are o acoperire vasta cu servicii medicale in intrega tara, fiind prezenta cu centre in toate judetele. Clinica se recomanda prin servicii de calitate la preturi accesibile si orientare catre confortul si satisfactia pacientilor.

Pe site-ul clinicii sunt afisate preturile pentru analize Cluj, aceleasi ca in toata reteaua de laboratoare. Un util calculator de pret poate fi accesat chiar online pentru a insuma totalul mai multor investigatii. Pacientii care au card de fidelitate pot beneficia de o reducere de 10 %. Hemoleucograma completa costa 25 de lei la pret intreg, fara reducere, acelasi pret pentru sumarul de urina si sediment. Exudatul faringian cu identificare bacteriana si antibiograma are tariful de 40 lei.

Satisfactia persoanelor care au accesat serviciile clinicii si au facut analize aici s-a concretizat in numeroase recenzii pozitive inregistrate pentru toate locatiile din Cluj-Napoca. Se remarca profesionalismul personalului, intervalul scurt de programare pentru recoltare, existenta cardului de fidelitate cu reduceri de 10 %, rezultate primite la timp. Exista si pareri mai putin favorabile de la persoane care reclama ca se raspunde extrem de greu la telefon.

3. Bioclinica

Bioclinica este primul laborator analize din Cluj privat, dar si primul din Romania, infiintat in 1992. Personalul cu experienta manevreaza si controleaza riguros procesul de prelucrare a analizelor cu ajutorul unei aparaturi ultramoderne. Bioclinica dispune de centre de recoltare si laboratoare in 31 de orase ale tarii.

Tarifele pentru cele peste 2700 de investigatii medicale de laborator se gasesc pe site-ul web al clinicii. Hemoleucograma completa are pretul de 25 lei. Un exudat faringian costa 47 de lei, iar o urocultura are acelasi tarif.

Bioclinica are propriul sistem de inregistrare a gradului de satisfactie a clientilor, prin completarea de chestionare. Laboratorul inregistreaza indici foarte buni in privinta unor aspecte ca: informarea pacientului, recoltarea probelor, conduita personalului, eliberarea rezultatelor si curatenia. Pentru analize decontate CAS Cluj, parerile pacientilor din recenziile Google spun ca programarea se realizeaza foarte dificil, iar personalul de la receptie nu raspunde la telefon. Multi remarca profesionalismul personalului, amabilitatea si eficienta in recoltare, timpul mic de asteptare.

4. Synlab

Un laborator analize medicale in Cluj la standarde inalte este si Synlab, care face din cel mai mare grup european de diagnostic medical, prezent in 36 de tari, pe 4 continente, avand peste 20.000 de angajati. Anual se realizeaza 500 milioane de teste de laborator in Europa.

O lista completa de analize medicale si preturile aferente se poate accesa pe site-ul clinicii. Hemoleucograma completa costa aici 32 lei, iar un sumar de urina 31 de lei. Pentru un examen coproparazitologic, pentru fiecare dintre cele trei probe se va plati 25 de lei.

O buna parte a clientilor centrelor de recoltare Synlab din Cluj sunt multumiti de serviciile de aici. Ei remarca amabilitatea personalului, profesionalismul si promptitudinea in recoltare si comunicarea rezultatelor, dar si preturile corecte ale clinicii. Exista si multi pacienti care reclama organizarea deficitara a clinicii si gestionarea slaba a programarilor.

5. Biogen

Centrat pe servicii medicale pentru toata familia, laboratorul analize Biogen din Cluj ofera servicii paraclinice atat pentru persoanele asigurate prin sistemul de asigurari de sanatate (CAS Cluj, OPSNAJ), dar si contra-cost. Pacientii mai pot beneficia aici de consultanta si interpretare a buletinelor de analize.

Lista analizelor pe care le ofera si tarifele aferente sunt afisate pe site-ul clinicii. O hemoleucograma completa are un tarif de 25 de lei, iar pentru un examen complet de urina se va plati 20 de lei. Exudatul faringian: cultura + antibiograma costa 30 de lei.

Pacientii clinicii au lasat recenzii in functie de experientele avute. Multe pareri mentioneaza preturile bune, timpul de asteptare mic, amabilitatea si profesionalismul personalului, acuratetea rezultatelor. Experientele mai putin placute sunt consemnate in comentarii in care se aminteste de faptul ca se raspunde foarte greu la telefon, ca este dificil sa gasesti un interval de programare si ca rezultatele au intarziat.

Concluzii

Investigarea sanatatii unei persoane presupune in primul rand analize amanuntite, realizate riguros, cu rezultate precise, de aceea identificarea unui bun laborator analize in Cluj este esentiala. In orasul din inima Transilvaniei exista centre de top, acreditate, cu experienta in domeniul realizarii analizelor medicale, dotate cu aparatura de ultima generatie si analizori controlati si verificati de catre personal specializat competent.

Prestigiul furnizorilor de servicii de sanatate din reteaua carora fac parte laboratoarele din Cluj constituie o garantie suplimentara pentru realizarea unor analize medicale temeinice.