Meniu

Laborator analize Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Identificarea unui laborator de analize in Craiova va fi de acum mai usoara pentru tine! Citeste acest articol si vei afla informatii utile despre serviciile de analize medicale din oras: de la centrele de recoltare si laboratoarele bine cotate, pana la costul serviciilor si parerile pacientilor.

Chiar daca iti doresti analize in Craiova pentru a-ti verifica periodic starea de sanatate sau ai primit recomandarea de la medicul de familie sau de la medicul specialist pentru a investiga o potentiala afectiune, ai de unde alege. In municipiu sunt clinici bine puse la punct, dotate cu aparatura de ultima generatie si cu personal medical experimentat, astfel ca rezultatele vor fi de mare acuratete si de ajutor in diagnostic si tratament. 

Cat costa o analiza de baza intr-un laborator analize din Craiova?

Pentru o analiza de baza intr-un laborator de analize situat in Craiova, pretul poate varia, de la o unitate medicala la alta, dupa cum poti sesiza si din tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Priority Medical
Clinica-Verificata
35 Ron
 • Pret Hemoleucograma 35 Ron
 • Centru medical cu numeroase specialitati
 • Gama variata de analize medicale
 • Medic specializat in medicina de laborator cu peste 25 de ani de experienta
 • Colaboreaza cu laboratoare din Elvetia si Franta
 • Personal amabil si eficient
 • Nu se respecta programarile
Centrul HitMed
40 Ron
 • Pret Hemoleucograma 40 Ron
 • Servicii medicale pentru cuplurile infertile
 • Laborator medical modern
 • Medici cu experienta si bine cotati
 • Numeroase specialitati medicale
 • Unele servicii sunt decontate de CAS
Euromedica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de laborator pentru intreaga familie
 • Echipamente medicale de ultima ora
 • Diverse tipuri de analize medicale
 • In contract cu CJAS Dolj
 • Bun raport calitate-pret
 • Curatenie impecabila
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
P. Dr. Vlaescu
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Laborator medical acreditat RENAR
 • In contract cu CJAS Dolj
 • Aparatura medicala moderna
 • Specialisti cu experienta vasta
 • Aglomeratie
 • Nerespectarea orelor de programare
Renamed
38 Ron
 • Pret Hemoleucograma 38 Ron
 • Laborator ultramodern acreditat RENAR
 • In colaborare cu CNAS
 • Diverse tipuri de analize medicale
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Aparatura noua si performanta
 • Colaboreaza cu laboratoare din Germania si Franta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce laborator analize din Craiova este cel mai bun? Vezi clasamentul!

Multi dintre doljenii care au nevoie de serviciile unui laborator de analize in municipiul Craiova se intreaba care ar fi cea mai buna optiune. Pentru a-i ajuta sa se hotarasca, prezentam un clasament al celor mai bine cotate centre si laboratoare din municipiu.

1. Priority Medical

Poti efectua numeroase analize medicale in Craiova la Priority Medical: biochimie, anatomie patologica, alergologie, genetica moleculara, imunologie, hematologie, microbiologie si parazitologie, toxicologie. Laboratorul este coordonat de dr. Alexandra Buzatu-Lang, medic primar medicina de laborator si medic specialist endocrinologie cu o experienta de peste 25 de ani. In cadrul laboratorului isi mai desfasoara activitatea un biolog principal, un biolog specialist si un biochimist, impreuna cu asistenti medicali generalisti sau de laborator. Pentru analizele de mare finete, Priority Medical colaboreaza cu Unilabs din Geneva si cu Laboratorul Biomnis din Paris. 

Pretul unei hemoleucograme este de 35 de lei, iar o analiza de colesterol total costa 15 lei.

In privinta calitatii serviciilor oferite de acest laborator de analize din Craiova, oamenii spun, in majoritate, lucruri frumoase: medicii sunt foarte bine pregatiti, analizele sunt lucrate impecabil, iar personalul este amabil si eficient. In schimb, sunt si cateva aspecte neplacute care i-au deranjat pe unii oameni, cum ar fi ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Priority Medical
Vezi Pareri

2. Centrul Medical HitMed

Si la Centrul Medical HitMed functioneaza unul dintre cele mai bune laboratoare analize din Craiova. Centrul a fost infiintat in 1995 oferind servicii medicale pentru cuplurile infertile, in special, fiind prima institutie medicala din Oltenia acreditata pentru a efectua proceduri de reproducere umana asistata prin inseminare uterina sau fertilizare in vitro. Echipa de medici a centrului este formata din specialisti cu experienta in obstetrica-ginecologie, fertilizare in vitro, endocrinologie, medicina interna, diabetologie, hematologie, medicina de laborator, cardiologie, embriologie, urologie, psihologie. 

Pretul pentru o hemoleucograma completa este aici de 40 de lei, iar pentru colesterolul total tariful este de 10 lei. 

Cuvintele de apreciere curg pe internet pentru echipa medicala de la HitMed, fiind aduse in discutie numeroase calitati: meticulozitate, interes pentru pacient, rabdare, empatie. Serviciile medicale sunt catalogate ca fiind de calitate superioara, iar aparatura moderna si conditiile bune din clinica vin sa intregeasca aceasta lista a multumirilor.

3. Euromedica

Euromedica este un laborator de analize medicale din Craiova cu servicii pentru intreaga familie. Unitatea este acreditata RENAR si este dotata cu echipamente medicale de ultima generatie, cu ajutorul careia specialistii pot diagnostica si monitoriza diferite afectiuni, dar si identifica anumite predispozitii catre unele patologii. Pot fi efectuate aici numeroase analize, de la analize de sange, pana la analize de urina, examene microbiologice si multe altele. Unele dintre aceste analize se pot efectua gratuit, prin parteneriatul cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Dolj, pe baza biletului de trimitere. 

Tariful pentru o hemoleucograma completa este de 25 de lei, iar analiza de colesterol total costa 15 lei.

Craiovenii care au trecut prin aceasta clinica sustin ca au intalnit personal experimentat si amabil si ca analizele sunt foarte bine lucrate aici. Un alt aspect remarcat de mai multi oameni este curatenia impecabila. In schimb, sunt doljeni care spun ca nu se respecta programul afisat sau ca uneori nu raspunde nimeni la telefonul destinat programarilor.

4. Policlinica Dr. Vlaescu

In Policlinica Dr. Vlaescu functioneaza unul dintre acele laboratoare de analize din Craiova care lucreaza cu Casa de Asigurari. Policlinica a aparut pe piata serviciilor medicale din Dolj in anul 2002. Activitatea laboratorului de analize din incinta sa este acreditata RENAR, conform standardului SR EN ISO 15189/2013. In cadrul sau se efectueaza diverse analize: biochimie, hematologie, imunologie, microbiologie, markeri tumorali, virali, endocrini, anatomie patologica. Unitatea este prevazuta cu aparatura medicala de fabricatie UE, noua si performanta, iar personalul este alcatuit din medici, chimisti si biologi cu o vechime in specialitate de peste 30 de ani.

Tariful unei hemoleucograme este de 29 de lei, iar colesterolul total costa 10 lei.

Serviciile de diagnostic si tratament din aceasta policlinica sunt apreciate, in cea mai mare parte, de doljeni. In sprijinul afirmatiilor lor laudative, oamenii aduc numeroase argumente: conditii moderne, conduita profesionala de exceptie, diversitatea serviciilor medicale, numeroase tipuri de analize medicale, pentru copii si adulti. Sunt insa si cateva nemultumiri ale oamenilor, si anume nerespectarea orelor de programare sau aglomeratia.

5. Renamed

Renamed se afla si el pe lista acelor laboratoare de analize din Craiova cu un grad ridicat de siguranta si incredere in ochii pacientilor. Acest laborator este unul ultramodern si este acreditat RENAR, aflandu-se si in relatie contractuala cu CNAS. Grupele de analize medicale efectuate sunt urmatoarele: hematologie, imunologie,  analize genetice, microbiologie, biochimie, citologie in mediu lichid si conventionala. Laboratorul a fost infiintat in anul 2008 si beneficiaza de experienta Holding-ului Renamed Farma, creat in 1994 si alcatuit din: patru clinici de dializa si nefrologie, dintr-o firma de import si distributie echipamente si consumabile medicale pentru hematologie si hemodializa si de service si mentenanta aparaturii medicale. Pentru analizele ultraselective, probele se trimit la laboratoare partenere din Franta si Germania.

Hemoleucograma completa costa 38 de lei la Renamed, iar analiza de colesterol total are pretul de 14 lei.

De la modul cum se prezinta centrul de recoltare si pana la atmosfera primitoare, curatenia impecabila si profesionalismul personalului, toate aceste aspecte au fost „aplaudate” de pacienti in recenzii. Faptul ca si adultii, si copiii pot beneficia de servicii de investigare si monitorizare a problemelor de sanatate este un alt avantaj consemnat de doljeni. Sunt si cateva persoane care sunt dezamagite ca au sunat de foarte multe ori pentru a se programa la analize decontate si nu li s-a raspuns la telefon.

Concluziile noastre

Pentru a identifica un laborator de analize potrivit pentru tine in Craiova tine cont de recomandarile din acest articol. Laboratoarele si centrele de recoltare prezentate au fost alese pe baza calitatii serviciilor lor, reflectate in opiniile laudative ale pacientilor.

Orice unitate medicala ai alege pentru analize de sange in Craiova, este important sa stii ca se recomanda sa efectuezi analize in mod regulat, pentru ca in acest fel vei putea identifica din timp unele afectiuni si iti vei imbunatati starea de sanatate.