Meniu

Laborator analize Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat in ultima vreme ca te confrunti cu simptome neobisnuite si te-ai hotarat sa mergi la un laborator de analize din Deva pentru a efectua toate analizele de sange recomandate de medicul de familie? Atunci ramai cateva momente la acest articol in care iti vom prezenta cinci institutii medicale de luat in considerare. Simptomele neplacute resimtite in corp sunt ca niste semnale de alarma care anunta ca ceva nu functioneaza tocmai bine, situatie in care trebuie sa fie investigate corect la un cabinet de specialitate. Niciun simptom nu ar trebui sa fie ignorat, pentru ca in spatele sau se poate ascunde o problema severa de sanatate.

Laboratoarele de analize din Deva sunt dotate cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru o prelucrare corecta a analizelor medicale, dar si pentru furnizarea unor rezultate concrete. Nimic nu este mai presus decat sanatatea, asa ca ia in serios fiecare semnal pe care organismul ti-l trimite si efectueaza investigatiile necesare.

Cat costa o analiza uzuala la un laborator de analize din Deva?

In cele mai multe cazuri, preturile aplicate pentru investigatiile de rutina la un laborator de analize din Deva sunt accesibile, astfel incat toti pacientii sa si le poata permite cel putin o data pe an. Vestea buna este ca majoritatea laboratoarelor au contracte incheiate cu CAS, situatie in care multe dintre analize sunt decontate. Iata, totusi, care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Asistente empatice, bine pregatite si atente
 • Atmosfera prietenoasa si confortabila
 • Acreditare RENAR
 • Dotari superioare
Eco Med
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Tratamente eficiente
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
 • Dotari superioare
Crucea Galbena
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Act medical corect
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Recoltarea analizelor la domiciliu
 • Contract incheiat cu CAS
Promed
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Rezultate corecte si analize precise
 • Nerespectarea programarilor
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Echipa medicala prietenoasa, amabila si empatica
 • Atmosfera agreabila
 • Aparaturi moderne si performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Gestionarea programarilor este deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 laboratoare de analize din Deva

Daca si tu esti in cautarea unui laborator de analize medicale din Deva la care sa apelezi de fiecare data cand vrei sa iti verifici starea de sanatate sau vrei sa efectuezi un set de analize medicale pentru permisul auto, atunci topul celor cinci institutii medicale pe care ti l-am pregatit mai jos iti va fi de un real ajutor. Iata care sunt dotarile acestora, dar si ce impact au asupra pacientilor:

1. Clinica Sante

Laboratoarele de analize si centrele de recoltare Clinica Sante sunt extinse in majoritatea oraselor din tara, printre care se numara si Deva, unde pacientii pot apela cu incredere pentru efectuarea analizelor si investigatiilor necesare. Acreditata RENAR, clinica Sante este o optiune spre care toata lumea isi indrepta atentia, pentru a beneficia de un act medical corect, un diagnostic precis si un tratament pe masura, elaborat in functie de rezultatele analizelor. Echipamentele care se afla in cadrul laboratoarelor sunt performante si moderne, ceea ce contribuie la realizarea unui numar ridicat de analize care fac parte din mai multe domenii. 

Pretul aplicat la o hemoleucograma este de 29 lei, iar un calciu ionic seric este de 20 lei.

Parerile pacientilor cu privire la activitatea clinicii Sante sunt majoritar pozitive, datorita serviciilor ireprosabile de care au beneficiat. Colectivul medical al centrului de recoltare din Deva este format din asistente empatice, bine pregatite si atente la nevoile pacientului. Acestea contribuie la conturarea unei atmosfere prietenoase si confortabile chiar si in cazul pacientilor care au fobie de ace.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Eco Med

Eco Med este un centru medical cu multiple specialitati din Deva, care cuprinde si un centru de recoltare analize, unde pacientii isi pot efectua investigatiile de rutina. In urma analizelor efectuate, pacientii pot afla care este afectiunea pe care o experimenteaza, dar si cum o pot trata eficient, cu ajutorul medicilor de specialitate. Echipamentele si dotarile aflate in centrul medical sunt de o performanta inalta, astfel incat toate procedurile si investigatiile realizate sa fie ireprosabile. In ceea ce priveste departamentul de analize medicale, pacientii pot opta pentru urmatoarele pachete promotionale: pachet de analize uzuale, analize ginecologice, pentru gravide pe trimestre, pediatrice, reumatologice, HPV, ADN si BPN in mediu lichid. 

Costul aplicat pentru o hemoleucograma este de 25 lei, iar un pachet de analize uzuale costa 152 lei la pret intreg si 134 lei la reducere.

Centrul medical a avut un impact pozitiv asupra pacientilor, care s-au declarat multumiti in numar mare. Serviciile sunt calitative, investigatiile si procedurile medicale sunt ireprosabile, tratamentele puse in aplicare sunt eficiente, atmosfera prietenoasa si primitoare, iar echipamentele de ultima generatie. 

3. Crucea Galbena

Crucea Galbena este o institutie medicala care asigura ingrijiri la domiciliu pentru pacientii din Deva, dar care are la dispozitie si o sala de tratament, de analize medicale. Aceasta este dotata in mod corespunzator cu toate echipamentele necesare pentru recoltarea probelor de sange. De asemenea, specialistii din cadrul Crucii Galbene se prezinta la domiciliul pacientului si pentru recoltarea probelor de sange, ceea ce este de un real ajutor pentru care nu se pot deplasa sau care nu au timpul necesar pentru a se prezenta la cabinet. Institutia medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, motiv pentru care unele dintre analizele medicale sunt asigurate in mod gratuit de catre stat.

Pretul pentru o hemoleucograma este de 20 lei, pentru pacientii neasigurati sau care nu au prins loc liber la locurile decontate. 

Impresiile cu privire la activitatea desfasurata de Crucea Galbena sunt unanim pozitive, multumita serviciilor ireprosabile de care pacientii au beneficiat. Echipa medicala este bine pregatita, implicata si acorda o atentie sporita interactiunii sale cu pacientul, asigurandu-i un act medical corect. Recoltarea analizelor poate sa fie realizata atat acasa, cat si la sala special conceputa, iar echipamentele utilizate sunt eficiente.

4. Promed

Promed este un centru medical multidisciplinar din Deva, care dispune de un laborator de analize propriu, pentru pacientii carora li s-a recomandat sa faca investigatii aprofundate. Colectivul medical este compus din doctori de specialitate si asistente bine pregatite, care asigura o recoltare a analizelor cat mai confortabila pentru pacient. Medicii au competenta de a depista un diagnostic corect in urma investigatiilor efectuate, dar si de a elabora un tratament adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. In ceea ce priveste investigatiile de laborator, sunt incluse urmatoarele domenii: hematologie, biochimie, imunologie, serologie si microbiologie. Institutia medicala a fost infiintata in anul 2007 si inca de la inceput a avut ca scop principal elaborarea unor servicii, proceduri si investigatii prin intermediul carora pacientii sa fie tratati adecvat.

Pretul pentru o hemoleucograma este de 20 lei.

In cele peste o suta de recenzii, au fost incluse numeroase pareri pozitive cu privire la actul medical desfasurat in cadrul clinicii Promed. Echipa de medici este profesionist, experimentat si specializat in elaborarea unui diagnostic corect, dar si in stabilirea unui tratament corespunzator. Echipamentele si aparaturile pe care le au la dispozitie contribuie semnificativ la desfasurarea unor analize precise, dar si la obtinerea unor rezultate corecte. Din pacate, programarile nu se respecta.

5. Bioclinica

O ultima optiune catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui laborator de analize in Deva este chiar Bioclinica. Printre cele mai cautate analize pe care pacientii le efectueaza in mod regulat sunt amintite si: TSH, hemoleucograma, urocultura, glicemie, creatinina serica, FT4 (tiroxina libera), TGO (ASAT). Cu privire la dotarile laboratorului, acestea sunt la o performanta inalta, ceea ce asigura obtinerea unor rezultate ireprosabile. Medicii care fac parte din echipa au o experienta vasta, care a fost dobandita in timp in cadrul cursurilor postuniversitare de specialitate, dar si in anii de practica. 

Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru o hemoleucograma este de 25 lei.

Laboratorul de analize este bine privit de pacienti, acestia avand o impresie buna, per total, legat de activitatea medicala. Echipa de medici este formata atat din doctori, cat si din asistente blande, prietenoase, amabile si empatice, asigurand o atmosfera agreabila atat pentru adulti, cat si pentru copii. Legat de aparaturi, acestea sunt moderne si performante, generand rezultate precise si rapide. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la gestionarea programarilor.

Concluzii

Vrei sa afli daca esti complet sanatos sau daca suferi de o afectiune prin intermediul investigatiilor realizate la un laborator de analize din Deva? Atunci institutiile medicale pe care ti le-am pregatit anterior in articol iti vor fi de ajutor pentru a-ti verifica starea de sanatate intr-un cadru specializat, in prezenta unei echipe medicale profesioniste si implicate.