Meniu

Laborator analize Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci analizele la un laborator de analize din Focsani renumit si de incredere? Ei bine, noi iti vom prezenta chiar cinci variante, pe care le poti lua in considerare, pentru efectuarea tuturor investigatiilor de rutina. De regula, in spatele laboratorului se afla un medic specializat in medicina de laborator, care se ocupa cu prelucrarea corecta a analizelor, dar si cu interpretarea rezultatelor obtinute, astfel incat pacientul sa fie corect informat cu privire la starea sa de sanatate. 

Daca locuiesti si tu in Focsani si vrei sa afli in mod concret care e starea de sanatate a organismului tau, iti recomandam sa te adresezi unui laborator de analize medicale dintre cele cinci pe care ti le prezentam. Pe langa echipele medicale profesioniste, acestea dispun si de aparaturi de o performanta inalta, prin intermediul carora se obtin rezultate exacte.

Cat te costa sa iti analizele de baza la un laborator de analize din Focsani?

Printre curiozitatile pacientilor se numara si aceasta: care este pretul analizelor la un laborator de analize din Focsani? Raspunsul nu poate fi, insa, unul valabil pentru toate institutiile medicale, pentru ca majoritatea impun tarife diferite in functie de performanta aparaturilor folosite, dar si in functie de renumele cadrelor medicale. Parcurge tabelul de mai jos si afla rapid care sunt tarifele practicate la laboratoarele de analize din Focsani:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Gisana
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Rating ridicat
 • Diagnostic exact si tratament corespunzator
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Rezultate corecte
 • Atmosfera placuta si curatenie impecabila
Laborator Gaspar
28 Ron
 • Pret Hemoleucograma 28 Ron
 • Profesionalism, implicare, buna pregatire si empatie
 • Echipament modern si performant
 • Rezultate precise
 • Servicii serioase
 • Atmosfera prietenoasa
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Aparaturi performante si moderne
 • Echipa medicala bine pregatita si implicata
 • Analize precise
Synevo
50 Ron
 • Pret Hemoleucograma 50 Ron
 • Personal amabil, empatic si atent
 • Dotari superioare
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnosticare corecta
 • Comunicarea telefonica deficitara cu personalul de la receptie
MedicoTest
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Intelegere, profesionalism si seriozitate
 • Cadre medicale cu o buna pregatire si experienta vasta
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare de analize din Focsani

Stim ca vrei sa gasesti un laborator de analize medicale din Focsani care sa intreprinda un act medical de calitate si personalizat in functie de fiecare pacient in parte. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza iti afisam optiunile disponibile din orasul tau in ordinea impactului pe care l-au avut asupra celorlalti pacienti alaturi de o scurta prezentare a serviciilor si dotarilor principale. Iata ce ar trebui sa stii:

1. Gisana

Laboratorul de analize medicale Gisana din Focsani este o varianta viabila pe care pacientii din oras o pot lua in considerare atunci cand vor sa isi faca analizele de sange, pentru a-si verifica starea de sanatate. A fost infiintat in anul 1992 si are ca principala misiune satisfacerea nevoilor tuturor pacientilor. De la consultatiile de specialitate la analizele de laborator, pacientii au sansa de a interactiona cu un personal medical bine pregatit, capabil sa le ofere un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura, daca este necesar. Aparaturile, tehnologiile si echipamentele care sunt utilizate pentru prelucrarea analizelor sunt de ultima generatie, asigurand rezultate precise. Laboratorul este acreditat RENAR prin indeplinirea cerintelor SR EN ISO 15189:2013 si se afla in relatii contractuale cu CAS.

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma este de 25 lei.

Datorita recenziilor pozitive pe care laboratorul medical le-a primit din partea pacientilor, acesta a dobandit un rating ridicat. Colectivul medical isi indeplineste toate sarcinile, astfel incat pacientul sa fie diagnosticat exact si sa i se acorde tratamentul adecvat, avand, totodata, acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie. Rezultatele obtinute sunt corecte, atmosfera placuta, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Gisana
Vezi Pareri

2. Gaspar Clinical Laboratory

Gaspar Clinical Laboratory este un laborator clinic de analize din Focsani, format dintr-o echipa de 10 cadre medicale, din care fac parte medici, biologi, chimisti si asistenti, toti avand acelasi scop: diagnosticarea corecta a pacientului si insanatosirea sa. Acestia s-au dezvoltat si perfectionat prin intermediul cursurilor postuniversitare de specialitate si a cursurilor de pregatire medicala continua. Aparaturile pe care le au la dispozitie sunt moderne si performante, asigurand un act medical corect si rezultate exacte. In plus, laboratorul este si acreditat de RENAR SR EN ISO15189:2013, aflandu-se in parteneriat cu CAS Vrancea, CASA OPSNAJ din Bucuresti, precum si cu Laboratoarele Synlab. Se efectueaza peste 2500 de analize medicale, care sunt cuprinde in domeniile: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, toxicologie, genetica si alergologie. 

Pretul pentru o hemoleucograma este de 28 de lei, iar un calciu ionic este de 18 lei, in cazul pacientilor neasigurati medical. 

Profesionalismul, implicarea, munca eficienta de echipa, buna pregatire si empatia cadrelor medicale sunt principalele aspecte pentru care pacientii opteaza pentru acest laborator medical. Medicii, biologii si asistentele au acces la un echipament modern si performant, care este de un real ajutor in obtinerea unor rezultate precise. Serviciile sunt serioase, iar atmosfera prietenoasa, astfel ca si pacientii cu fobie de ace sunt incurajati sa isi faca analizele. 

3. Clinica Sante

Clinica Sante este printre primele optiuni ale pacientilor atunci cand sunt in cautarea unui laborator de analize din Focsani, datorita serviciilor complete si avantajoase. Laboratoarele clinica Sante sunt raspandite in majoritatea oraselor din tara, oferind pacientilor posibilitatea de a efectua investigatiile necesare, cu scopul identificarii afectiunii sau bolii de care sufera. Dotarile laboratorului sunt superioare, iar aparaturile folosite au capacitatea de a oferi rezultate precise, astfel incat pacientii sa obtina un diagnostic precis si un tratament eficient. Echipa de medici are o buna pregatire in domeniu, iar laboratorul se afla in parteneriat cu urmatoarele companii private de asigurari: Allianz Tiriac, Uniqua Asigurari, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc. 

Costul platit pentru o analiza de hemoleucograma este de 29 lei, la reducere prin card de fidelitate fiind de 26,1 lei, iar un HDL colesterol este de 20 lei, iar la reducere – 18 lei.

Clinica Sante este apreciata de pacienti, acestia avand posibilitatea de a beneficia de servicii calitative si investigatii ireprosabile. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire si implicare, prioritizand sanatate pacientilor. Aparaturile performante contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, medicii cand competenta de a stabili si un plan personalizat de tratament.

4. Synevo

Synevo este un lant de laboratoare de analize si centre de recoltare, fiind prezent si in Focsani ca centru de analize pentru pacientii care isi doresc sa isi verifice starea de sanatate. Dotarile sunt superioare, astfel incat recoltarea probelor de sange sa se desfasoare intr-un cadru specializat, alaturi de o echipa de asistente de incredere. Printre certificarile pe care Synevo le-a obtinut de-a lungul timpului se numara si certificatul de acreditare RENAR si certificatul Sistem de Management Integrat (ISO 9001, 14001 si 45001). Aparatura folosita in cadrul laboratoarelor este de ultima generatie si performanta, ceea ce contribuie la obtinerea unor rezultate precise.

Pretul aplicat pentru o hemograma cu formula leucocitara, Hb, Ht, indici si reticulocite (Hemoleucograma) este de 50 lei, iar un colesterol HDL este de 25 lei.

Personalul amabil, empatic, implicat si atent la nevoile tuturor este unul dintre aspectele pe care pacientii le apreciaza la institutia medicala Synevo. Echipamentele si aparaturile folosite in prelucrarea analizelor sunt performante si moderne, facilitand obtinerea unor rezultate precise de rapide, astfel incat pacientul sa afle din timp care sunt problemele pe care le experimenteaza. Din pacate, exista dificultati in contactarea personalului de la receptie.

5. MedicoTest

MedicoTest este un laborator de analize din Focsani si se adreseaza pacientilor care vor sa efectueze un set de analize cu scopul identificarii unei posibile probleme de sanatate. A fost fondat in anul 1993 si a fost primul laborator independent de pe piata de est a Romaniei. Serviciile si activitatea medicala a fost acreditata RENAR SR EN ISO 15189:2013, iar colectivul medical este format din medici de incredere, care prioritizeaza sanatatea pacientului. Acestia au competenta de a identifica rapid cauza simptomelor pacientului prin intermediul analizelor realizate, dar si de a stabili un plan eficient de tratament in functie de nevoile fiecarei persoane in parte. Aparaturile si echipamentele sunt de ultima generatie, contribuind la efectuarea unui pachet generos de analize. In plus, MedicoTest se afla si in parteneriat cu CAS, pacientii asigurati avand astfel posibilitatea de a beneficia de unele investigatii complet gratuit. 

Pretul aplicat pentru o hemoleucograma completa este de 30 lei.

Intelegerea, profesionalismul, seriozitatea si atentia la detalii sunt calitati pe care pacientii le apreciaza in mod special la personalul medical al acestui laborator din Focsani. Buna pregatire si experienta vasta redau competenta in domeniu a medicilor de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament eficient. 

Concluzii

Ne dam seama ca esti in cautarea celor mai bune si de incredere laboratoare de analize din Focsani, motiv pentru care institutiile medicale pe care ti le-am adus la cunostinta anterior in articol sunt optiuni spre care iti poti indrepta atentia fara nicio grija. Asigura-te ca iti faci regulat analizele medicale conform indicatiilor oferite de medicul de specialitate si alege sa previi aparitia unor afectiuni severe.