Meniu

Laborator analize Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa faci investigatii de rutina si sa mergi la un laborator de analize din Galati? Stim cat de important este pentru tine actul medical de calitate, motiv pentru care in cele ce urmeaza ti-am selectat cinci laboratoare de analize din oras catre care iti poti indrepta atentia cu incredere, datorita aparaturilor performante si moderne care se afla in dotarile acestora. Stiai ca este recomandat sa efectuezi macar o data pe an analize medicale de rutina, pentru a te asigura ca esti complet sanatos? Preventia este cel mai bun tratament pe care medicii specialisti il recomanda.

Din fericire, exista o multime de laboratoare de analize in Galati spre care iti poti indrepta atentia si care ofera servicii de un raport calitate/pret excelent. Citeste mai departe articolul de mai jos si afla care sunt cel mai bine echipate, dar si ce impact au avut asupra pacientilor care le-au luat in considerare. 

Cat costa investigatiile de rutina la un laborator de analize din Galati?

Daca esti in cautarea unui laborator de analize medicale din Galati, trebuie sa te asiguri ca te informezi in prealabil cu privire la preturile practicate, pentru a sti care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti. In tabelul de mai jos ti-am pregatit tarifele aplicate pentru investigatiile uzuale in orasul tau, ca sa stii cum sa te pregatesti din punct de vedere financiar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
ProTest
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Investigatii rapide si precise
 • Medici si asistente cu o buna pregatire
 • Echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Cabinet curat si placut amenajat
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Medici profesionisti, prompti, implicati si bine pregatiti
 • Rating ridicat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Proceduri, investigatii si analize precise
 • Personal amabil si prietenos
Origani
28 Ron
 • Pret Hemoleucograma 28 Ron
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Respectarea programarilor
 • Atitudinea pozitiva a personalului
 • Echipamente moderne si performante
Medicotest
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Rezultate corecte si rapide
 • Echipa medicala profesionista
 • Atmosfera placuta
 • Tratamente eficiente si diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
Real Medical
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii complete si calitative
 • Rezultate precise
 • Aparaturi performante
 • Echipe profesioniste de medici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare de analize din Galati

Suspectezi ca te confrunti cu o afectiuni si vrei sa mergi la un laborator de analize de sange din Galati pentru a primi o confirmare sau o infirmare a presupunerilor tale sau vrei sa faci analize de rutina? Indiferent de situatie, institutiile medicale pe care ti le prezentam mai jos sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine rezultate precise si rapide. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte din prezentarile de mai jos:

1. ProTest Diagnostic

ProTest Diagnostic este un laborator de analize medicale din Galati, care sta la dispozitia tuturor pacientilor prin rezultate rapide si investigatii precise. A fost infiintat in anul 2005 si ofera tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a efectua 500 de investigatii diferite din diverse categorii, precum: alergologie, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri endocrini, ososi, cardiaci, tumorali, serologie, microbiologie, toxicologie, anatomie patologica. De asemenea, se afla in relatie contractuala cu CAS, informatie care este de interes pentru pacientii asigurati, care se pot prezenta doar cu biletul de trimitere de la medicul de familie. In plus, dotarile laboratorului sunt de ultima generatie, multumita carora analizele sunt corecte.

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma completa este de 30 lei, iar un HDL colesterol este de 22 lei. 

In cele peste o suta de recenzii, clinica ProTest Diagnostic se bucura de un feedback pozitiv din partea pacientilor, multumita serviciilor calitative de care beneficiaza. Echipa de medici si personalul de asistente dau dovada de o buna pregatire, amabilitate si profesionalism, prioritizand sanatatea pacientilor, iar echipamentele folosite pentru generarea rezultatelor analizelor sunt de ultima generatie. Atmosfera este primitoare, iar cabinetul este curat si placut amenajat.

Vezi parerile pacientilor despre ProTest Diagnostic
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Laboratorul de analize din cadrul clinicii Sante din Galati este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia atunci cand vrei sa efectuezi investigatii multiple. Acesta este acreditat RENAR, capatand un nivel ridicat de popularitate si de incredere in randul pacientilor. Echipa medicala este formata din doctori cu experienta vasta in domeniu, capabili sa ofere un diagnostic precis in functie de rezultatele obtinute in analize, dar si sa elaboreze un plan de tratament adaptat in functie de nevoile fiecarei persoane. Printre analizele care pot fi puse in aplicare sunt amintite si cele de calciu, fier, magneziu, potasiu, sodiu, screening pediatric, screening tiroida,  profil functii hepatice, inflamatii, virusuri respiratorii, pachete de gravide etc. Toata aparaturile care se afla la dispozitia medicilor sunt de ultima generatie, generand astfel rezultate concrete si rapide.

Costul unei hemoleucograme complete este de 29 lei, iar un calciu ionic seric este de 20 lei.

Promptitudinea, profesionalismul, implicarea si buna pregatire a medicilor sunt principalele motive pentru care pacientii acorda un rating ridicat. Pe langa acest aspect, trebuie mentionat si faptul ca medicii au la dispozitie o aparatura de ultima generatie, multumita careia procedurile, investigatiile si analizele obtinute sunt precise si rapide. In plus, acestia sunt amabili si prietenosi, asigurand o atmosfera confortabila pentru toti pacientii.

3. Origani

Origani este un laborator de analize din Galati, al carui principal scop este de a oferi pacientilor posibilitatea de a obtine rezultate precise in urma analizelor efectuate. Institutia medicala a fost infiintata pentru prima data in Brasov, in anul, 1990, urmand ca in 1996 sa se extinda in Galati. Astfel, cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, clinica ofera tuturor pacientilor servicii si posiblitatea de a efectua analize medicale dintr-un spectru larg de domenii: hematologie, biochimie, imunologie, hormoni tiroida, hormoni fertilitate, markerti tumorali, parazitologie, boli infectioase, screening pentru gravide, exudat faringian, frotiu lingual, examene sputa, analize de urina, examen de materii fecale, examen din secretii vaginale, examene din secretii uretrale, otice, nazale, conjunctivale si puroi. Dintre aparaturile performante si moderne care sunt folosite pentru generarea rezultatelor de la analize merita mentionate si: Konelab 60i, analizor automat de biochimie clinica, Tosoh AIA600, analizor automat de imunologie, Mindray BC5380, analizor automat de hematologie, Thrombolyzer, coagulometru automat, Minilite, sistem automat de electroforeza, SmartLabs, sistem informatic de laborator.

Pretul pentru o hemoleucograma completa este de 28 lei.

Laboratorul medical a primit multe aprecieri din partea pacientilor, datorita faptului ca echipele medicale desfasoara o activitate ireprosabila. Acestea dau dovada de o buna pregatire, fiind experimentate in stabilirea diagnosticului corect, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament. Programarile sunt respectate, atmosfera este placuta, iar atitudinea personalului este intotdeauna pozitiva.

4. Medicotest

Cu peste 1500 de teste si analize diferite, Medicotest a intrat in atentia pacientilor din Galati care sunt in cautarea unui laborator de analize medicale de incredere. A fost infiintat in anul 1993, iar calitatea serviciilor pe care le ofera este atestata de RENAR SR EN ISO 15189:2013. Aparaturile si echipamentele folosite pentru generarea rezultatelor analizelor sunt de ultima generatie, iar echipele de medici au competenta de a oferi un verdict clar pacientului. Tot in competenta sa intra si conceperea unui plan eficient de tratament. In plus, Medicotest se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati beneficiind fie de reduceri, fie de analize decontate integral.

Costul pentru o hemoleucograma completa este de 30 lei, iar un HDL colesterol este de 22 lei.

Rezultatele corecte, serviciile de incredere, echipa medicala profesionista si echipamentele de ultima generatie sunt principalele aspecte pe care pacientii le apreciaza la aceasta institutie medicala. Atmosfera este placuta, tratamentele recomandate sunt eficiente, iar echipa de medici este preocupata in intregime de sanatatea pacientului. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate de fiecare data.

5. Real Medical

Real Medical este un laborator de analize din Galati, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a efectua investigatiile necesare. Principala misiune a cabinetului este de a asigura un mediu de incredere pentru toata lumea, in care echipele medicale au compententa de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, rezultatele analizelor sunt precise si rapide. Acestea fac parte din domenii cat mai diverse: alergologie, bacteriologie, biochimie, biologie moleculara, coagulare, electroforeza, hematologie, hormoni de glicoreglare, imunologie, boli infectioase, markeri anemie, markeri cardiaci, endocrini, ososi, tumorali, virali, serologie etc. 

Pretul pentru o hemoleucograma completa este de 25 lei, iar un calciu ionic seric costa 15 lei.

Laboratorul este apreciat pentru serviciile complete si calitative pe care le ofera pacientilor. Echipele de medici sunt bine formate in domeniu, avand competenta de a acorda un diagnostic precis si un tratament corespunzator, adaptat de nevoile fiecarui pacient. Acestea au la dispozitie aparaturi de o performanta inalta, care contribuie la obtinerea unor rezultate precise.

Concluzii

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa iti faci analize medicale la un laborator specializat din Galati, atunci optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol iti vor fi de ajutor. Prioritizeaza-ti sanatatea si efectueaza toate investigatiile necesare pentru a te asigura ca esti sanatos din toate punctele de vedere.