Meniu

Laborator analize Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De serviciile unui laborator de analize din Giurgiu au nevoie atat persoanele care doresc sa-si evalueze starea de sanatate, prin analize de rutina, cat si cele care prezinta anumite simptome sau cele care au nevoie sa monitorizeze o anumita afectiune. Un lucru este insa cert: fiecare dintre aceste persoane isi doreste servicii de calitate si rezultate precise.

In acest articol te ajutam sa descoperi laboratoarele si centrele de recoltare din Giurgiu, astfel incat sa stii unde te poti prezenta cu incredere atunci cand ai nevoie de astfel de servicii pentru tine si familia ta. De asemenea, vei afla care este costul unor analize uzuale, dar si ce cred oamenii despre unitatile medicale cu pricina.

Cat costa serviciile unui laborator de analize in Giurgiu?

Daca vrei sa afli preturile practicate de un laborator de analize din orasul Giurgiu, iti va fi de folos tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Numeroase analize medicale
 • Centru de recoltare modern
 • Recoltari la domiciliu
 • In contract cu numeroase companii de asigurari
 • Preturi accesibile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Nu se respecta programul afisat
Astral Cliniklab
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Laborator modern
 • Echipa medicala de exceptie
 • Tehnologie performanta
 • Peste 250 de analize de laborator
 • In contract cu CJAS Giurgiu
 • Numeroase specialitati medicale
Cliniqmed Consult
35 Ron
 • Pret Hemoleucograma 35 Ron
 • Analize medicale individuale si pachete de analize
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta si amabili
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Timp mare de asteptare
Synevo
39 Ron
 • Pret Hemoleucograma 39 Ron
 • Peste 2.000 de analize medicale uzuale sau avansate
 • Dotari de ultima generatie
 • Personal bine pregatit si cu experienta
 • Buna organizare
Clinica Sfanta Maria
23 Ron
 • Pret Hemoleucograma 23 Ron
 • Punct de recoltare bine organizat
 • Numeroase analize medicale
 • Personal amabil si eficient
 • Preturi avantajoase
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce laborator de analize din Giurgiu alegi pentru tine si familia ta?

Inainte de a alege un laborator de analize, daca locuiesti in Giurgiu, trebuie sa stii ce optiuni bune ai la indemana. Consulta clasamentul de mai jos si poate, in acest fel, iti vei face o idee despre piata analizelor medicale din oras si vei identifica unitatea care se incadreaza cel mai bine in nevoile si asteptarile tale.

1. Clinica Sante

Clinica Sante este un nume cunoscut pe piata serviciilor medicale din Romania, oferind si serviciul de laborator analize in Giurgiu. Reteaua medicala a aparut in 1995, iar de atunci si pana acum s-a raspandit in toate judetele din tara, unde functioneaza laboratoare si centre de recoltare. In cadrul laboratoarelor se pot efectua numeroase analize din probe de: sange, urina, materii fecale, sperma, secretii vaginale, secretii uretrale. Locuitorii din Giurgiu care au nevoie de analize, dar nu pot ajunge in centrul de  recoltare de pe strada Vlad Tepes pot opta pentru serviciul de recoltare la domiciliu.

Pretul pentru o hemoleucograma este de 29 de lei, iar un examen coproparazitologic costa 25 de lei.

Serviciile Clinicii Sante din Giurgiu sunt apreciate de pacienti din diverse motive: personal amabil si calificat, recoltari rapide, buna organizare, preturi decente.  Sunt insa cateva lucruri care i-au deranjat pe unii dintre ei, si anume ca nu se respecta programul afisat sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Astral Cliniklab

Astral Clicklab este un laborator de analize medicale din Giurgiu acreditat RENAR inca din anul 2015 si unul dintre principalii furnizori de servicii medicale paraclinice din municipiu. Tehnologia moderna si echipa medicala de exceptie sunt motive pentru care este castigata increderea si siguranta pacientilor ca analizele medicale sunt de buna calitate si cu un grad ridicat de acuratete. In cadrul Astral Cliniklab se efectueaza peste 250 de analize de laborator, fiind si in contract cu CJAS Giurgiu. Investigatiile cuprind urmatoarele domenii: hematologie, biochimie, microbiologie, parazitologie, citologie, imunologie etc. Echipa laboratorului este alcatuita din dr. Laura Caravia, medic primar medicina de laborator, impreuna cu biologi, biochimisti si asistenti.

Pretul unei hemoleucograme este de 20 de lei, iar un examen coproparazitologic are un tarif de 15 lei.

Unele dintre persoanele care au beneficiat de servicii de laborator in aceasta locatie sustin ca unitatea este una de exceptie si un mediu calduros pentru toti pacientii. Pe langa analizele medicale efectuate aici, oamenii mai apreciaza si celelalte specialitati (radiologia, ecografia, dermatologia, ortopedia, gastroenterologia, neurologia, cardiologia), unde spun ca au intalnit medici foarte bine pregatiti si atenti la nevoile lor.

3. Cliniqmed Consult

Poti efectua analize medicale in Giurgiu si in cadrul Cliniqmed Consult Giurgiu. Pe langa serviciile de laborator, aici mai functioneaza si diverse cabinete medicale din specialitati precum:  cardiologie, chirurgie cardiovasculara, ORL, neurochirurgie, medicina interna, radioterapie, endocrinologie etc.  Clinica este in parteneriat cu numeroase institutii medicale private si companii de asigurari.

Pretul unei hemoleucograme este de 35 de lei, iar un examen coproparazitologic costa 30 de lei. 

Pentru multi dintre locuitorii din Giurgiu aceasta clinica este foarte importanta, avand in vedere ca au fost tratati cu profesionalism, empatie si amabilitate. Buna interactiune cu intreg personalul, conditiile moderne din clinica si buna organizare a activitatii sunt lucruri pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit in aceasta locatie. Sunt insa si persoane care atrag atentia ca programarile nu se respecta, ca nu se raspunde la telefon sau ca timpul de asteptare se prelungeste uneori si peste o ora.

4. Synevo

In laboratoarele Synevo se efectueaza peste 2.000 de analize medicale uzuale sau avansate, astfel ca daca trebuie sa faci analize in Giurgiu, poti lua in considerare si aceasta unitate medicala. Exista un centru de recoltare Synevo pe strada Nicolae Balcescu, iar programul de recoltare este de luni pana vineri, intre orele 7:00-13:00, in acelasi interval orar efectuandu-se si recoltari de probe ginecologice. Sunt 21 de laboratoare Synevo si 147 de centre de recoltare a probelor biologice in toata tara, mai exact in 65 de localitatii. Synevo are, de asemenea, o experienta pe piata de 26 de ani, iar laboratoarele sale sunt dotate cu tehnica de ultima generatie.

Tariful unei hemoleucograme este de 39 de lei, iar examenul coproparazitologic costa 43 de lei.

Despre centrul de recoltare Synevo din municipiul Giurgiu oamenii spun ca este caracterizat de profesionalism si promptitudine. Diversitatea analizelor medicale care se pot efectua, buna organizare din locatie si amabilitatea personalului sunt alte aspecte apreciate aici. 

5. Clinica Sfanta Maria

Clinica Sfanta Maria face parte din lista de laboratoare de analize din Giurgiu care efectueaza numeroase teste uzuale si de specialitate, precum: biochimie serica si urinara, exsudat faringian, examen urina, examene materii fecale, examene din secretii vaginale, din secretii otice, din secretii nazale, din secretii conjunctivale, din colectie purulenta, hematologie, imunologie. Acest punct de recoltare a fost deschis in anul 2018 si are un program de recoltare intre orele 7:00-15:00.

Hemoleucograma costa aici 23 de lei, iar un examen coproparazitologic are un pret de 13 lei.

In punctul de recoltare al Clinicii Sfanta Maria din Giurgiu se prezinta zilnic numeroase persoane pentru a efectua analize la un pret avantajos. In aceasta locatie se recolteaza probe pentru numeroase tipuri de analize: de sange, din materii fecale, de urina, spermocultura si spermograma si pentru examene de secretii. Oamenii apreciaza aceste servicii si spun ca personalul este eficient si amabil.

Concluziile noastre

De cat de bine isi desfasoara activitatea un laborator de analize din Giurgiu depinde acuratetea rezultatelor, care, la randul sau, este esentiala in evaluarea sanatatii unei persoane. Din acest motiv, fa o prioritate din a identifica o unitate medicala de incredere, dotata cu echipamente ultramoderne si in care isi desfasoara activitatea personal medical de exceptie.

Daca ai parcurs cu atentie acest articol pana aici, poate ai deja o parere formata in ceea ce priveste alegerea celui mai bun laborator. In laboratoarele si centrele de recoltare pe care ti le-am prezentat, serviciile sunt de buna calitate, acest lucru fiind confirmat de evaluarile pozitive ale clientilor.