Meniu

Laborator analize Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu anumite simptome care s-ar putea sa anunte prezenta unor afectiuni periculoase de sanatate si ai luat hotararea de a merge la un laborator de analize din Hunedoara pentru a-ti face un pachet complet de investigatii? De cele mai multe ori, simptomele sunt primul semn ca organismul tau se confrunta cu o posibila afectiune si ca are nevoie de ingrijiri medicale pentru a se insanatosi. Noi iti recomandam ca, dupa efectuarea setului de analize, sa mergi la un medic de specialitate, care ar putea sa iti trateze cat mai eficient problema de care suferi. 

Daca esti din Hunedoara si vrei sa gasesti un laborator de analize medicale de incredere la care sa mergi pentru a-ti face toate investigatiile necesare, iti propunem sa mai ramai cateva momente la acest articol si sa descoperi lista cu institutii medicale pe care ti-am pregatit-o. Pe langa dotarile superioare, acestea dispun si de echipe medicale experimentate, care indeplinesc un act medical corect.

Care este pretul analizelor uzuale efectuate la un laborator de analize din Hunedoara?

Inainte de a merge la un laborator de analize din Hunedoara, iti recomandam sa te informezi in mod adecvat cu privire la preturile aplicate. Exista si institutii medicale care au contracte incheiate cu agentii de asigurari de sanatate, motiv pentru care pacientii asigurati pot beneficia de anumite decontari. In continuare in prezentam tarifele pe care clinicile le aplica pentru pacientii care fie nu sunt asigurati, fie nu prind locuri disponibile la analizele medicale decontate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Asistente profesioniste si amabile
 • Analize de calitate
 • Atmosfera primitoare si confortabila
 • Preturi accesibile
 • Profesionalismul personalului de la receptie
Armedica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Disciplina promptitudine si profesionalism
 • Asistente cu o buna pregatire
 • Medici experimentati
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Atmosfera prietenoasa
Volus Medica
26 Ron
 • Pret Hemoleucograma 26 Ron
 • Investigatii medicale precise
 • Medici experimentati si asistente bine pregatite
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Atmosfera confortabila si prietenoasa
 • Preturi accesibile si servicii calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 laboratoare de analize din Hunedoara

Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii calitative, motiv pentru care iti prezentam trei laboratoare de analize din Hunedoara de incredere, la care poti apela si care asigura servicii ireprosabile. De la medici bine pregatiti la o aparatura performanta, orice pacient are ocazia de a beneficia de analize precise si rapide:

1. Clinica Sante

Laboratoarele de analize ale clinicii Sante sunt raspandite in majoritatea oraselor din tara, existand in Hunedoara multiple centre de recoltare, unde pacientii isi pot evalua starea de sanatate prin intermediul analizelor. Echipa de asistente este bine pregatita, asigurand un mediu adecvat atat pentru adulti, cat si pentru copii, avand la dispozitie echipamente performante si moderne. Principalul scop al clinicii este de a raspunde nevoilor tuturor pacientilor, dar si de a le asigura un mediu corespunzator in care sa primeasca un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura.

Pretul aplicat pentru o hemoleucograma este de 29 lei, iar un acid uric seric este de 14 lei. 

Asistentele profesioniste, personalul amabil, analizele de calitate si echipamentele moderne sunt principalele motive pentru care pacientii continua sa revina la clinica Sante. Preturile sunt accesibile, atmosfera este primitoare si confortabila chiar si pentru pacientii tematori de ace, iar personalul de la receptie trateaza fiecare persoana in parte cu profesionalism si implicare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Armedica

Armedica este un centru medical din Hunedoara in cadrul caruia functioneaza si laboratorul de analize ca centru de diagnostic pentru toti pacientii. Tehnologia avansata, echipamentele de ultima generatie si aparaturile performante contribuie semnificativ la efectuarea unor analize ireprosabile. Printre acestea merita amintite si: Mindray BC3000 Plus, Mindray BC5150, Miura 200 (hematologie), biochimie serica (Mindray BS300), Caretium XI-921, ISE 6000 (biochimie ioni) etc. Colectivul este format dintr-o echipa de asistente, care se ocupa cu recoltarea probelor de sange, dar si cu medici experimentati, care au competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si de a elabora un plan eficient de tratament, in functie de problemele de sanatate pe care pacientul le experimenteaza. Centrul medical a fost infiintat in anul 2005 si este certificat RENAR SR EN ISO 15189:2013 pentru activitatea pe care o desfasoara. 

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma completa este de 25 lei, iar un examen citologic a frotiului sanguin este de 35 lei.

Disciplina, promptitudinea, profesionalismul si seriozitatea sunt printre principalele calitati care sunt apreciate de pacienti si care ridica standardul centrului medical Armedica. Echipa de medici si asistente dau dovada de o buna pregatire in domeniu, oferindu-i pacientului un diagnostic corect si un tratament eficient. Atmosfera este prietenoasa, iar analizele sunt precise.

3. Volus Medica

Volus Medica este un laborator medical de analize din Hunedoara, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de un act medical corect si adaptat in functie de fiecare persoana in parte. Personalul este format din medici si asistente cu o buna pregatire, prin intermediul caruia pacientii beneficiaza atat de un diagnostic corect, stabilit in urma analizelor, cat si de un tratament eficient, personalizat pentru nevoile tuturor. Laboratorul se afla in relatii contractuale cu CAS, motiv pentru care multi dintre pacienti au sansa de a opta pentru analize decontate. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia medicilor sunt moderne si de o performanta inalta, ceea ce ajuta la obtinerea unor rezultate precise. 

Pretul aplicat pentru o hemoleucograma este de 26 lei.

Majoritatea pacientilor s-au declarat multumiti de serviciile si investigatiile medicale pe care le-au realizat la Volus Medica. Colectivul este format din medici experimentati, capabili sa acorde un diagnostic corect si un tratament personalizat, dar si din asistente bine pregatite, care asigura o atmosfera confortabila si prietenoasa. Serviciile sunt calitative, tratamentele eficiente, iar preturile accesibile.

Concluzii

Conteaza foarte mult sa iti faci investigatiile necesare la un laborator de analize din Hunedoara daca medicul specialist iti recomanda acest lucru, pentru a tine sub control eventualele probleme de sanatate, dar si pentru a afla daca au aparut modificari notabile cu privire la starea de sanatate. Laboratoarele de analize medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt printre cele mai bune optiuni pe care le poti lua in considerare in orasul tau, pentru a obtine rezultate precise si un tratament eficient.