Meniu

Laborator analize Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista multe situatii in care poate fi nevoie sa te programezi la un laborator de analize in Oradea. Analizele uzuale de sange, analizele medicale pentru permisul auto si analizele specifice pentru a confirma sau infirma existenta unei afectiuni sunt principalele cazuri in care poti avea nevoie de serviciile unui laborator. De asemenea, poate fi necesar sa faci analize atunci cand urmezi un tratament si se impune monitorizarea starii patologice. 

Daca vrei sa te programezi la analize in Oradea si cauti pe Google un laborator vei observa rapid ca exista multe optiuni si ca in acest oras sunt prezenti inclusiv lideri nationali in materie de analize medicale. Din acest articol poti afla mai multe informatii despre laboratoarele din orasul tau si tarifele pe care le practica pentru una dintre analizele uzuale, anume hemoleucograma completa. 

Ce laborator de analize din Oradea sa alegi?

In Oradea, preturile sunt usor diferite de la un laborator de analize la altul. Inainte sa iti faci programare la un laborator, este ideal sa cunosti preturile pe care le practica. De aceea, iti punem la dispozitie un tabel care surprinde numele celor mai apreciate laboratoare de analize din acest oras, precum si tariful pentru hemoleucograma completa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si priceput
 • Rabdare si atitudine pozitiva
 • Recoltare rapida si confortabila
 • Preturi foarte bune
Centrul Betania
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate, dedicare si empatie
 • Mediu placut
 • Recoltare rapida si fara disconfort
Bioinvest
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Explicatii amanuntite
 • Preturi convenabile
 • Ambient placut
 • Rezultate livrate la timp
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Clinica Medena
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism si punctualitate
 • Eficienta in comunicarea cu pacientul
 • Clinica moderna
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Medicis
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Unitate sanitara curata
 • Gama variata de analize
 • Calitatea serviciilor
 • Atitudinea neprofesionista a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune laboratoare de analize din Oradea

Daca intentionezi sa te programezi la un laborator de analize pentru investigatii uzuale sau mai complexe, in Oradea poti sa gasesti puncte de recoltare si clinici unde sunt disponibile foarte multe tipuri de teste de sange. 

Una dintre cele mai frecvente analize de sange este hemoleucograma, care este un test de rutina si pe care medicul de familie iti va recomanda sa il faci si daca prezinti simptome ca oboseala, amteala, dureri de cap si alte simptome care pot indica existenta unei afectiuni. Iata care este pretul acestui test in cadrul celor mai bune laboratoare de analize medicale din Oradea:

1. Clinica Sante

Clinica Sante ocupa o pozitie fruntasa in randul laboratoarelor de analize situate in Oradea, fiind alegerea principala a unui numar mare de locuitori. Aceasta retea nationala de laboratoare de analize medicale a luat fiinta in anul 1995, insumand pana la momentul de fata peste doua decenii de experienta. In laboratoarele si punctele de recoltare Sante este disponibil un portofoliu foarte vast de analize medicale. Toate unitatile din aceasta retea graviteaza in jurul unor valori bine stabilite, printre care se numara performanta, calitatea actului medical si satisfacerea nevoilor pacientului. 

Pentru efectuarea hemoleucogramei complete la acest laborator de analize medicale din Oradea vei plati suma de 29 lei. 

Persoanele care au ales Clinica Sante si care merg acolo periodic pentru analize de sange o catalogheaza ca fiind un partener de incredere in domeniul sanatatii. Parerea lor este justificata de priceperea si amabilitatea personalului, de calitatea rezultatelor si de faptul ca preturile sunt foarte bune. In mediul online, pacientii au mentionat despre personalul de la acest laborator ca este rabdator si ca are o atitudine pozitiva. Recoltarea se face rapid si este confortabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Betania

In componenta Centrului Medical Betania din Oradea se afla si un laborator de analize, care a fost infiintat in 1995 de catre dr. Ioan Cret, medic laborator clinic si microbiologie, impreuna cu dr. Lavinia Cret, care este medic pediatru. Acest laborator are un portofoliu vast de analize medicale din domenii precum biochimia, parazitologia, hematologia, biologia moleculara etc. Acest centru reuneste o echipa de specialisti care folosesc aparatura moderna si pun pe primul loc calitatea actului medical. 

Pentru hemoleucograma completa, pacientii vor plati 30 lei.

Persoanele care au ales acest centru medical pentru efectuarea analizelor de sange spun ca au fost placut impresionate si ca personalul intampina pacientii cu o atitudine pozitiva. Din recenziile in mediul online reiese ca echipa de la Centrul Medical Betania este profesionista, amabila si dedicata. Recoltarea se face rapid si fara disconfort. Intregul personal este operativ si empatic, mediul fiind unul foarte placut. 

3. Bioinvest

Bioinvest este un centru medical din Oradea in componenta caruia exista si laborator de analize. Personalul de la aceasta unitate medicala foloseste aparatura de ultima generatie si aduce la un loc medici specialisti, biologi, chimisti si asistenti. In cadrul laboratorului exista dotari suficiente pentru a efectua peste 200 de tipuri de analize de sange, din departamente ca hematologia, imunologia, markeri tumorali etc. Se pune accent deosebit pe siguranta in recoltarea si prelucrarea analizelor, urmand un protocol strict de recoltare. Misiunea Bioinvest este de a asigura servicii inalt calitative si acuratete in rezultat, aliniindu-se la standarde medicale moderne. 

Pretul pentru hemoleucograma completa este de 25 lei. 

Privitor la feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Analizele se livreaza in timp util, preturile sunt convenabile si ambientul este placut. Cat despre personal, acesta e bine pregatit, amabil, trateaza pacientii cu rabdare si le ofera raspunsuri si explicatii amanuntite la toate intrebarile. Desi majoritatea pacientilor spun ca serviciile sunt de calitate, exista si pareri mai putin pozitive de la oameni care sutin ca programarile nu se respecta. 

4. Clinica Medena

In Oradea, pacientii care au nevoie de serviciile unui laborator de analize pot alege Clinica Medena, care a fost infiintata in anul 2011. Aceasta clinica asigura servicii medicale personalizate din mai multe specialitati medicale (cardiologie, reumatologie, imagistica), iar pentru o abordare completa se ofera si posibilitatea de a face analize medicale. Medicul de laborator care profeseaza in cadrul acestei clinici foloseste aparatura perfomanta de la producatorul Siemens, care asigura precizia si acuratetea in prelucrarea analizelor. 

La Clinica Medena, hemoleucograma completa costa 20 lei.

Clinica Medena este ingrijita si moderna, asa cum subliniaza mai multi pacienti in recenziile pe care le-au impartasit pe internet. Personalul este descris ca fiind profesionist, eficient in comunicarea cu pacientul si punctual. Serviciile medicale sunt de inalta calitate si ora programarii se respecta. Cu toate acestea, exista reclamatii in ceea ce priveste atitudinea personalului de la receptie. 

5. Medicis

Un alt laborator de analize spre care te poti indrepta daca locuiesti in Oradea este Medicis. Lista de analize care se pot efectua aici este una extinsa si acopera departamente ca hematologia, imunologia si biochimia. Personalul care activeaza in cadrul acestui centru medical, unde sunt disponibile si servicii de recuperare, prioritizeaza confortul si siguranta pacientului. 

Tariful pentru hemoleucograma completa este de 20 lei. 

In mare parte, opiniile despre Medicis sunt pozitive. Cativa dintre cei care au trecut pragul acestui centru il descriu ca fiind o unitate sanitara curata si eleganta. Personalul este bine pregatit si amabil, iar gama de analize este variata. La polul opus se afla pacienti care se declara dezamagiti de atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru evaluarea starii de sanatate prin analize de sange, poti sa te adresezi unuia dintre numeroasele laboratoare de analize care se afla in Oradea. Este important sa mergi anual la analize si sa discuti in prealabil cu medicul tau de familie pentru a afla ce analize trebuie sa faci, intrucat recomandarile pot sa difere de la un pacient la altul in functie de starea de sanatate, de varsta si sex.