Meniu

Laborator analize Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru analizele anuale sau pentru analizele de specialitate, poti sa te programezi la un laborator de analize din Pitesti. In functie de varsta si de starea ta de sanatate, medicul de familie te va informa cu privire la analizele pe care trebuie sa le faci. Anual, se fac analize precum hemoleucograma, sumarul de urina si VSH-ul, iar in unele situatii medicul iti va recomanda sa faci si alte analize daca prezinti simptome ale unei afectiuni.

Exista mai multe laboratoare unde poti sa faci analize decontate de CAS in Pitesti. Chiar daca in familia ta nu exista un istoric de boli si chiar daca te simti bine, este important sa faci anual analiele de sange uzuale recomandate categoriei tale de varsta. In acest fel vei depista daca organismul tau se confrunta cu anumite deficiente si daca trebuie sa urmezi un tratament sau sa faci schimbari in stilul de viata. Mai departe, poti vedea care sunt cele mai apreciate laboratoare de analize din acest oras. 

Cat costa analizele uzuale in cadrul unui laborator de analize in Pitesti?

Cand cauti un laborator de analize sau un punct de recoltare in Pitesti, este normal sa te intereseze si pretul. Pentru a iti face o idee, poti consulta urmatorul tabel, unde sunt trecute numele celor mai apreciate laboratoare de analize din acest oras, alaturi de tariful pentru doua dintre cele mai frecvente analize: hemoleucograma completa si examenul sumar de urina. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Centrul Binisan
Clinica-Verificata
27 Ron
 • Pret Hemoleucograma 27 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Personal amabil, rapid si profesionist
 • Grija deosebita pentru copii
 • Pachete complete de analize
 • Preturi foarte bune
 • Comunicare eficienta cu asistentele
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Gama variata de analize
 • Preturi foarte bune
 • Reduceri pentru clientii fideli
Centrul Sanovital
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie si empatie
 • Personal bine pregatit in laboratorul de analize
MedClinic Derzelius
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Gama variata de analize
 • Calitatea serviciilor
Natisan
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Servicii bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Gama larga de servicii medicale
 • Diversitate de investigatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai renumit laborator de analize din Pitesti?

Vrei sa iti faci programare in Pitesti la unul dintre cele mai bune laboratoare de analize? Acest oras gazduieste multe laboratoare si puncte de recoltare pe care le poti alege pentru efectuarea analizelor recomandate de medicul tau de familie sau medicul curant. 

Urmatorul clasament reuneste detalii importante despre activitatea si tarifele practicate in cadrul celor mai cautate laboratoare de analize medicale din Pitesti:

1. Centrul Binisan

Prezent in mai multe localitati din Romania, Centrul Binisan are un laborator de analize si in orasul Pitesti. Lista de teste care pot fi efectuate aici este una complexa si acopera departamente ca imunologia, hematologia, microbiologia etc. La acest centru profeseaza o echipa bine pregatita si constienta de importanta pe care o au rezultatele analizelor in practica medicala, asa ca se pune accent pe acuratete si precizie in rezultat. Centrul Binisan ofera posibilitatea de a face analize decontate de catre CAS. 

Hemoleucograma completa are pretul de 27 lei. Examenul complet de urina are acelasi pret.   

Cei mai multi dintre pacientii care au ales Centrul Binisan pentru recoltarea analizelor spun ca au ramas placut impresionati. Din numeroasele recenzii care au fost scrise in mediul online reiese ca personalul este amabil, rapid, profesionist si grijuliu, mai ales cu micii pacienti. Echipa de la acest laborator ofera informatii cu privire la pretul investigatiilor si durata de prelucrare, asigurand servicii de calitate ireprosabila. De asemenea, preturile sunt foarte bune si sunt disponibile pachete de analize complete. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Binisan
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Reteaua nationala de laboratoare de analize medicale Sante este prezenta si in Pitesti. Cu o gama diversificata de analize, obiectivul acestei clinici este de a oferi pacientilor acces la servicii de calitate. Aceasta retea de laboratoare a fost deschisa in anul 1995 si la momentul de fata e prezenta in fiecare judet din Romania. Valorile dupa care se ghideaza sunt performanta, respectul si eficienta in interactiunea cu pacientul. Inca de la infiintare, laboratoarele Sante au avut misiunea de a se alinia la sistemele de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA. Si la Clinica Sante se pot face analize decontate de CAS. 

La acest laborator de analize medicale din Pitesti, pretul pentru hemoleucograma completa este de 29 lei, iar pentru examenul sumar de urina tot 29 lei. Pacientii care au card de fidelitate beneficiaza de o reducere in valoare de 10%.

Parerile exprimate de pacienti reflecta ca personalul de la Sante este amabil si bine pregatit. Un alt punct forte il reprezinta preturile, care sunt foarte bune. Acestea sunt principalele motive pentru care majoritatea pacientilor recomanda Clinica Sante si sustin ca vor reveni atunci cand mai au nevoie de efectuarea analizelor de sange.

3. Centrul Sanovital

In Pitesti, Centrul Sanovital este alegerea principala a numerosi pacienti aflati in cautarea unui laborator de analize. Povestea acestui centru medical a inceput in anul 2002, oferind servicii medicale dintr-o gama variata de specialitati. Doi ani mai tarziu a fost inaugurat si laboratorul de analize din componenta clinicii, unde pacientii pot sa obtina o imagine completa asupra starii lor de sanatate cu ajutorul celor peste 600 tipuri de analize. Prioritatea Centrului Sanovital este de a asigura pacientilor planuri personalizate de monitorizare a sanatatii, facand investitii constant in aparatura de ultima generatie. La Centrul Sanovital, pacientii pot merge cu trimitere pentru efectuarea analizelor. 

Pentru a face hemoleucograma completa, pacientii vor plati 20 lei. Pentru examenul sumar de urina, pretul este de 25 lei. 

Persoanele care au ales Centrul Sanovital atunci cand au avut nevoie sa isi faca analize in Pitesti spun ca au fost intampinate cu profesionalism si amabilitate de catre personalul clinicii. Echipa este formata din profesionisti care ofera servicii de calitate si sunt dedicati meseriei. Personalul care se ocupa de recoltare este atent, punctual, empatic si bine pregatit. 

4. Centrul de Cercetare Medicala Derzelius

Laboratorul de analize medicale Derzelius este situat in Pitesti, fiind o varianta buna pentru cei care vor sa isi faca analizele de rutina sau pentru monitorizarea unei afectiuni. Lista actuala a investigatiilor din acest laborator este complexa si se afla intr-o continua dezvoltare, astfel incat pacientii sa poata efectua intr-un singur loc toate tipurile de analize de sange de care au nevoie. Acesta e unul dintre laboratoarele ce au contract cu CAS. 

Pentru hemoleucograma completa, tariful este de 30 lei. Pentru examenul sumar de urina, pacientii vor plati 27 lei.

Majoritatea parerilor despre acest laborator de analize din Pitesti sunt bune, cateva persoane manifestandu-si in mediul online recunostinta fata de personalul amabil si profesionist. Cu toate acestea, exista si persoane mai putin multumite de serviciile acestui laborator, spunand ca personalul ar putea fi mai comunicativ cu copiii.

5. Natisan

Persoanele care locuiesc in Pitesti pot sa isi faca analizele si la Natisan, centru medical in componenta caruia exista si laborator de analize. Istoria Natisan incepe in 2002, ca mic cabinet de medicina de familie. Pana in prezent, centrul a trecut printr-un proces amplu de extindere si ofera servicii complexe de consultatii, investigatii si tratament pentru mai multe tipuri de afectiuni. In cadrul laboratorului de analize sunt disponibile numeroase tipuri de teste.  

La Natisan, hemoleucograma completa costa 20 lei. Pentru examenul sumar de urina, pretul este tot 20 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul de la pacienti, acesta e in mare parte pozitiv. Multi dintre ei au afimat ca aleg Natisan pentru analizele periodice si ca serviciile sunt de calitate. Personalul este laudat pentru profesionalism si amabilitate. 

Concluzii

Pentru analizele de rutina sau pentru analize de specialitate, ai la dispozitie serviciile a numeroase laboratoare de analize daca locuiesti in orasul Pitesti. Cel mai important este ca laboratorul pe care il alegi sa efectueze tipurile de analize de care ai nevoie si sa fie apreciat pentru acuratetea rezultatelor, cat si pentru atitudinea profesionista a colectivului care se ocupa de recoltare.