Meniu

Laborator analize Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci analizele de rutina si vrei sa gasesti un laborator de analize in Resita unde raportul calitate-pret este avantajos? Orasul gazduieste mai multe laboratoare si puncte de recoltare spre care te poti indrepta pentru analizele obisnuite de verificare a starii de sanatate sau pentru alte analize pe care medicul ti le-a recomandat cu scopul de a confirma sau infirma existenta unei probleme de sanatate. 

Analizele uzuale de sange, adica cele pe care oricine trebuie sa le faca anual, sunt o modalitate de a verifica starea generala de sanatate si de a descoperi din timp daca organismul are anumite deficiente. Medicul iti poate recomanda sa faci analize daca prezinti simptome neobisnuite si persistente, cum ar fi durerea de cap, ameteala si scaderea in greutate. Pentru diferite tipuri de analize, te poti adresa unuia dintre laboratoarele de analize medicale din Resita, care asigura o gama variata de teste.

Preturi pentru analize uzuale in laboratoarele de analize din Resita

Medicul recomanda pacientilor un set de analize in functie de varsta si starea de sanatate pe care o au, iar cele uzuale sunt disponibile la toate laboratoarele de analize situate in Resita. Tabelul de mai jos prezinta numele celor mai bune laboratoare, precum si tariful pentru hemoleucograma completa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Probios Medica
Clinica-Verificata
35 Ron
 • Pret Hemoleucograma 35 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal cu experienta
 • Asistente amabile
 • Rezultate corecte
 • Laborator dotat corespunzator
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diversitate de analize
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Promptitudine
Anaman
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Promptitudine
 • Diversitate de teste de laborator
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top laboratoare de analize din Resita

La o cautare pe Google, vei observa ca in Resita sunt prezente mai multe laboratoare de analize. Inainte sa alegi unul, este indicat sa verifici daca efectueaza analizele de care ai nevoie, care sunt preturile si ce reputatie are laboratorul respectiv, adica ce feedback a primit din partea pacientilor.

Clasamentul urmator surprinde cateva detalii importante care te pot ajuta sa faci alegerea corecta inainte sa te programezi la analize in Resita: 

1. Probios Medica

Prezent inca din 2005 in Resita, laboratorul de analize Probios Medica este optiunea de top in acest oras. Pacientii aleg acest laborator pentru ca are un catalog din care fac parte peste 2.000 de tipuri de analize medicale, dar si pentru ca pot face analize decontate de CAS. Sunt disponibile analize din departamente diverse, printre care hematologia, microbiologia, imunologia si biochimia. Inca de la deschidere, obiectivul acestui laborator a ramas acela de a oferi servicii de inalta calitate, motiv pentru gama de investigatii se afla intr-o continua dezvoltare si activitatea laboratorului este monitorizata prin controale externe de calitate organizate inclusiv de organisme din strainatate. Se folosesc aparatura performanta si reactivi conformi normelor de calitate. 

Tariful pentru hemoleucograma completa este de 35 lei. 

Serviciile de la Probios Medica sunt de inalta calitate, personalul are experienta si este amabil. Asa reiese din numeroasele recenzii pe care le poti consulta in mediul online, unde mai multe persoane spun ca asistentele de la acest laborator sunt dedicate si au un comportament exemplar. Rezultatele analizelor sunt corecte, iar laboratorul este dotat corespunzator. 

Vezi parerile pacientilor despre Probios Medica
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Laboratorul de analize Sante este o alegere de top nu numai in Resita, ci si in alte localitati din tara. Prezenta in toate judetele din Romania, Clinica Sante se pozitioneaza in randul celor mai importanti furnizori de analize de laborator, avand o activitate care a inceput in anul 1995. Din dorinta de a oferi servicii de calitate, personalul din laboratoarele si punctele de recoltare din reteaua Sante pun accent pe excelenta si pe o interactiune eficienta cu pacientul, al carui confort primeaza. Unul dintre obiectivele Sante este de a isi adapta activitatea in conformitate cu principiile si standardele sistemelor de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA. 

Tariful pentru hemoleucograma completa este de 29 lei.

Foarte multe persoane se declara multumite de serviciile oferita la Clinica Sante, mentionand ca avantaje faptul ca analizele pot fi programate online si ca preturile sunt afisate pe website. Personalul este amabil, prompt si bine pregatit. De asemenea, sunt disponibile numeroase tipuri de analize.

3. Anaman

Cu o gama variata de analize medicale efectuate, Anaman este un laborator de analize situat in Resita, ale carui servicii trebuie sa le iei in considerare daca urmeaza sa faci teste de sange. Pentru a indeplini standardele de calitate propuse inca de la debutul activitatii, acest centru a fost dotat cu aparatura de laborator moderna si s-au introdus servicii care sa raspunda la nevoile si exigentele pacientilor. La momentul de fata, scopul echipei Anaman este de a contribui la depistarea precoce a unor afectiuni si la mentinerea starii de sanatate a pacientilor. 

La Anaman, hemoleucograma completa costa 30 lei. 

Laboratorul de analize Anaman a primit in mare parte feedback pozitiv de la pacienti, care il apreciaza si il aleg pentru calitatea serviciilor, pentru amabilitatea personalului si pentru promptitudine. Un alt avantaj il reprezinta diversitatea testelor de laborator efectuate.

Concluzii

Daca ai simptome neobisnuite sau daca a sosit momentul in care trebuie sa te prezinti la un laborator de analize pentru testele de sange uzuale, poti gasi rapid un laborator in Resita. Atunci cand faci o alegere, tine cont nu numai de pret, ci si de feedback-ul primit de laboratorul respectiv si de diversitatea serviciilor pe care le ofera.