Laborator analize Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de simptomele de care suferi, evaluarea starii de sanatate se face prin analize si investigatii, pe care iti doresti sa le faci in proximitate, in orasul tau si sa poti conta pe un laborator de analize in Severin cu standarde ridicate in activitate. Daca nu stii care ar fi cea mai buna optiune in acest sens, in articolul de fata vei gasi informatiile necesare.

La finalul lecturii vei afla care sunt cele mai bune laboratoare de analize din Severin si care este cel care ar putea sa iti satisfaca cel mai bine nevoile in diagnosticarea unei afectiuni sau disfunctii a organismului de catre medicul curant.

Cat costa serviciile unui laborator de analize din Severin?

In functie de investigatiile medicale pe care le ai de facut, tarifele pot diferi substantial, insa o comparatie intre serviciile de laborator de analize din Severin de la mai multe centre medicale nu se poate face decat folosind un singur tip de analize. In tabelul de mai jos vei gasi numele laboratoarelor catre care ai putea sa te indrepti si tarifele practicate pentru un set de analize uzuale. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Experienta placuta
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Curatenie
 • Preturi accesibile
M&M Consult
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Analize precise
 • Personal amabil
 • Servicii de calitate
 • Asistente profesioniste la recoltare
 • Rezultate comunicate rapid
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Experienta pozitiva
 • Calitatea serviciilor
 • Punct de recoltare curat
 • Minim disconfort la recoltare
 • Asistente profesioniste si amabile
 • Rapiditate in comunicarea rezultatelor
Medchim
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Policlinica buna
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
 • Personalul de la receptie nu raspunde la telefon
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor analizelor
Clinic Invest
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Rabdarea si empatia cadrelor medicale
 • Calitatea analizelor, consultatiilor si investigatiilor
 • Timp mare de asteptare
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun laborator de analize din Severin?

Atunci cand cauti un bun laborator de analize in Severin, ai in vedere mai multe considerente, cum ar fi precizia rezultatelor, conditii bune la recoltare, preturi avantajoase si rapiditatea prelucrarii probelor si a primirii buletinului de analize completat. 

In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii cu ajutorul carora te vei putea orienta pe piata de analize medicale din Severin. Vei afla despre detalii relevante despre calitatea serviciilor, dotari, personal si opiniile pacientilor care au ales sa isi faca analize in cadrul centrelor medicale din top.

1. Clinica Sante

Clinica Sante reprezinta pentru multi pacienti o alegere de top atunci cand au nevoie de un laborator de analize. In Drobeta Turnu Severin, cunoscutul brand de servicii medicale este prezent in strada Crisan nr. 60 cu un centru de recoltare si ofera mehedintenilor posibilitatea efectuarii unei game largi de analize de sange, de urina, fecale, exsudate, secretii biologice. Infiintata in anul 1995, Clinica Sante are in prezent laboratoare si centre de recoltare in Bucuresti si in toate judetele tarii. Totodata, dispune de un centru performant de imagistica si de un centru de genetica.

Tarifele laboratorului sunt afisate pe site-ul Clinicii Sante si sunt valabile pentru toate orasele in care aceasta functioneaza. Pentru o hemoleucograma completa vei achita suma de 29 de lei.

Pacientii recomanda experienta placuta pe care au avut-o in acest centru de recoltare, serviciile de calitate, personalul profesionist si amabil, curatenia din interior si preturile accesibile la analize.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. M&M Consult

M&M Consult este un laborator de analize medicale din Severin, dotat cu aparatura performanta, analizori de ultima generatie si personal specializat, in care se pot efectua o serie de analize utile in diagnosticul unei serii vaste de afectiuni. Centrul pune la dispozitia pacientilor analize de biochimie, de coagulare a sangelui, de hematologie, de imunologie, de microbiologie, de parazitologie si de urina. Laboratorul are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Mehedinti, prin urmare iti vei putea face analize gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Lista de analize, cu preturile aferente, poate fi consultata pe site-ul web. Hemoleucograma completa costa 20 de lei.

Pacientii sunt multumiti de calitatea serviciilor, de analizele precise efectuate aici, de amabilitatea personalului, de profesionalismul asistentelor de la recoltare si de rapiditatea comunicarii rezultatelor.

3. Bioclinica

Un laborator de analize profesionist, cu o experienta de peste 30 de ani pe piata medicala din Romania, poate fi raspunsul la nevoile tale pentru evaluarea sanatatii. Laboratorul Bioclinica din judetul Mehedinți ofera peste 2.300 de analize medicale pentru depistarea a numeroase afectiuni, boli sau factori de risc. In reteaua de laboratoare Bioclinica se regasesc 15 laboratoare, 144 puncte de recoltare proprii si 86 de colaboratori in toata tara, in Bucuresti si in 30 de judete. Bioclinica este deservita de 56 de medici, 35 biologi, 15 chimisti si 5 biochimisti. Clinica are contract de colaborare cu C.A.S. si pot face analize medicale decontate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pe site-ul Bioclinica poti gasi lista completa de analize disponibile si tarifele aferente. Hemoleucograma completa te va costa 25 de lei.

Pacientii considera ca au avut o experienta pozitiva cu Bioclinica Severin, cu servicii de calitate, punct de recoltare curat, minim disconfort la recoltare, asistente profesioniste si amabile si rapiditate in comunicarea rezultatelor.

4. Medchim

Centrul Medchim din Drobeta Turnu Severin se adreseaza mehedintenilor cu o policlinica in care pot accesa consultatii si tratamente in ginecologie, dermatologie, ORL, endocrinologie, medicina muncii, medicina de familie, cardiologie, ortopedie-traumatologie, chirurgie, alergologie si urologie, investigatii cu aparatura medicala: ecografie, EKG, spirometrie, audiograme, holter tensiune arteriala, precum si un laborator de analize performant. In cadrul acestuia functioneaza analizoare noi, capabile sa execute cu rapiditate si acuratete un numar mare de analize: analizor automat Pentra ES 60 pentru hematologie; Indiko PLUS ISE, pentru biochimie; Minividas si Vidas PC, pentru imunologie; analizor automat ioni EasyLyte; Vitek 2 Compact pentru microbiologie; linie automata de electroforeza Miniphor 08; analizor de urina si coagulometru.

Pentru o hemoleucomgrama vei achita suma de 25 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite, in functie de serviciul accesat. Se considera in general ca Medchim este o policlinica buna, cu medici profesionisti si solutii eficiente de diagnostic si tratament. Pe de alta parte, sunt reclamate aspecte neplacute precum faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon si ca exista intarzieri in comunicarea rezultatelor analizelor.

5. Clinic Invest

Clinic Invest este un centru medical cu o experienta de peste 20 de ani pe piata privata de servicii de sanatate din Severin si ofera pacientilor din Mehedinti laborator de analize, consultatii, investigatii si tratamente de medicina de familie, medicina interna, pediatrie, obstetrica-ginecologie, reumatologie, cardiologie, urologie, dermatovenerologie, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, psihologie, un centru de permanenta, medicina alternativa (homeopatie, ozonoterapie), osteodensitometrie si medicina muncii. Se pot efectua aici analize de hematologie, biochimie, imunologie, exsudat faringian, examene de sputa, analize de urina, examene pentru materii fecale, pentru secretii conjunctivale, otice, nazale, uretrale si alte investigatii.

Tariful pentru hemoleucograma completa este de 25 de lei.

Pacientii clinicii sunt multumiti de profesionalismul medicilor carora li s-au adresat aici, de  experienta, rabdarea si empatia manifestate de ei si de calitatea analizelor, consultatiilor si investigatiilor. Pe pe alta parte, centrul medical are de imbunatatit aspecte legate de organizarea programarilor, a caror gestionare deficitara genereaza timp de asteptare mare. Totodata, se inregistreaza nemultumiri date de faptul ca serviciul call center nu raspunde la telefon.

Concluzii

Cand esti in cautarea unui laborator de analize in Severin, cu o buna calitate a serviciilor, il poti gasi in unul dintre unitatile medicale prezentate in clasamentul de mai sus. Orasul este bine reprezentat atat in ceea ce priveste gama larga de analize medicale, cu ajutorul carora se pot diagnostica numeroase afectiuni si se pot elucida o serie extinsa de carente si disfunctii ale organismului. 

Laboratoarele pe care conteaza pacientii din Severin sunt dotate cu aparatura performanta, analizori de ultima generatie, iar centrele de recoltare ofera o experienta pozitiva, atat din punct de vedere al comunicarii, cat si din perspectiva lipsei disconfortului la recoltarea probelor pentru analize.