Laborator analize Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti beneficia de serviciile unui laborator de analize in Sibiu din mai multe motive: pentru analize de rutina, periodice, pentru diagnosticarea sau monitorizarea unor afectiuni. Recomandarile specifice pentru analize se fac in functie de varsta, sex, simptome sau istoric medical, de catre medicii de familie sau medicii specialisti.

Important este sa alegi un laborator acreditat si cu experienta pe piata pentru a efectua analize medicale in Sibiu. Prin acest articol iti oferim sansa de a identifica un laborator bun, in care sa beneficiezi de servicii de calitate. 

Cat costa serviciile in cadrul unui laborator de analize din Sibiu?

Serviciile dintr-un laborator de analize din municipiul Sibiu au costuri care variaza de la o unitate la alta. Descopera tarifele unor analize uzuale in tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
28 Ron
 • Pret Hemoleucograma 28 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Laborator de analize in contract cu CJAS
 • Tehnologie si aparatura moderne
 • Personal medical de exceptie
 • Diverse tipuri de analize medicale
 • Preturi ridicate
Clinica Diamed
24 Ron
 • Pret Hemoleucograma 24 Ron
 • Laborator acreditat RENAR
 • Numeroase servicii medicale
 • Analize medicale de diverse tipuri
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Servicii eficiente si rapide
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Trei centre de recoltare si un laborator de analize in Sibiu
 • In contract cu CAS
 • Diverse tipuri de analize
 • Bun raport calitate-pret
 • Program de recoltari si in weekend
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Nu se raspunde la telefon
Policlinica Medica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Laborator in contract cu CJASS
 • Aparatura performanta
 • Personal medical amabil si competent
 • Analize medicale primite rapid
 • Curatenie impecabila
 • Orele de programare nu sunt respectate
Clinica Carpe Diem
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Oferta bogata de servicii medicale
 • Numeroase analize de laborator
 • Locatie privilegiata, in centrul Sibiului
 • Clinica moderna
 • Aparatura medicala performanta
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu laborator de analize in Sibiu

Pentru a descoperi acel laborator de analize in orasul Sibiu care sa fie la inaltimea nevoilor si asteptarilor tale, poti lua in considerare urmatoarele locatii:

1. Misan Med

Clinica Misan Med Sibiu a fost deschisa in anul 2003, avand ca profil principal medicina muncii, dar din 2012 gama de servicii a fost completata cu numeroase  specialitati de diagnostic si tratament, beneficiind si de un laborator de analize. Laboratorul Misan Med este acreditat si se afla in contract cu Casa Judeteana de Sanatate Sibiu (CJASS), dar si cu Casa OPSNAJ. Tehnologia moderna, echipamentele de ultima generatie de la producatori recunoscuti si personalul medical de exceptie creaza toate conditiile pentru explorari paraclinice de calitate superioara. Poti efectua aici atat analize de sange in Sibiu, cat si alte tipuri: biochimie, imunologie, microbiologie etc.

Pretul unei hemoleucograme este aici de 28 de lei, iar sideremia costa 12 lei. 

Opinia majoritara despre aceasta clinica este apreciativa, fiind enumerate mai multe avantaje pe care pacientii le-au remarcat: diversitatea specialitatilor medicale, medicii care isi intampina pacientii cu amabilitate si profesionalism, aparatura de ultima ora, conditii moderne si posibilitatea de a beneficia de analize si consultatii decontate prin CJAS. Printre nemultumirile exprimate se afla acelea ca preturile sunt ridicate si ca se fac mai multe programari la aceeasi ora.

Vezi parerile pacientilor despre Misan Med
Vezi Pareri

2. Clinica Diamed

Clinica Diamed din Sibiu dispune si de un laborator de analize medicale acrceditat RENAR. Unitatea medicala a fost infiintata in 2004, intr-o alta locatie, in care oferea servicii de medicina muncii si analize de laborator. In 2011, oferta de servicii medicale s-a imbogatit, odata cu inaugurarea locatiei din str. Poet Dimitrie Anghel. Laboratorul este in contract cu CNAS. Analizele care se realizeaza in acest laborator sunt prelevate din: sange, urina, materii fecale, exsudat faringian etc. Sunt doua clinici Diamed in Sibiu si in ambele se efectueaza analize medicale, de luni pana vineri. 

Pretul unei hemoleucograme este de 24 de lei. iar sideremia costa 16 lei.

Pentru multi dintre sibieni, clinicile Diamed sunt locul in care isi verifica anual starea de sanatate prin efectuarea analizelor de laborator, dar si cel in care au depistat anumite afectiuni. Cele mai apreciate aspecte la Diamed sunt: personalul foarte amabil, serviciile rapide si eficiente, un raport bun intre calitate si pret. Sunt insa si cateva nemultumiri manifestate de pacienti in mediul online, si anume ca: rezultatele analizelor au fost primite cu intarziere, nu se respecta programarile sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii. 

3. Clinica Sante

Si in Clinica Sante din Sibiu exista un laborator de analize. De fapt, in Sibiu, sunt trei centre de recoltare si un laborator sub umbrela acestui brand medical care este prezent in toate judetele din Romania. Toate clinicile din Sibiu se afla in relatie contractuala cu CAS, iar in trei dintre ele exista program de recoltare si in weekend, mai exact sambata. In laboratoarele Clinica Sante se efectueaza numeroase tipuri de analize: uzuale, pentru gravide, analize speciale, analize pentru certificate prenuptiale etc.

Pretul pentru o hemoleucograma este de 29 de lei, iar o analiza de sideremie costa 15 lei.

Numerosi locuitori din judetul Sibiu au optat pentru serviciile de laborator oferite de Clinica Sante. Acestia sustin, in majoritate, ca au fost multumiti de varietatea analizelor, de preturile bune, de procesul usor si rapid de recoltare si de personalul amabil. Pe langa toate aceste avantaje, sibienii au mai notat si ca recoltarile de probe pentru analize in cazul copiilor se fac cu rabdare si calm pentru ca micutii sa se simta bine si sa nu ramana cu teama de medici.

4. Policlinica Medica

Pentru serviciile unui laborator de analize in municipiul Sibiu poti opta si pentru Policlinica Medica. Laboratorul dispune de aparatura performanta, anual efectuandu-se in cadrul sau peste 70.000 de analize de baza, iar alte analize fiind trimise pentru a fi lucrate de parteneri. Contractul cu CJASS le ofera pacientilor acces gratuit la numeroase analize, pe baza biletului de trimitere si a unei programari, evident, daca detin o asigurare nationala de sanatate. 

Tariful pentru o hemoleucograma este de 25 de lei, iar o sideremie are pretul de 15 lei.

Serviciile medicale sunt de calitate la Policlinica Medica, acest lucru reiesind din numeroasele recenzii postate pe internet. Sibienii spun ca au descoperit aici personal bine pregatit si amabil si ca rezultatele analizelor au fost primite rapid. De asemenea, oamenii au mai apreciat: curatenia, primirea impecabila, aparatura de top din policlinica, buna organizare. In schimb, unii sibieni reproseaza clinicii ca nu se respecta orele de programare si ca unele consultatii se efectueaza cu superficialitate.

5. Clinica Carpe Diem

Clinica Carpe Diem este o alta optiune buna pentru servicii precum laborator de analize in Sibiu. Clinica si-a inceput activitatea in anul 2004, intr-un spatiu modern, dotat cu aparatura performanta si cu medici cu experienta. Numeroase tipuri de analize se executa in incinta laboratorului vizand domeniile: hematologie, chimie, imunologie si serologie, markeri tumorali, markeri endocrini, markeri cardiaci si ososi, toxicologie, biologie moleculara, alergologie. Din echipa de trei medici primari si specialisti si doi biologi a laboratorului  face parte si dr. Stefan Cristea, medic primar medicina de laborator, cu o vasta experienta in domeniu.

Pretul unei hemoleucograme este aici de 29 de lei, iar sideremia costa 15 lei.

In Sibiu, aceasta clinica medicala cu laborator de analize din Sibiu  este apreciata. In review-urile pacientilor sai, cel mai des sunt enumerate aspecte precum: personal amabil si dispus sa ajute, medici bine pregatiti si cu experienta, aparatura de ultima generatie, diversitatea serviciilor, unii chiar spunand ca serviciile de medicina care se practica aici sunt la nivel european. In schimb, sunt persoane care sustin ca nu se respecta orele de programare sau ca personalul de la receptie nu empatizeaza cu pacientii si nu da dovada de amabilitate. 

Concluziile noastre

Daca trebuie sa efectuezi o investigatie intr-un laborator de analize din Sibiu, in locatiile pe care ti le-am prezentat vei avea parte de o experienta buna si de servicii de calitate. Personalul medical de laborator cu experienta vasta in domeniu, echipamentele specializate si reactivii de calitate sunt motive pentru care rezultatele testelor au un grad ridicat de acuratete.

Asadar, alege unul dintre aceste laboratoare de analize din Sibiu pentru tine si pentru familia ta, astfel incat sa beneficiezi de servicii prompte si cu un bun raport calitate-pret.