Meniu

Laborator analize Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci analizele de rutina la un laborator de analize din Slatina? Orice persoana trebuie sa mearga anual la un laborator sau un punct de recoltare pentru efectuarea unor teste in functie de varsta, sex si starea generala de sanatate. Aceste analize sunt necesare pentru a depista din timp daca organismul tau prezinta anumite deficiente sau semne ale unei boli. In unele situatii, pot fi necesare analize mai complexe, cum ar fi in cazul pacientilor care urmeaza anumite tratamente sau ale caror analize au iesit la limita. 

Fiecare analiza dintre cele uzuale ofera informatii valoroase despre sanatatea ta. Hemoleucograma, colesterolul si examenul sumar de urina sunt cateva dintre cele mai frecvente teste recomandate pacientilor de catre medicul de familie sau medicul specialist. In acest articol poti vedea care sunt cele mai bune laboratoare de analize medicale din Slatina si cat platesc pacientii pentru examenul sumar de urina, cu ajutorul caruia se depisteaza probleme ca infectiile urinare, diabetul sau hepatita. 

Care este cel mai bun laborator de analize din Slatina? 

Indiferent ca trebuie sa faci setul de analize uzuale sau teste de sange mai complexe si locuiesti in Slatina, poti gasi rapid un laborator de analize. Multe dintre ele colaboreaza cu CAS, astfel ca pacientii au optiunea de a merge cu trimitere de la medic pentru a beneficia de gratuitate la analize. Iata care sunt laboratorele de analize pe care le aleg cei mai multi pacienti din acest oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Sumar urina
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pret Sumar urina 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionsti
 • Amabilitate si seriozitate
 • Mediu placut
 • Servicii din multiple specialitati medicale
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Sumar urina 29 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Abordare profesionista
 • Preturi bune
 • Reduceri in baza cardului de fidelitate
Synevo
33 Ron
 • Pret Sumar urina 33 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal amabil, empatic si profesionist
 • Procedura nedureroasa
 • Curatenie
Unimed
26 Ron
 • Pret Sumar urina 26 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversitate de cabinete medicale
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Medlife Sama
33 Ron
 • Pret Sumar urina 33 Ron
 • Personal cu experienta
 • Profesionalism
 • Servicii calitative
 • Gama diversificata de analize
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare de analize din Slatina

Laboratoarele de analize situate in Slatina ofera pacientilor o gama diversificata de teste, cu ajutorul carora se depisteaza si se monitorizeaza un spectru larg de afectiuni. Daca a sosit momentul sa faci analizele de rutina sau daca ai simptome neobisnuite (dureri de cap persistente, ameteala, oboseala excesiva, scadere in greutate etc.) si medicul ti-a recomandat sa te prezinti in timp util la analize, acestea sunt principalele optiuni:

1. Lisimed

Policlinica Lisimed din Slatina este optiunea principala in randul persoanelor care locuiesc in Slatina si au nevoie de serviciile unui laborator de analize. Misiunea acestui centru medical este de a avea o contributie semnificatia la diagnosticul si tratarea mai multor afectiuni. Lista de servicii cuprinde mai multe specialitati medicale (medicina interna, neurologie, reabilitare medicala, radiologie si imagistica etc.), iar in componenta clinicii se afla si un laborator de analize, unde se efectueaza testari din departamente ca hematologia, imunologia, microbiologia, parazitologia etc. 

La acest cabinet, pacientii vor plati suma de 25 lei pentru examenul sumar de urina.

Lisimed este un centru medical modern si dotat corespunzator, unde se ofera servicii medicale din specialitati multiple. Acestea sunt principalele avantaje amintite de pacienti in recenziile pe care le-au oferit in mediul online, unde au mentionat ca personalul este bine pregatit, amabil, serios si responsabil. Echipa este formata din profesionisti care ofera servicii de inalta calitate, iar mediul este unul placut. 

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

La fel ca si in alte localitati din Romania, Clinica Sante a devenit rapid favorita locuitorilor din Slatina aflati in cautarea unui laborator de analize medicale. Acest centru de recoltare face parte din reteaua nationala de laboratoare Sante, a carei prezenta este consolidata in fiecare judet din tara. In cadrul centrului profeseaza o echipa formata din personal medical specializat in recoltarea probelor de la pacienti de toate varstele. Sante este o retea nationala care ofera servicii medicale de laborator inca din 1995 si a carei activitate graviteaza in jurul unor valori si obiective bine stabilite: performanta, interactiune bazata pe incredere si servicii de inalta calitate. De asemenea, activitatea medicala din laboratoarele Sante valorizeaza sistemele de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA. 

Tariful pentru efectuarea examenului sumar de urina este de 29 lei. Daca ai card de fidelitate Sante beneficiezi de o reducere de 10% la analize. 

Clinica Sante este alegerea principala a multor pacienti, iar cativa dintre ei si-au impartasit experienta avuta prin recenzii pe internet. Ei spun ca analizele se efectueaza rapid, ca personalul este bine pregatit si ca abordarea este una profesionista. Lista de analize disponibile este generoasa, iar preturile sunt bune.

3. Synevo

Synevo, unul dintre principalii furnizori de servicii de laborator din tara noastra, este prezent si in Slatina, fiind un laborator de analize pe care il poti alege pentru efectuarea a peste 2.000 de teste. Lista de servicii aduce la un loc o gama variata de analize pentru preventia, diagnosticul primar si monitorizarea a numeroase probleme de sanatate. La nivel national, Synevo a reusit sa dezvolte o retea din care fac parte la momentul de fata 21 de laboratoare si 147 puncte de recoltare. Misiunea tuturor laboratoarelor si centrelor de recoltare din acest grup este de a furniza rezultate precise si de a asigura pacientilor servicii de inalta calitate.  

Privitor la tarife, examenul sumar de urina costa 33 lei. 

Parerile despre Synevo sunt foarte bune. Recoltarea se desfasoara intr-un cadru intim si igienic, iar procedura este nedureroasa si executata cu profesionalism. Cat despre personal, acesta e apreciat pentru amabilitate, empatie si pentru faptul ca ofera pacientilor solutii rapid si clare. In cadrul acestui laborator, calitatea actului medical primeaza. La polul opus, exista cativa pacienti care spun ca timpul de asteptare este destul de mare.

4. Unimed

Cei care locuiesc in Slatina sau in localitati apropiate si vor sa isi faca programare cat mai repede la un laborator de analize pot sa aleaga Unimed. Acest centru reuneste cabinete medicale din toate domeniile si are in componenta inclusiv un laborator de analize. Scopul centrului Unimed, asa cum sugereaza si numele, este de a oferi servicii medicale complete intr-un singur loc. Se fac investitii in permanenta pentru a atinge calitatea serviciilor si pentru dezvoltarea bazei materiale. In laboratorul de analize isi desfasoara activitatea un medic primar, un biochimist principal, chimist si asistent principal de laborator. 

Pentru examenul sumar de urina, vei plati suma de 26 lei.

Potrivit pacientilor, centrul Unimed ofera servicii de inalta calitate. Acestia spun ca au fost ascultati cu amabilitate de personalul centrului medical si ca atitudinea medicilor si asistentelor este una profesionista. Sunt disponibile diverse cabinete specializate, iar in laboratorul de analize profeseaza o echipa bine consolidata. Un alt punct forte il reprezinta aparatura de ultima generatie. Au fost impartasite si pareri mai putin pozitive, de la pacienti care sustin ca programarile nu se respecta. 

5. Medlife Sama

Centrul Medical Sama din Slatina face parte din laboratoarele MedLife, care marcheaza cea mai mare retea de laboratoare medicale private din tara, avand peste 30 de unitati in portofoliu. Acest laborator gazduieste o echipa de specialisti si pune la dispozitia pacientilor o gama variata de teste, mizand pe rapiditate in prelucrarea analizelor. Pentru a doua opinie, laboratoarele din reteaua MedLife colaboreaza cu laboratoare din Franta si Germania. 

Pentru examenul sumar de urina, vei plati suma de 33 lei.

In mare parte, feedback-ul primit de acest laborator de analize din partea pacientilor este bun. Se ofera servicii de calitate si personalul are experienta. Sunt disponibile multe tipuri de analize, inclusiv dintre cele mai complexe.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni dintre care pot alege pacientii din Slatina care trebuie sa mearga la un laborator de analize si care isi doresc sa beneficieze de servicii inalt calitative. Este important sa alegi un laborator sau un punct de recoltare unde sunt disponibile testele de care ai nevoie, in functie de ce ti-a recomandat medicul de familie sau medicul curant.