Meniu

Laborator analize Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a iti verifica starea de sanatate sau pentru a vedea cum evolueaza un tratament, poti sa iti faci programare la un laborator de analize din Suceava, dupa recomandarea medicului. Acesta iti va specifica tipurile de analize de care ai nevoie si tot el le va interpreta ulterior. Orice persoana trebuie sa mearga anual la analize pentru a isi verifica starea de sanatate si pentru a depista in prealabil deficientele organismului, inainte ca problemele sa se agraveze. 

Cateva dintre analizele efectuate anual sunt hemoleucograma, care poate sa depisteze mai multe probleme (de la infectii cronice la boli autoimune) si colesterolul, a carui valoare poate sa indice riscul de aparitie a unei afectiuni cardiovasculare. Exista multe laboratoare pe care le poti alege pentru a face analize in Suceava, iar acest articol iti ofera detalii importante despre activitatea si preturilor lor. 

Care sunt preturile in cadrul laboratoarelor de analize din Suceava?

In cadrul mai multor laboratoare de analize din orasul Suceava poti beneficia de preturi avantajoase. In plus, cateva dintre ele colaboreaza cu CAS, adica pacientii au optiunea de a isi face analizele gratuit cu trimitere de la medicul de familie. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai apreciate laboratoare si puncte de recoltare dintre care poti alege:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rezultatele pot fi verificate online
Synevo
50 Ron
 • Pret Hemoleucograma 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Portofoliu diversificat de analize
Dorna Medical
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie exemplara
Bethesda
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa formata din profesionisti
 • Amabilitate
 • Buna organizare
 • Unitate medicala dotata corespunzator
 • Programarile nu se respecta mereu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cand sa mergi la un laborator de analize in Suceava?

Poti alege un laborator de analize sau un punct de recoltare din orasul Suceava daca locuiesti in aceasta zona si daca medicul de familie sau medicul specialist ti-a recomandat un set de analize pentru ca ai simptome neobisnuite sau ultimele analize pe care le-ai efectuat au iesit la limita. 

Iata care sunt cele mai bune laboratoare de analize medicale din Suceava si care este pretul pentru doua dintre cele mai frecvente teste (hemoleucograma completa si colesterol):

1. Clinica Sante

Unul dintre cele mai reputate laboratoare de analize din orasul Suceava este Clinica Sante, cu prezenta in toate judetele din Romania. Activitatea Sante a inceput in anul 1995, iar de atunci si pana la momentul de fata a reusit sa se extinda pe tot teritoriul tarii, oferind pacientilor servicii medicale de laborator inalt calitative. Din momentul deschiderii, misiunea acestei clinici a fost de a isi adapta practicile si valorile in raport cu sistemele de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA. Din dorinta de a atinge performanta si de a castiga increderea pacientilor, Clinica Sante mizeaza pe calitatea serviciilor, pe confortul si satisfactia pacientilor. 

La Clinica Sante vei plati 29 lei pentru hemoleucograma completa si 14 lei pentru colesterol seric total. 

Parerile despre Clinica Sante sunt foarte bune, iar pacientii spun ca personalul este bine pregatit si ca gaseste solutii optime de recoltare pentru orice persoana, inclusiv pentru bebelusi si femei insarcinate. Pe langa profesionalism, personalul de la acest laborator da dovada de amabilitate. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca rezultatele analizelor pot fi verificate online, fara a mai fi necesara deplasarea la laborator. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Synevo

In Suceava, multe persoanele aleg Synevo de fiecare data cand au nevoie de serviciile unui laborator de analize. Synevo face parte dintre cei mai importanti furnizori de servicii de acest tip, avand un portofoliu foarte generos de analize: teste de preventie, teste de diagnostic primar, teste de monitorizare etc. Reteaua nationala Synevo inglobeaza 21 de laboratoare si 147 de centre de recoltare, al caror scop comun este de a sustine personalul medical in luarea unor decizii informate privind tratamentul pacientilor. Synevo este prezent pe piata de peste 26 de ani si graviteaza in jurul unor valori bine stabilite: integritate, calitate si responsabilitate. 

La Synevo, tariful pentru hemoleucograma este de 50 lei. Pentru colesterol total, pretul este de 16 lei.

Majoritatea persoanelor care au mers la Synevo pentru efectuarea analizelor de sange sunt multumite de calitatea serviciilor de care au beneficiat, iar cateva dintre acestea au oferit calificative pozitive in mediul online. Experienta placuta a pacientilor se datoreaza profesionalismului si amabilitatii personalului, precum si diversitatii de analize disponibile in cadrul laboratorului. 

3. Dorna Medical

Dorna Medical din Suceava este unul dintre principalele laboratoare de analize pe care le aleg sucevenii. Acest laborator face parte din reteaua cu acelasi nume, care integreaza laboratoare medicale, centre de imagistica si policlinici. La momentul de fata, Dorna Medical reuneste un colectiv din care fac parte peste 500 de persoane. In 1998 se infiinta primul laborator de analize medical din aceasta retea, care a trecut printr-un proces amplu de extindere a serviciilor prin inaugurarea unor noi unitati medicale si puncte de recoltare. 

La Dorna Medical, efectuarea unei hemoleucograme complete costa 30 lei. Pentru colesterol seric total, se percepe un tarif de 13 lei. 

In mediul online, vei observa ca acest laborator de analize a primit recenzii pozitive de la mai multi pacienti. Conform acestora, personalul de la Dorna Medical da dovada de profesionalism, amabilitate si atentie la nevoile pacientului. Serviciile sunt de inalta calitate, iar mai multe persoane se declara impresionate de felul in care au fost tratate. De asemenea, curatenia este exemplara. Exista totusi si pareri mai putin pozitive, unii oameni spunand ca au intampinat dificultati in comunicarea telefonica. 

4. Bethesda

Bethesda este un centru medical din Suceava in componenta caruia se afla si un laborator de analize. La acest laborator profeseaza o echipa cu experienta, formata din medic specialist in medicina de laborator, biologi si asistenti care efectueaza o gama variata de analize medicale. Calitatea serviciilor si precizia rezultatelor sunt sustinute in egala masura de folosirea aparaturii de ultima generatie, remarcabila prin acuratete. Acestea provin de la producatori renumiti in domeniul medical si permit efectuarea de analize din departamente ca biochimia, imunologia, hematologia si microbiologia. 

La acest laborator de analize din Suceava, pacientii vor plati 25 lei pentru hemoleucograma completa si 15 lei pentru colesterol seric.

Mai multe persoane si-au impartasit pe internet experienta avuta la Bethesda, unde sustin ca au beneficiat de servicii calitative. Echipa este formata din profesionisti, care sunt devotati si amabili fata de clienti. Intreaga unitate medicala este bine organizata si dotata corespunzator. Pacientii mai noteaza ca avantaje faptul ca este disponibila o gama larga de analize medicale si ca atmosfera e primitoare. Exista si pacienti care spun ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Persoanele care locuiesc in Suceava sau localitati invecinate pot sa aleaga unul dintre laboratoarele de analize prezentate anterior. Acestea sunt considerate a fi cele mai bune datorita raportului calitate-pret avantajos si echipelor de medici si asistenti, care au experienta si o atitudine profesionista.