Meniu

Laborator analize Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa mergi la un laborator de analize din Targu Jiu pentru a verifica daca starea ta de sanatate este in regula? Atunci cel mai bine ar fi sa te informezi in mod corespunzator cu privire la toate institutiile medicale disponibile din orasul tau, in cadrul carora poti efectua aceste analize si unde vei primi rezultate precise. Pentru a te scapa de aceasta grija, ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, o lista cu cinci laboratoare de analize spre care iti poti indrepta atentia cu incredere.

Laboratoarele din Targu Jiu pe care urmeaza sa ti le prezentam sunt dotate cu aparaturi de o performanta inalta si dispun de echipe medicale bine pregatite, care intreprind o activitate de calitate. Citeste mai departe si informeaza-te corespunzator cu privire la optiunile disponibile in orasul tau. 

Cat costa analizele de baza efectuate la un laborator de analize din Targu Jiu?

Laboratoarele de analize din Targu Jiu stabilesc, de regula, preturi accesibile pentru analizele de baza, astfel incat toti pacientii sa si le poata permite. In plus, multe dintre aceste institutii au si contracte incheiate cu agentii de asigurari de sanatate, motiv pentru care unele pachete de analize sunt decontate. Iata, in tabelul de mai jos, care sunt preturile aplicate la cele mai comune analize, in cazul in care nu pot beneficia de serviciile decontate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Tudormed
Clinica-Verificata
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Servicii calitative si investigatii ireprosabile
 • Echipa medicala profesionista, implicata si muncitoare
 • Echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera prietenoasa si cabinet curat
 • Analize precise
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Asistente calme, rabdatoare si empatice
 • Atmosfera confortabila
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Rezultate precise si rapide
Labonerv
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita si implicata
 • Diagnostic precis
 • Aparatura diversificata si performanta
 • Rezultate precise
Phoenix Medicover
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Medici si asistente cu o buna pregatire
 • Act medical corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate rapide si precise
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Servicii calitative si analize precise
 • Rezultate ireprosabile
 • Medic specialist in medicina de laborator
 • Aparaturi performante
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare de analize din Targu Jiu

Daca locuiesti in Targu Jiu si vrei sa mergi la un laborator de analize care sa fie dotat cu toata aparatura necesara, iti punem la dispozitie cinci variante la care poti apela cu incredere in orasul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi si sa te prezinti cu biletul de trimitere eliberat de medicul de familie pentru a beneficia de analize decontate. Iata care este selectia de laboratoare de analize medicale din Targu Jiu:

1. Tudormed

Tudormed este un laborator de analize medicale din Targu Jiu si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa isi faca investigatiile recomandate de medicul specialist. Acesta este certificat ISO 15189 si se afla in relatie contractuala cu CAS, pacientii avand astfel sansa de a opta pentru analize decontate. Echipa de medici este bine pregatita in domeniu si este coordonata de dr. Petronela Mocioi, medic primar in medicina de laborator, care are competenta de a stabili un diagnostic corect in functie de rezultatele analizelor, dar care poate sugera si un plan de tratament, care urmeaza sa fie discutat ulterior impreuna cu medicul de specialitate. Pachetele de analize care sunt puse la dispozitia tuturor sunt: pachet de analize uzuale, profil diabet, glanda tiroida, pachet pentru gravide, profil prostata, hormoni, tulburari digestive, screening infectioase, profil markeri tumorali, profil oncologic tiroida. 

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma completa este de 20 lei, iar HDL colesterol este de 15 lei.

In cele peste doua sute de recenzii, Tudormed este apreciat pentru serviciile calitative si pentru investigatiile ireprosabile pe care le ofera tuturor pacientilor. Laboratorul dispune de o echipa medicala profesionista, implicata, muncitoare si experimentata, dar si de un echipamente de ultima generatie, cu ajutorul caruia se realizeaza analize precise. Atmosfera este prietenoasa atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar cabinetul este curat.

Vezi parerile pacientilor despre Tudormed
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Si clinica Sante este o varianta potrivita catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui laborator de analize din Targu Jiu. Printre dotarile superioare din cadrul clinicii se afla si aparaturi moderne, performante, echipamente de ultima generatie si tehnologii avansate, care contribuie semnificativ la recoltarea probelor de sange. Echipa de medici este experimentata, iar colectivul de asistente are o buna pregatire in interactiunea cu pacientul, pentru recoltarea eficienta a sangelui. Toate laboratoarele clinicii Sante desfasoara analizele medicale in colaborare cu agentii private de asigurari, cum ar fi: Allianz Tiriac, Uniqua Asigurari, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc. Astfel, unele servicii pot fi decontate.

Pretul pentru o hemoleucograma este de 29 lei, iar un calciu ionic seric este de 20 lei.

Doamnele si domnisoarele asistente dau dovada de calmitate, rabdare, atentie si multa empatie in interactiunea cu pacientii, mai ales in cazul copiilor, asigurandu-le o atmosfera confortabila. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, echipa de medici este profesionista si experimentata, iar rezultatele sunt obtinute intr-un timp scurt.

3. Labonerv

Un alt laborator de analize medicale din Targu Jiu spre care sa iti indrepti atentia este chiar Labonerv. Este acreditat SR EN ISO 15189:2013, cu recunoastere internationala si, spre bucuria pacientilor, se afla in relatii contractuale cu CASJ Gorj, ceea ce inseamna ca unele investigatii sunt decontate sau reduse de la pretul initial. Labonerv abordeaza urmatoarele domenii de analize: biochimie, hematologie, imunologie, imunohematolgie, coagulare, markeri tumorali, markeri virali, dozari hormonale, microbiologie, parazitologie, markeri infectiosi, hormoni de fertilitate. La capitolul echipamentelor care se regasesc in aceasta institutie medicala sunt amintite si:  analizator automat de coagulare ARKIMEDs, ionometru (EASYLYTE Na/K/Ca Medica Corporation USA), sterilizator cu abur, analizator automat de biochimie serica, microscop, centrifuga  EBA 20, analizator automat imunologie etc. Pe langa toate acestea, se remarca si echipa medicala, care este competenta in folosirea tuturor aparaturilor, dar care are si certificarea de a stabili un diagnostic corect.

Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru o hemoleucograma completa este de 25 lei.

Laboratorul este apreciat de pacienti, acestia avand oportunitatea de a beneficia de servicii ireprosabile. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire, perseverenta si implicare in actul medical, avand competenta de a stabili un diagnostic precis. Aceasta are acces la o aparatura diversificata si performanta, care ajuta la obtinerea unor rezultate precise.

4. Phoenix Medicover

Phoenix Medicover este un centru medical multidisciplinar, care activeaza si ca laborator de analize medicale in Targu Jiu, pentru pacientii care vor sa faca investigatii amanuntite. Institutia medicala are in dotari echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora se pot efectua cu succes urmatoarele pachete de analize: pachet basic (acid uric seric, colesterol HDL, LDL, total, creatinina serica, hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici etc.), analize pentru cardiologie, check up complet, analize medicale plus etc. 

Pretul pentru o hemoleucograma la Phoenix Medicover este de 20 lei, iar un pachet de analize basic este de 150 lei.

Spitalul din Targu Jiu este bine privit de pacienti, fiind optiunea catre care isi indreapta atentia de fiecare data cand se confrunta cu o problema de sanatate. Medicii si asistentele dau dovada de o buna pregatire, experienta, implicare si promptitudine, asigurand un act medical corect. Datorita aparaturilor de ultima generatie, rezultatele analizelor sunt obtinute intr-un timp scurt.

5. Bioclinica

Laboratoarele de analize Bioclinica sunt raspandite in multe orase din tara, printre care si in Targu Jiu, pacientii avand sansa de a beneficia de servicii ireprosabile. Echipa de asistente se afla sub coordonarea dr. Cristina Maria Florea, medic specialist in medicina de laborator, cu o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu. Echipamentele si aparaturile care se afla in cadrul acestui laborator sunt de ultima generatie, generand rezultate precise. Printre domeniile de analize pe care pacientii le pot lua in considerare se numara si: biologie moleculara, alergologie, imunohematologie, parazitologie, coagulare, imunologie, toxicologie, virusologie, anatomie patologica, genetica moleculara, markeri tumorali, microbiologie. 

Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru o hemoleucograma completa este de 25 lei.

Personalul bine pregatit si serviciile calitative sunt principalele motive pentru care pacientii isi indreapta atentia catre Bioclinica. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile laboratorului Bioclinica din Targu Jiu sunt de o performanta inalta, generand rezultate ireprosabile intr-un timp record. In plus, medicul specialist in medicina de laborator da dovada de profesionalism si atentie la detalii cand vine vorba de interpretarea corecta a analizelor. Cu toate acestea, exista cazuri in care programarile nu au fost respectate cu strictete.

Concluzii

Monitorizarea starii de sanatate prin efectuarea analizelor la un laborator din Targu Jiu este printre principalele recomandari ale medicilor si secretul catre o viata sanatoasa. Afland din timp probabilitatea de a suferi de o anumita boala, vei sti cum sa te feresti de anumiti factori care o pot declansa.