Meniu

Laborator analize Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui laborator de analize in Targu Mures? Ei bine, optiunile din care ai de ales sunt numeroase! Efectuarea in mod periodic a unor analize, fie ele de rutina sau ceva mai complexe, este necesara pentru a depista problemele care sunt inca in faza de inceput. Daca descoperi din timp cauza simptomelor tale, poti beneficia de un plan de tratament eficient. 

Articolul de fata iti ofera informatii utile cu privire la mai multe clinici din Targu Mures, in cadrul carora exista un laborator special dedicat analizelor. Astfel, parcurgand randurile de mai jos, vei descoperi optiunile pe care le ai in materie de analize medicale. 

Cat costa serviciile unui laborator de analize in Targu Mures?  

In cazul in care planuiesti sa efectuezi mai multe investigatii la un laborator de analize din Targu Mures, ideal este sa te interesezi in privinta preturilor inainte de a face acest lucru. Multe clinici iti ofera posibilitatea de a calcula suma totala pe care trebuie sa o platesti in schimbul unor analize, astfel incat sa nu te confrunti cu surprize neplacute. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Experienta in domeniu
 • Promptitudine
 • Gama variata de analize
 • Diverse pachete promotionale
 • Reduceri online
 • Companii de asigurari partenere
 • Colaborare CAS
 • Programarile nu se respecta
Laborator DentalTop
19 Ron
 • Pret Hemoleucograma 19 Ron
 • Medici specialisti
 • Tehnologie moderna
 • Promptitudine
 • Locatie accesibila
 • Gama variata de analize
 • Contract CAS
Synlab
32 Ron
 • Pret Hemoleucograma 32 Ron
 • Gama variata de analize
 • Contract CNAS si OPSNAJ
 • Oferte promotionale
 • Promptitudine
 • Curatenie
 • Locatie dificil de gasit
Ultratest
19 Ron
 • Pret Hemoleucograma 19 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de analize
 • Colaborare CAS
 • Promptitudine
 • Pachete promotionale
 • Programari nerespectate
Carit San Medical
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Gama variata de analize
 • Experienta in domeniu
 • Zona ultracentrala
 • Contract CAS
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul laboratoarelor de analize din Targu Mures

In topul de mai jos sunt prezentate mai multe laboratoare de analize medicale in Targu Mures, in cadrul carora se efectueaza o gama variata de investigatii. Inainte de a alege un laborator in locul altuia, asigura-te ca analiza de care ai nevoie se afla pe lista de servicii. Alte aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere sunt reputatia clinicii respective si pachetele pe care ti le pune la dispozitie. 

1. Clinica Sante  

Infiintata inca din anul 1995, Clinica Sante a pus accent pe imbunatatirea relatiei dintre medic si pacient, oferind totodata servicii de analize medicale in Targu Mures, la preturi accesibile. Gama de analize este una variata, de la hemoleucograma, la insulina, monomeri de fibrina, osteocalcina si multe altele. Pentru cele mai multe investigatii nu este nevoie de o pregatire suplimentara. In plus, persoanele care aleg sa achizitioneze analize online beneficiaza de diverse reduceri si nici nu au nevoie de bilet de trimitere sau de programare. In schimb, se pot prezenta direct la clinica pentru recoltare. Clinica se afla in parteneriat cu mai multe companii de asigurari: Alianz Tiriac, Omniasig, Euroins etc. 

In mod normal, pretul unei hemoleucograme complete este de 29 de lei, iar pentru persoanele care au card de fidelitate, acesta scade la 26.1 lei. Termenul de executie este de o zi lucratoare. 

Personalul clinicii Sante este apreciat pentru amabilitate, seriozitate si profesionalism, iar tarifele practicate sunt accesibile. Rezultatele sunt primite in timp util. Din pacate, au existat mai multe probleme legate de programarile telefonice, intrucat acestea n-au fost respectate, iar pacientii s-au vazut nevoiti sa astepte mai mult timp decat au preconizat. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Laborator DentalTop  

Laboratorul DentalTop nu ofera doar o gama variata de servicii de medicina dentara, ci si analize medicale efectuate in Targu Mures, prin intermediul laboratorului dedicat acestei ramuri. Laboratorul este conceput cu ideea de a deveni un partener de incredere pentru pacienti, datorita profesionalismului si responsabilitatii. Din echipa laboratorului fac parte medici specialisti precum Dr. Nagy Krisztián, Dr. Camelia Boros, Dr. Adrian Todea etc. Munca in echipa este importanta pentru a-i oferi pacientului acces la cat mai multe analize, de la cele de imunologie, la hematologie, coagulare, serologie, ionograma, biochimie etc. Mai mult decat atat, laboratorul se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Mures si alte institutii, insa investigatiile se pot efectua si contracost, dupa preferinte. 

Cu privire la pretul pentru o hemoleucograma completa, acesta este de 19 lei. 

Experientele descrise de mai multe persoane care au beneficiat de serviciile laboratorului DentalTop sunt foarte pozitive, datorita amabilitatii, promptitudinii si profesionalismului personalului medical. Locatia este una accesibila, asa ca oamenii nu trebuie sa-si faca griji in acest sens. In general, pacientii isi primesc rezultatele in aceeasi zi in care viziteaza clinica.

3. Synlab  

Un alt laborator de analize medicale din Targu Mures la care pot apela nu doar locuitorii din zona, ci si persoanele venite din alte orase, este Synlab. Laboratorul asigura conditii optime de confort si siguranta, pentru ca oamenii care aleg serviciile sale sa aiba parte de o experienta cat mai placuta. Colaborarea cu mediul universitar si de cercetare pe care o are Synlab asigura inovatia medicala. In ceea ce priveste portofoliul de servicii, acesta este unul divers, care cuprinde investigatii de biochimie, imunitate, genetica, hematologie etc. De asemenea, analizele medicale pot fi decontate in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la un specialist. 

Pentru o hemoleucograma completa, pretul este de 32 de lei, iar daca este vorba de o hemoleucograma completa cu reticulocite, tariful creste la 45 de lei. 

Amabilitatea personalului reprezinta aspectul cel mai apreciat de oamenii care au ales sa-si faca analizele la Synlab. Pe langa profesionalism si seriozitate, medicii dau dovada si de bunavointa si intelegere. Rezultatele sunt transmise rapid si in format electronic. Singurul dezavantaj este ca locatia clinicii se poate dovedi dificil de gasit. 

4. Ultratest 

Activitatea Centrului Medical Ultratest a inceput in anul 2005, iar de atunci, laboratorul de analize din Targu Mures a continuat sa investeasca in aparatura, pentru a le oferi pacientilor doar servicii de calitate. Laboratorul este dotat cu echipament de ultima generatie, ceea ce permite realizarea unui portofoliu variat de investigatii, indiferent ca este vorba de cele de biochimie, hematologie, bacteriologie, parazitologie, imunologie etc. Pe langa hemoleucograma, alte analize la care au acces oamenii din gama de hematologie sunt numaratoarea de reticulocite, examenul citologic al frotiului sanguin, hemoglobina glicozilata si VSH. De asemenea, laboratorul pune la dispozitia persoanelor interesate diverse pachete promotionale. 

Cu privire la pretul unei hemoleucograme, acesta este de 19 lei. Durata de executie este de 8 zile. 

In general, experientele relatate de cei care au apelat la Centrul Medical Ultratest pentru efectuarea unor analize sunt pozitive si aduc in discutie amabilitatea personalului medical. Chiar si asa, au existat si episoade mai putin placute, deoarece programarile facute la telefon n-au fost respectate din diverse motive. 

5. Carin San Medical 

Lista de fata incheie cu laboratorul de analize Carin San Medical din Targu Mures. In cadrul acestui laborator se efectueaza diverse investigatii: de biochimie, imunologie, hematologie, examen de urina, coagulare si de boli infectioase. Povestea policlinicii a inceput in anul 1991, iar odata cu trecerea timpului a continuat sa-si extinda echipa medicala, astfel incat sa poata oferi servicii medicale tuturor celor care au nevoie de ele, indiferent de afectiunea de care sufera. Policlinica ofera analize de laborator gratuite, datorita contractului incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate. Bineinteles, cei care isi doresc sa beneficieze de servicii in mod gratuit trebuie sa-si faca din timp o programare. In acelasi timp, cei care aleg sa faca analize contracost, beneficiaza de preturi accesibile. Timpul de executie al analizelor de laborator este de 24 de ore. 

Pentru o hemoleucograma completa, pacientii trebuie sa plateasca 20 de lei. 

Incepand cu anul 2013, policlinica s-a mutat intr-o zona ultracentrala, pentru a face locatia cat mai accesibila celor care au nevoie de ajutor medical. Exista persoane care aduc cuvinte de lauda la adresa laboratorului si scot in evidenta profesionalismul medicilor. Din pacate, multor persoane le este imposibil sa intre in contact cu un reprezentant din partea clinicii, pentru ca nu li se raspunde la telefon. Nici programarile nu se respecta mereu, ceea ce arata o lipsa de organizare. 

Concluzii

In cele din urma, indiferent ca ai nevoie de analize medicale pentru permis auto in Targu Mures sau de un alt set de analize, laboratoarele din oras iti stau la dispozitie cu numeroase investigatii pe care le poti efectua. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de servicii este sa alegi unul din laboratoarele prezentate in randurile de mai sus, iar mai apoi sa te programezi pentru o intalnire!