Meniu

Laborator analize Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a obtine cele mai bune servicii medicale de diagnostic si tratament, este important ca in prealabil sa alegi un laborator de analize in Tulcea, cu rezultate precise ale testelor si o oferta bogata de analize in orasul tau. In acest articol, vei gasi o prezentare a centrelor medicale de top din municipiu, catre care te poti indrepta pentru a-ti verifica starea de sanatate.

Parcurge textul pana la capat si afla care este cel mai potrivit laborator de analize medicale din Tulcea, unde iti poti duce sau preleva probe biologice pentru a fi examinate de analizoare performante si personal competent.

Cat costa serviciile unui laborator de analize din Tulcea?

Cand este vorba despre tarifele pentru serviciile unui laborator de analize din Tulcea, sunt mai multi factori de care depind preturile, cum ar fi complexitatea analizelor, frecventa cu care se realizeaza sau, dimpotriva, caracterul lor exceptional, costurile reactivilor folositi, precum si performantele aparatelor folosite la examinarea probelor. In tabelul de mai jos sunt incluse numele centrelor medicale in care poti face analize in Tulcea si pretul practicat pentru o hemoleucograma completa.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Servicii excelente
 • Personal profesionist si amabil
 • Recoltari eficiente si fara durere
 • Analize precise
 • Rezultate comunicate cu promptitudine
Lab Clini
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Conditii bune la recoltare
 • Asistente profesioniste
 • Rezultate precise
Centrul SunMed
15 Ron
 • Pret Hemoleucograma 15 Ron
 • Personal profesionist
 • Analize de acuratete
 • Preturi accesibile
 • Acces imposibil pentru persoanele cu dizabilitati
 • Timp de asteptare mare
Synevo
39 Ron
 • Pret Hemoleucograma 39 Ron
 • Recoltare prompta
 • Rezultate comunicate rapid
 • Calitatea serviciilor
 • Preturi ridicate
Visa Med
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Medici profesionisti
 • Rapiditate in efectuarea analizelor
 • Lipsa conditiilor de acces pentru persoanele cu dizabilitati
 • Disconfort la recoltarea probelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun laborator de analize din Tulcea?

Cel mai bun laborator de analize din Tulcea poate insemna pentru tine analize de calitate, cu rezultate de acuratete, personal competent, conditii optime de recoltare a probelor, apreciere pozitiva din partea pacientilor care au beneficiat de serviciile lor si preturi decente. Pentru a ajunge la concluzia ca laboratorul ales este ceea ce cauti, ai nevoie de mai multe informatii despre fiecare dintre unitatile medicale din top, in vederea unei decizii bine informate. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Clinica Sante

O prima optiune in ceea ce priveste accesarea serviciilor unui laborator de analize este Clinica Sante, reprezentata in Tulcea prin centrul de recoltare din str. Isaccea nr. 29, in care vei gasi personal medical specializat pentru recoltarea probelor la pacientii de toate varstele. In cadrul Laboratoarelor Clinica Sante acreditate RENAR se prelucreaza probe de sange, urina, fecale, exsudat faringian, exsudat nazal, secretii vaginale si sperma. Primul centru Clinica Sante a fost infiintat in anul 1995. Pana in prezent, reteaua are laboratoare si centre de recoltare in Bucuresti si in toate judetele tarii, un centru performant de imagistica la Pitesti si de un centru de genetica, in Bucuresti. In Tulcea, Clinica Sante are program de recoltare si in weekend, sambata dimineata, intre orele 8.00 si 12.00.

Lista preturilor la analize medicale in Tulcea in acest centru este publicata pe site-ul web. Pentru o hemoleucograma completa vei plati aici suma de 29 de lei.

Pacientii considera ca serviciile Clinicii Sante din Tulcea sunt excelente, personalul este profesionist si amabil, recoltarile de probe se fac eficient si fara durere, analizele sunt precise, iar rezultatele sunt comunicate cu promptitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Lab Clini

Laboratorul de analize Lab Clini, acreditat RENAR, functioneaza in Tulcea din anul 2000, timp in care s-a impus pe piata de sanatate privata din oras cu o gama diversa de analize de calitate, din domeniile hematologie, biochimie, imunologie, coagulare, microbiologie, virusologie, parazitologie. Se realizeaza aici peste 80 de analize de sange, urina, fecale, pentru analize de inalta performanta probele trimitandu-se la colaboratori acreditati cu experienta si posibilitati tehnice superioare. Majoritatea analizelor efectuate la Lab Clini se pot face gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, prin contractul laboratorului cu Casa de Asigurari de Sanatate Tulcea. La cerere, contra cost, recoltarile se pot face si la domiciliul pacientilor. Unitatea medicala dispune de 10 analizoare automate care ofera rezultate de acuratete.

Hemoleucograma completa te va costa aici 25 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de experienta avuta cu acest laborator, afirmand ca serviciile sunt de calitate, recoltarile se fac in cele mai bune conditii, asistentele sunt profesioniste, iar rezultatele sunt precise.

3. Centrul Medical SunMed

La Centrul Medical SunMed poti accesa servicii de laborator de analize, ecografie, consultatii de obstretica-ginecologie, medicina muncii, medicina maritima si fise medicale. Laboratorul efectueaza o paleta larga de analize, cu analizori de inalta fidelitate si reactivi de calitate, in domeniile hematologie, biochimie, alergologie, imunologie, markeri tumorali, markeri cardiaci, markeri endocrini, markeri ososi, microbiologie si toxicologie. Rezultatele se introduc intr-un sistem centralizat, fiecare pacient avand acces la propriul buletin de analize. SunMed are contract cu C.A.S. Tulcea, pentru consultatii si analize decontate contribuabililor la Fondul Public de Sanatate. Dupa epuizarea fondurilor lunare alocate, cei cu bilet de trimitere care nu au reusit sa isi faca o programare pot efectua analizele cu o reducere de 60% fata de pretul afisat pe site-ul clinicii.

Hemoleucograma are pretul de 15 lei, potrivit informatiilor de pe site.

Pacientii apreciaza ca au gasit aici servicii de calitate, personal profesionist, analize de acuratete si preturi accesibile. Sunt si aspecte care necesita imbunatatiri, cum ar fi imposibilitatea accesului pentru persoanele cu dizabilitati si timpul de asteptare mare pentru pacienti.

4. Synevo

Cunoscuta retea de laboratoare de analize medicale Synevo functioneaza in Tulcea cu un centru de recoltare, in strada 1848 nr. 13. Aici se pot recolta diverse probe biologice necesare pentru examinari din cele 2000 de tipuri de analize medicale uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic. Cei peste 26 de ani de experienta, tehnologia avansata de lucru si personalul profesionist recomanda Synevo pentru analize de calitate. La nivelul intregii tari exista 21 laboratoare si 147 de centre de recoltare a probelor biologice, situate in 65 de localitati ale Romaniei.

Lista de analize si preturile aferente pot fi consultate pe site-ul web. Hemoleucograma completa te va costa aici 39 de lei.

Majoritatea pacientilor declara ca au avut o experienta pozitiva la Synevo, unde au beneficiat de servicii de calitate, recoltare prompta si rezultate comunicate rapid. Sunt reclamate totusi preturile ridicate ale laboratorului.

5. Visa Med

Visa Med este un centru de diagnostic si tratament din Tulcea care se adreseaza pacientilor cu servicii de medicina muncii, consultatii de specialitate in obstretica-ginecologie, laborator de analize, investigatii de radiologie si imagistica medicala si examinari pentru siguranta transporturilor. Clinica a fost infiintata in anul 2004 si are contract de colaborare cu CAS Tulcea, garantand si accesul gratuit al pacientilor asigurati la servicii, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Activitatea laboratorului este coordonata de dr. Aurelia G. Radulescu, medic primar in medicina de laborator. Se realizeaza aici analize de hematologie, chimie clinica, imunologie si microbiologie. 

Pentru hemoleucograma completa, tariful este de 20 de lei.

Pacientii au pareri impartite in legatura cu serviciile clinicii. Multi spun ca au beneficiat de prestatii de calitate, de profesionalismul medicilor si de rapiditate in efectuarea analizelor. Pe de alta parte, sunt mentionate aspecte mai putin favorabile ca lipsa conditiilor de acces pentru persoanele cu dizabilitati si disconfort la recoltarea probelor de sange.

Concluzii

Atunci cand vrei sa iti evaluezi starea de sanatate si sa depistezi cauzele unor simptome, poti conta pe serviciile de calitate ale unui laborator de analize in Tulcea. Fie ca este un laborator de sine statator, acreditat RENAR, fie ca functioneaza in cadrul unei clinici cu experienta din oras, sau ca este un centru de recoltarea care face parte dintr-o prestigioasa retea de laboratoare din Romania, in municipiul dobrogean poti avea acces la analize din domeniile hematologie, biochimie, imunologie si microbiologie. In functie de problema de sanatate pe care vrei sa o investighezi, unele dintre centrele medicale ofera si analize de markeri tumorali, markeri cardiaci, alergologie si toxicologie.

Laboratoarele de analize medicale disponibile pacientilor din Tulcea sunt dotate cu tehnologie de ultima generaratie, analizori performanti si reactivi eficienti, pentru o acuratete a rezultatelor, in vederea obtinerii unui diagnostic cat mai precis si a unui tratament adecvat. Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai inspirata decizie pentru sanatatea ta, in alegerea laboratorului care sa iti satisfaca in cel mai bun mod cu putinta exigentele.