Meniu

Laborator analize Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai hotarat sa iti faci un set de investigatii de rutina la un laborator de analize in Valcea, dar nu stii cu ce sa incepi, iti recomandam sa soliciti ajutorul medicului de familie pentru a te indruma. Este recomandat ca, o data la un an, sa se efectueze un anumit set de analize din care reiese daca pacientul este sanatos sau nu. Iata care sunt acestea: hemoleucograma completa, viteza de depunere a hematiilor (VSH), proteina C reactiva, profil lipidic, fibrinogen, glicemie, transaminazele hepatice (TGP sau TGO), uree serica, creatinina serica, calciu total si calciu ionic, sideremie, magneziu, feritina, TSH si FT4, peptidul natriuretic de tip B si hemoglobina glicata (Hb A1c).

Daca esti in cautarea unui laborator de analize medicale in Valcea unde sa faci aceste investigatii amintite mai sus, te incurajam sa iei in considerare institutiile medicale pe care ti le-am pus la dispozitie in cele ce urmeaza. 

Care este pretul unei analize uzuale la un laborator de analize in Valcea?

Pretul unei investigatii uzuale realizate la un laborator de analize in Valcea difera de la o clinica la alta. In unele cazuri poti beneficia si de analize gratuite, multumita relatiei contractuale care se afla intre laborator si CAS. Iata care sunt preturile practicate la institutiile medicale din orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Servicii ireprosabile si analize precise
 • Atmosfera placuta si prietenoasa
 • Curatenie
 • Colectiv experimentat, profesionist si implicat
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
Centrul Binisan
20 Ron
 • Pret Hemoleucograma 20 Ron
 • Servicii si investigatii calitative
 • Echipe bine pregatite de medici si asistente
 • Diagnostic precis si tratament eficient
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Rezultate precise si rapide
Mondomedica
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Echipa medicala experimentata
 • Asistente empatice
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Medisim Plus
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Aparatura si echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Act medical corect
 • Analize decontate prin CAS
Balneomedcenter
26 Ron
 • Pret Hemoleucograma 26 Ron
 • Colectiv medical profesionist empatic si experimentat
 • Mediu linistit si confortabil
 • Aparatura de o performanta inalta
 • Rezultate precise si rapide
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 laboratoare de analize din Valcea

Daca ai tot amanat in ultima vreme sa mergi la medic pentru a efectua investigatiile si controalele uzuale, noi te incurajam sa iei in considerare cele cinci laboratoare de analize din Valcea pe care ti le prezentam putin mai jos. Pe langa faptul ca sunt dotate cu aparaturi de ultima generatie, vei avea parte si de un tratament eficient elaborat de echipe medicale profesioniste in domeniu. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Clinica Sante

Cauti un laborator de analize din Valcea care sa fie accesibil si care sa iti ofere rezultatele intr-un timp relativ scurt de la recoltarea probelor de sange? Atunci Clinica Sante, care are sediu si in Valcea, este o varianta pe care o poti lua in considerare cu incredere, datorita echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile sale, dar si datorita echipei medicale profesioniste. Cunoasterea tehnicilor si metodelor eficiente de tratare a pacientului se afla printre atributiile medicilor, pe langa stabilirea unui diagnostic corect, in urma interpretarii rezultatelor analizelor. Datorita aparaturilor performante folosite in laborator, pacientul reuseste sa intre in posesia unor rezultate precise si rapide.

Pretul stabilit de laborator pentru o hemoleucograma completa este de 29 lei.

Serviciile ireprosabile, analizele precise, atmosfera placuta, prietenoasa si curatenia din cabinet sunt principalele motive pentru care pacientii isi indreapta atentia catre clinica Sante. Colectivul este format din cadre medicale experimentate, profesioniste si implicate in stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament pe masura. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Centrul Binisan

Centrul Binisan are ca specialitate principala analizele medicale, avand un laborator profesional in Valcea la care pacientii pot apela cu incredere de fiecare data cand au nevoie. Colectivul de medici da dovada de o experienta vasta in domeniu, care a fost acumulata in mediul universitar, in anii de practica si in cursurile de specialitate. Astfel, medicul specializat in medicina de laborator, dr. Ioana Binisor, are capacitatea de a stabili un diagnostic corect in urma interpretarii cu atentie a rezultatelor analizelor, dar si un tratament corect, adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Aparatura si echipamentele care sunt folosite pentru prelucrarea analizelor si pentru furnizarea rezultatelor sunt de ultima generatie. 

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma completa este de 20 lei, iar o cultura secretie nazala cu anti biograma si antifungigrama este de 55 lei.

Centrul Binisan este apreciat, datorita serviciilor si investigatiilor calitative pe care le pune la dispozitia pacientilor. Echipele de medici dau dovada de o buna pregatire in domeniu, fiind implicati in actul medical si oferind o abordare moderna. Diagnosticul este identificat cu precizie, iar tratamentul pus in aplicare este adaptat in functie de patologiile pacientului. Alaturi de echipamente si aparaturi performante, rezultatele obtinute in urma analizelor sunt precise si rapide.

3. Mondo Medica

Laboratorul de analize medicale, Mondo Medica, este localizat in Valcea si ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a-si face investigatiile de rutina intr-un cadru specializat. Centrul dispune de o echipa medicala bine pregatita in domeniu, care are acces la o aparatura de ultima generatie si performanta. Pe langa certificarea RENAR cu standardul SR EN ISO 15189:2007, laboratorul se afla si in relatie contractuala cu CAS, punand la dispozitia pacientilor posibilitatea de a beneficia de investigatii si analize decontate de catre stat. Exista urmatoarele categorii de analize care pot fi efectuate la Mondo Medica: hematologie, biochimie, imunologie, serologie, bacteriologie, parazitologie. Rezultatele pot fi verificate si online de catre pacientii care nu se pot deplasa fizic la sediul laboratorului.

Costul aplicat pentru o hemoleucograma completa este de 30 lei, un calciu ionic seric este de 15 lei, iar un colesterol seric total este tot de 15 lei.

Laboratorul are un impact pozitiv asupra pacientilor, acest lucru fiind sesizabil si din numeroasele recenzii pozitive pe care le-au postat in  mediul online. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este formata din medici cu experienta si asistente empatice, care au acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie. Rezultatele sunt precise, atmosfera primitoare, iar curatenia impecabila.

4. Medisim Plus

Medisim Plus este un laborator de analize medicale din Valcea, care a fost infiintat in anul 2007 si care are ca misiune principala diagnosticarea corecta si eficienta a tuturor pacientilor. Echipa medicala este formata atat din medici cu experienta, cat si din biologi, printre care se numara si: dr. Alexandru Dan Ciuca, medic primar laborator, Dr. Cristian Milai, medic sef de laborator, Vera Martesciuc, biolog medical specialist si RMC, Bogdan Razvan Siteavu, biolog medical, Amalia Ghina, biolog medical, Dana Catoiu, asistent medical generalist principal si Irina Stoica, asistent medical generalist principal. Aparatura folosita pentru prelucrarea analizelor este de inalta performanta, printre care se numara si detectorul de vene VIVO 800P, pentru o precizie ridicata a recoltarii sangelui. Laboratorul pune la dispozitia tuturor pacientilor pachete de analize in functie de necesitatile lor: pachet femeie, copil, barbat, gravide, pachet interventii medicale majore, cardiologie, profil hepatic, pachet interventii medicale minore, pachet tiroida.

Tariful aplicat pentru o hemoleucograma completa este de 25 lei.

Parerile pacientilor cu privire la activitatea medicala desfasurata in Medisim Plus sunt favorabile. Echipele medicale profesioniste, experimentate si implicate acorda atentie fiecarui pacient in parte, prioritizand identificarea corecta a diagnosticului si a tratamentului corespunzator. Aparatura si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, asigurand un act medical corect si rezultate rapide. Atmosfera este placuta si primitoare; in plus, laboratorul se afla in relatii contractuale cu CAS. 

5. Balneomedcenter

Balneomedcenter este un spital privat din Valcea, in cadrul caruia activeaza si un laborator de analize medicale, special conceput pentru depistarea la timp a patologiilor de care pacientii sufera. Medicii au o buna instruire in domeniu si o experienta vasta capatata de-a lungul parcursului profesional, avand competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un tratament personalizat. Balneomedcenter se afla si in relatie contractuala cu CAS, oferind astfel posibilitatea multor pacienti de a opta pentru analize decontate. Aparaturile si echipamentele la care dr. Cristina Mihaela Geogescu, medic specialist in laborator, are acces sunt performante si moderne. Pacientii interesati pot opta pentru analize din urmatoarele domenii: biochimie, hematologie, imunologie si microbiologie.

Costul solicitat pentru o hemoleucograma este de 26 lei.

Laboratorul de analize a capatat notorietate in randul pacientilor, dobandind un total de peste o suta de recenzii, dintre care majoritatea sunt pozitive. Colectivul medical este profesionist, empatic, atent la detalii, experimentat si sociabil, oferindu-le pacientilor un mediu linistit si confortabil de recoltare a sangelui. Acesta are acces la o aparatura de o performanta inalta, ceea ce contribuie la obtinerea unor rezultate precise si rapide.

Concluzii

Vrei sa iti faci un set de analize la un laborator de analize din Valcea, pentru a afla daca totul functioneaza in parametri optimi sau daca te confrunti cu vreo carenta sau o afectiune? Specialistii recomanda efectuarea investigatiilor de acest fel o data pe an, astfel incat sa depistezi la timp daca suferi de o boala severa, pe care sa o tratezi cu ajutorul medicului. In randurile de mia sus iti prezentam care sunt institutiile medicale pe care le poti lua in considerare.