Meniu

Laborator analize Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care ai nevoie de serviciile unui laborator de analize din Vaslui, dar n-ai idee de unde sa incepi cautarile, articolul de fata iti vine in ajutor! Optiunile pe care orasul ti le pune la dispozitie sunt numeroase, iar acest lucru poate fi coplesitor, mai ales atunci cand ai nevoie de o solutie rapida pentru problemele tale. 

La clinicile din Vaslui isi desfasoara activitatea medici specialisti in medicina de laborator, care au acumulat experienta in domeniu si iti pot oferi servicii de calitate, la preturi accesibile. De cele mai multe ori, vei avea nevoie de o programare facuta din timp, pentru a putea beneficia de aceste servicii. Perioada de asteptare este mai mare pentru cei care aleg efectuarea gratuita a analizelor.   

De la ce preturi pornesc serviciile unui laborator de analize din Vaslui?

Dupa cum am mentionat mai devreme, poti beneficia de serviciile unui laborator de analize medicale din Vaslui in mod gratuit, daca ai obtinut un bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist. Daca nu, analizele sunt contracost. In tabelul urmator este inclus pretul unei analize de baza, hemoleucograma, la mai multe clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Gama variata de analize
 • Experienta in domeniu
 • Recoltare la domiciliu
 • Card de fidelitate
 • Diverse pachete
Synevo
50 Ron
 • Pret Hemoleucograma 50 Ron
 • Gama variata de analize
 • Experienta in domeniu
 • Reduceri periodice
 • Analize la domiciliu
 • Curatenie
 • Timp de asteptare indelungat la telefon
Laborator Beatrice
30 Ron
 • Pret Hemoleucograma 30 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Conditii optime de siguranta
 • Gama variata de analize
 • Experienta in domeniu
 • Pachete sezoniere
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Perioada lunga de asteptare
Katimed
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Gama variata de analize
 • Acreditat ISO si RENAR
 • Conditii optime de siguranta
 • Curatenie
Clinica Recumed
24 Ron
 • Pret Hemoleucograma 24 Ron
 • Dotari ultramoderne
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de analize
 • Certificat ISO si RENAR
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul laboratoarelor de analize din Vaslui

In lista de mai jos sunt prezentate cinci laboratoare de analize din Vaslui la care poti apela pentru a obtine investigatiile de care ai nevoie! Modul in care acestea isi desfasoara activitatea difera, asa ca inainte de a lua o decizie, ideal este sa ai in vedere facilitatile pe care fiecare clinica ti le pune la dispozitie. Toate informatiile relevante in acest sens sun prezentate in randurile de mai jos: 

1. Clinica Sante  

Reteaua Sante este prezenta in toate judetele tarii, asa ca oamenii au posibilitatea de a beneficia de serviciile laboratorului de analize chiar in Vaslui. Fiind infiintata inca din anul 1995, clinica a avut suficient timp la dispozitie pentru a-si perfectiona serviciile medicale, astfel incat sa ofere investigatii de calitate tuturor pacientilor interesati. Gama de analize la care au acces oamenii este una variata: pe lista se gasesc hemoleucograma, hemopexina, histamina, determinarea de grup sanguin, amilaza pancreatica si multe alte analize. Serviciile pot fi achizitionate online, iar cei care aleg aceasta abordare se pot prezenta la recoltare fara trimitere sau programare. Un alt aspect interesant despre clinica Sante este cardul de fidelitate pe care il pot cumpara oamenii, astfel incat sa se bucure de reduceri de fiecare data cand aleg serviciile laboratorului. 

Pentru o hemoleucograma completa, pretul este de 29 de lei in mod normal sau de 26.1 lei, daca pacientul beneficiaza de un card de fidelitate. Hemoleucograma este inclusa si in examenul citologic al frotiului sanguin, care costa 43 de lei sau 38.7 lei. 

Cu privire la experientele prin care au trecut cei care au vizitat unul din laboratoarele din oras, acestea au fost foarte pozitive. Angajatii clinicii dau dovada de profesionalism, seriozitate si amabilitate, ceea ce scoate in evidenta experienta pe care acestia au acumulat-o in domeniu. De asemenea, empatia ii determina pe oameni sa revina la clinica de fiecare data cand au o problema. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Synevo 

Un alt furnizor important de servicii medicale din tara este Synevo, iar laboratorul de analize din orasul Vaslui pune la dispozitia pacientilor un portofoliu variat de investigatii medicale. Gama de servicii include peste 2.000 de analize medicale, printre care se afla si hemoleucograma. Experienta de 25 de ani in domeniul serviciilor medicale le-a permis medicilor care isi desfasoara activitatea aici sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, astfel incat sa le ofere pacientilor tot sprijinul de care au nevoie pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Persoanele care aleg sa achizitioneze online pachetul necesar de analize beneficiaza de o reducere. In plus, pachetele de analize pot fi modificate in functie de profilul si stilul de viata al pacientului. In ceea ce priveste recoltarea la domiciliu, persoanele interesate vor plati o taxa suplimentara pentru transport. 

Costul hemoleucogramei este de 50 de lei. 

Conform celor care au beneficiat de serviciile oferite de Synevo, personalul laboratorului de analize este competent si amabil. In acelasi timp, feedbackul negativ este legat de timpul indelungat de asteptare de care se lovesc oamenii care incearca sa-si faca o programare la telefon. 

3. Laborator Beatrice

In cadrul laboratorului de analize Beatrice din Vaslui exista cinci departamente: cel de recoltare a probelor biologice, de hematologie si hemostaza, de biochimie si imunologie, de microbiologie si de consiliere. In cadrul fiecarui departament isi desfasoara activitatea oameni care se dedica in totalitate actului medical, precum Viorica Roman, care are o experienta de mai bine de 33 de ani in medicina de laborator sau Carmen Catalina Nitulescu. De asemenea, pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la servicii de calitate, laboratorul ofera analize in mod grauit pacientilor care vin cu trimitere de la medicul de familie, datorita contractului CAS. Rezultatele pot mai apoi sa fie accesate prin platforma online imediat ce sunt gata. 

Pentru o hemoleucograma, pretul este de 30 de lei. 

Mai multe persoane care au apelat la serviciile laboratorului Beatrice au avut parte de o experienta placuta, ceea ce le-a determinat sa lase un rating pozitiv pe pagina clinicii. In acelasi timp, exista si un aspect mai putin placut legat de activitatea clinicii si anume perioada lunga de asteptare. 

4. Katimed  

Centrul medical Katimed ofera un numar impresionant de investigatii, prin intermediul laboratorului de analize din Vaslui. In acest portofoliu de servicii se regasesc analizele de biochimie, biologie moleculara, boli autoimune, boli infectioase, hematologie, hemostaza, imunologie etc. Efectuarea analizelor este posibila datorita conditiilor ideale asigurate de personalul medical de la acest laborator. In plus, laboratorul este acreditat ISO si RENAR, asa ca pacientii care aleg serviciile de aici stiu ca vor avea parte de calitate. Programarile pentru analize se pot face folosind platforma online. 

In ceea ce priveste pretul hemoleucogramei, acesta este de 25 de lei. 

Persoanele care recomanda centrul medical Katimed o fac datorita serviciilor de calitate de care au parte de fiecare data cand viziteaza laboratorul de aici. Personalul este amabil si atent la nevoile pacientului, astfel incat acesta sa aiba parte de o experienta cat mai placuta. 

5. Clinica Recumed  

In final, lista se incheie cu un alt laborator apreciat de analize din Vaslui si anume cel din cadrul clinicii Recumed. La clinica isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti in medicina de laborator, precum Dr. Codrin Berbunschi, respectiv Dr. Irinela Bunescu. Gama de analize pe care clinica o pune la dispozitia pacientilor este una variata, de la hemoleucograma, la coprocitograma si multe altele. Oamenii pot opta pentru analize efectuate la cerere sau la recomandarea fie a medicului de familie, fie a medicului specialist. Mai mult decat atat, pentru a oferi servicii la standarde cat mai inalte, laboratorul este dotat cu aparatura si tehnica ultramoderna. 

Pentru o hemoleucograma completa, pretul este de 24 de lei, iar timpul de eliberare de o zi. 

Cu privire la calitatea analizelor efectuate de laboratorul clinicii Recumed, majoritatea oamenilor nu au nimic de reprosat. In schimb, pot fi aduse imbunatatiri la capitolul organizare: clinica este de multe ori aglomerata, iar programarile nu se respecta. 

Concluzii

In final, daca ai nevoie de efectuarea unor investigatii la un laborator de analize din orasul Vaslui, alege una din optiunile de mai sus si programeaza-te! Indiferent ca este vorba de o analiza uzuala sau de una mai complexa, specialistii din cadrul clinicilor enumerate vor face tot posibilul sa-ti ofere o experienta placuta si servicii de calitate.