Meniu

Laborator analize Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca ai nevoie de teste medicale pentru a confirma un diagnostic sau pentru a efectua o verificare de rutina, iti stau la dispozitie serviciile de calitate ale unui laborator de analize din Zalau. Daca nu stii unde il poti gasi, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata privata de sanatate din municipiul resedinta a judetului Salaj. 

Citeste-l pana la capat si vei afla care este cel mai bun laborator de analize medicale din Zalau la care ai putea sa mergi pentru a-ti evalua stare de sanatate prin testarea unor probe biologice.

Cat costa serviciile de laborator de analize in Zalau?

In functie de investigatiile de care ai nevoie, de complexitatea acestora si de costurile cu prelucrarea probelor si reactivii necesari, suportate de un laborator de analize din Zalau, se determina si pretul serviciilor. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale specializate in acest sens, precum si tarifele practicate pentru analize uzuale precum hemoleucograma completa.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Bioclinica
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Conditii bune la recoltare
 • Analize precise
 • Comunicarea prompta a rezultatelor
Clinica Sante
29 Ron
 • Pret Hemoleucograma 29 Ron
 • Acuratetea rezultatelor
 • Personal profesionist
 • Servicii de calitate
 • Rezultate comunicate in cel mai scurt timp posibil
Synevo
50 Ron
 • Pret Hemoleucograma 50 Ron
 • Analize precise
 • Personal profesionist si amabil la recoltare
 • Rezultatele sunt comunicate intr-un interval scurt de timp
 • Calitatea serviciilor
 • Preturi mari
Centrul Loyal
40 Ron
 • Pret Hemoleucograma 40 Ron
 • Clinica moderna si curata
 • Medici profesionisti
 • Solutii bune de tratament
 • Timp mare de asteptare
 • Personal lipsit de solicitudine la receptie
 • Preturi ridicate
Regina Maria
60 Ron
 • Pret Hemoleucograma 60 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Eficienta prelevarii probelor
 • Rapiditatea comunicarii rezultatelor
 • Servicii calitative
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune servicii de laborator de analize din Zalau

In ceea ce priveste identificarea unui bun laborator de analize din Zalau, cauti ca acesta sa poata oferi analize de precizie, personal profesionist si amabil la recoltare, preturi bune si sa fie bine perceput in randul pacientilor care au beneficiat de serviciile lui. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi o prezentare a fiecaruia dintre laboratoarele incluse in clasament si vei putea sa iei o decizie bine argumentata, dupa ce faci o sinteza a informatiilor din acest text.

1. Bioclinica

Cu siguranta cauti experienta si competenta la un laborator de analize, iar reteaua Bioclinica ti le poate oferi cu prisosinta. Bioclinica este prezenta in Zalau cu un centru de recoltare modern, in Bd. Mihai Viteazul nr. 42. Primul laborator privat de analize medicale din Romania a fost infiintat in anul 1992, la Timisoara, sub numele de Biomedica. Schimbarea denumirii in Bioclinica marcheaza si extinderea serviciilor in mai multe puncte din tara. Astazi, sub umbrela acestui brand functioneaza 15 laboratoare, 144 puncte de recoltare proprii si 86 de colaboratori, in Bucuresti si in 30 de judete ale tarii. Pacientii pot accesa la Bioclinica peste 2500 de analize din toate domeniile medicinei de laborator:  hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculara, toxicologie, anatomie patologica si genetica moleculara. Pentru analize de complexitate ridicata, reteaua de laboratoare colaboreaza cu laboratorul Dr. Limbach din Germania. Centrele Bioclinica sunt deservite la nivel national de 56 de medici, 35 biologi, 15 chimisti si 5 biochimisti. Clinica are contract de colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si vei putea sa efectuezi gratuit un numar mare de analize medicale in Zalau, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Tarifele practicate de laboratoarele Bioclinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru hemoleucograma completa vei achita suma de 25 de lei.

Pacientii din Zalau apreciaza prestatiile laboratorului Bioclinica si mentioneaza ca au avut o experienta buna aici, ca personalul este profesionist, recoltarea s-a desfasurat in conditii excelente, analizele au fost precise, iar comunicarea rezultatelor s-a facut cu promptitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Bioclinica
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

O alta optiune demna de luat in considerare in alegerea unui laborator de analize acreditat, care si-a dovedit profesionalismul in efectuarea a milioane de analize este Clinica Sante, care functioneaza in Zalau prin centrul de recoltare din Bd. Mihai Viteazul nr. 37. Se pot prelucra in laboratoarele Clinica Sante probe de sange, de urina, fecale, exsudate si secretii biologice. Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si are astazi acoperire in toate judetele tarii, pacientii din Romania avand acces la laboratoare acreditate, un centru de imagistica performant si un centru de genetica.

Lista de analize, durata de executie si preturile aferente se regasesc pe site-ul web al laboratoarelor Clinica Sante. Pretul unei hemoleucograme complete este de 29 de lei.

Pacientii declara ca au avut o experienta placuta in centrul de recoltare din Zalau, ca serviciile clinicii sunt de calitate, rezultatele sunt caracterizate de acuratete, personalul este profesionist, iar rezultatele sunt comunicate in cel mai scurt timp posibil.

3. Synevo

Cunoscut drept unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de laborator de analize din tara, Synevo a dezvoltat si pe piata din Zalau un centru de recoltare in Bd. Mihai Viteazul nr. 14. Pe langa recoltarea si prelevarea probelor uzuale de laborator, centrul are program pentru recoltarea probelor pentru testul Papanicolau si alte probe ginecologice. Synevo inseamna peste 26 de ani de experienta pe piata de analize medicale din Romania si o retea vasta cu 21 laboratoare acreditate RENAR si 147 de centre de recoltare a probelor biologice, situate in 65 de localitati din tara. Capacitatile tehnologice si calificarile personalului permit realizarea a peste 2.000 de tipuri de analize medicale uzuale si avansate, din toate domeniile de diagnostic clinic.

Preturile percepute de laborator se pot consulta pe site-ul web. Pentru hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici vei plati 50 de lei la Synevo.

Pacientii din Salaj sunt multumiti de prestatiile Synevo, considerand ca serviciile accesate sunt de calitate, analizele – precise, personalul de la recoltare este profesionist si amabil, iar rezultatele sunt furnizate rapid. Preturile mari sunt aspectul care pare sa genereze unele nemultumiri.

4. Centrul Loyal

Centrul Medical Loyal din Zalau reuneste cabinete medicale in 14 specialitati, imagistica medicala (computer tomograf), medicina muncii si un laborator de analize acreditat RENAR. Aici se pot realiza o gama larga de analize, de biochimie, biochimia urinii, hematologie, imunologie, hemostaza, microbiologie, imunohematologie, imunohematologie, parazitologie, citologie, imunologie – materii fecale, precipitarea crioglobulinelor. Centrul are contract de colaborare cu C.A.S. Salaj, deci pot beneficia de gratuitate la unele analize, daca esti contribuabil la Fondul Public de Sanatate, pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

Tarifele centrului medical pot fi vizualizate pe site-ul web. O hemoleucograma completa te va costa aici 40 de lei.

Parerile pacientilor difera in functie de serviciul de care au beneficiat aici. Ca puncte forte, se spune ca este o clinica moderna si curata, cu medici profesionisti si solutii bune de tratament. Aspectele negative sunt sesizate de pacienti cu privire la comportamentul personalului de la receptie, lipsit de solicitudine, la timpul de asteptare mare si la preturile percepute.

5. Regina Maria

Reteaua privata de sanatate Regina Maria pune la dispozitia salajenilor un centru de recoltare a probelor de laborator de analize, in Zalau, in Bd. Mihai Viteazul nr. 26. Laboratoarele de analize Regina Maria efectueaza analize din domeniile de diagnostic clinic: biochimie, microbiologie, hematologie – coagulare, anatomie patologica, biologie moleculara si genetica. In cunoscuta retea medicala s-a acreditat RENAR primul laborator din tara care a folosit inteligenta artificiala in prelucrarea probelor biologice. Laboratoarele Regina Maria au capacitatea de a deservi 30.000 de pacienti pe zi si de a efectua peste 50 de milioane de teste pe an. Reteaua detine 38 de laboratoare si peste 100 de puncte de recoltare în toata tara, in care lucreaza peste 500 de specialisti in medicina de laborator.

Lista analizelor disponibile si a preturilor corespunzatoare este publicata pe site-ul web. Hemoleucograma completa costa aici 60 de lei.

Pacientii sunt multumiti in general de serviciile de calitate ale centrului de recoltare din Zalau, care, potrivit recenziilor, se remarca prin profesionalism si seriozitate si promptitudinea prelevarii probelor si a comunicarii rezultatelor. Nemultumirile sunt cauzate de preturile mari practicate aici.

Concluzii

Exigentele pacientilor in materie de servicii de laborator de analize in Zalau sunt satisfacute cu succes de centre medicale de top, in care salajenii pot accesa o paleta vasta de analize, de microbiologie, hematologie, imunologie, biochimie, citologie, parazitologie si genetica. Oricaruia dintre centrele medicale din top te vei adresa, probabilitatea de a avea o experienta satisfacatoare este foarte ridicata, fie ca alegi un centru de recoltare al unui prestator de servicii medicale recunoscut pe plan national, fie o clinica locala. 

Recoltarea probelor se face in Zalau in centre moderne, iar prelucrarea este in sarcina unor laboratorare acreditate RENAR, cu multi ani de experienta si tehnologie de ultima generatie. Cunoscand informatiile furnizate in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru evaluarea sanatatii tale, alegand cel mai potrivit laborator in care sa beneficiezi de investigatiile necesare.