Meniu

Polisomnografie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie complexa, deosebit de utila in stabilirea cauzelor diferitelor tulburari de somn si in diagnosticarea unor afectiuni precum somnambulismul si teroarea in somn, polisomnografia in Brasov se poate efectua in cadrul unor clinici de top din oras, in care exista aparatura specializata si personal medical care sa poata face interpretarea rezultatelor. Probabil stii in ce consta investigatia si faptul ca se desfasoara in timpul propriului somn te sperie si te face sa iti pui o serie de intrebari.

Vei fi mult mai linistit/-a dupa ce citesti acest articol despre serviciile de polisomnografie din Brasov, unde le poti accesa si in ce conditii. Parcurge-l pana la capat si vei putea decide unde sa suni pentru o programare la analiza proceselor complexe din timpul odihnei.

Cat costa o polisomnografie in Brasov?

Nu orice clinica dispune de un laborator de somn in care pacientul sa poata fi monitorizat cu ajutorul unor senzori care monitorizeaza multiplele activitati fiziologice ale organismului, deci nu este chiar o investigatie uzuala, ceea ce te face sa te intrebi care ar fi pretul pentru o polisomnografie in Brasov. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care ar trebuie sa te adresezi pentru polisomnografie si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru aceasta explorare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Polisomnografie
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pret Polisomnografie 1.250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor
New Medics
1.050 Ron
 • Pret Polisomnografie 1.050 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Acuratetea analizelor si investigatiilor
 • Conditii precare de tratament
 • Atitudine nepotrivita a personalului fata de pacienti
 • Nu se poate achita cu card bancar
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru polisomnografie in Brasov?

Ai vrea sa beneficiezi de cele mai bune conditii pentru polisomnografie in Brasov, sa poti dormi asa cum faci de obicei, iar aparatele sa inregistreze toate elementele care ar putea sa il conduca pe medicul curant catre intocmirea unui diagnostic corect. Pentru a stabili care dintre cele doua centre medicale ar fi mai potrivit pentru nevoile si exigentele tale, ai nevoie de mai multe informatii. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, aparatura disponibila, competentele medicilor si opiniile pacientilor care au trecut pragul clinicilor si au ales sa lase recenzii in care isi impartasesc experienta.

1. RMN Diagnostica

Vestea buna este ca la RMN Diagnostica Brasov, poti efectua polisomnografie pentru elucidarea cauzei apneei de somn chiar la tine acasa, in timpul somnului nocturn, monitorizarea facandu-se cu ajutorul unor aparate montate pacientului. Senzorii inregistreaza fluxul aerian nazal, nivelul oxigenului in sange, pozitia corpului si miscarile toraco-abdominale si sforaitul. Centrul medical are in dotare un aparat de ultima generatie, poligraful Philips Alice PDx, destinat screeningului, urmaririi si evaluarii diagnostice, folosit in studiul polisomnografiei tulburarilor de somn. Interpretarea si diagnosticul se pot face in cabinetele de pneumologie, ORL, cardiologie si medicina interna. RMN Diagnostica este o retea cu centre in Sibiu, Brasov si Fagaras, in care se regasesc 40 de specialitati medicale, servicii performante de imagistica, RMN, CT, osteodensitometrie si ecografie.

Pretul pentru investigatia de polisomnografie este de 1250 de lei.

Pacientii clinicii din Brasov au avut experiente diferite la consultatiile, analizele si investigatiile pe care le-au accesat aici. Recenziile pozitive consemneaza aspecte precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari. De asemenea, se apreciaza posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Printre punctele slabe din activitatea clinicii, comentariile includ comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzieri la comunicarea rezultatelor.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. New Medics

Clinica New Medics din Brasov are in structura sa un laborator de explorari functionale respiratorii si somnologie, pentru bodypletismografie, polisomnografie si poligrafie. New Medics este un centru medical cu servicii de spitalizare continua – 37 de paturi pentru pneumologie – somnologie si medicina interna, 6 paturi pentru spitalizare de zi si ambulatoriu de specialitate, cu mai multe cabinete: pneumologie, medicina interna, diabet si boli de nutritie, cardiologie, ORL, alergologie si imunologie clinica, medicina muncii si gastroenterologie. Clinica efectueaza totodata analize medicale si investigatii imagistice, ecografie si radiografii. New Medics are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Brasov.

Pentru polisomnografie la aceasta clinica va trebui sa platesti suma de 1050 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea New Medics din Brasov sunt impartite. Sunt apreciate calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, acuraterea analizelor, investigatiilor si a diagnosticului primit la clinica. Pe de alta parte, sunt persoane care reclama conditii precare de tratament, atitudine nepotrivita a personalului, si faptul ca la receptie nu se poate achita cu cardul bancar.

Concluzii

Fie ca alegi sa faci polisomnografia in Brasov la domiciliul personal, fie intr-o clinica, in conditii controlate, cu spitalizare, poti conta pe rezultatele inregistrate de aparatele de monitorizare la care vei fi conectat/-a in timpul somnului. Acestea vor inregistra diversi parametri, necesari medicului tau pentru a stabili un diagnostic precis si pentru a identifica o cauza pentru tulburarile de somn de care suferi. 

La clinicile din Brasov care dispun de conditiile necesare pentru polisomnografie poti beneficia de servicii complete, de consultatie la medic, de investigatie si de interpretarea rezultatelor monitorizarii in timpul somnului.