Meniu

Polisomnografie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de apnee in somn si vrei sa identifici cauza, drept pentru care cauti o clinica in care sa faci polisomnografie in Constanta. Poti beneficia de acest serviciu in cadrul unor centre medicale de top din oras, dotate cu aparatura specializata si personal medical care sa realizeze interpretarea, pentru un diagnostic precis si un tratament adecvat.

Daca nu ai timp sa cercetezi piata de sanatate privata din Constanta pentru a identifica acea clinica in care se efectueaza polisomnografie, acest articol iti poate oferi informatiile de care ai nevoie.

Cat costa polisomnografia in Constanta?

Ai de facut o investigatie speciala, in care este nevoie de un anumit tip de aparatura si de anumite conditii de desfasurare, prin urmare te astepti ca pretul pentru o polisomnografie in Constanta sa fie unul ridicat. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care se realizeaza explorarea functionala in timpul somnului si tarifele practicate pentru ea de fiecare dintre unitatile medicale amintite.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Polisomnografie
Rating
Website
Medstar 2000
Clinica-Verificata
990 Ron
 • Pret Polisomnografie 990 Ron
 • Servicii integrate
 • Medici profesionisti
 • Curatenie
 • Timp mare de asteptare
Diamed Clinic
1.000 Ron
 • Pret Polisomnografie 1.000 Ron
 • Cea mai buna clinica de pneumologie
 • Servicii de top
 • Medic profesionist si empatic
 • Solutii bune de tratament
Regina Maria
1.170 Ron
 • Pret Polisomnografie 1.170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici de nota 10
 • Aparatura performanta
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru polisomnografie in Constanta?

Ai deja emotii cand te gandesti la investigatia realizata in timpul somnului si ai vrea sa beneficiezi de cele mai bune conditii de desfasurare la o polisomnografie in Constanta. Pentru o alegere bine chibzuita a clinicii careia sa te adresezi pentru o programare, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea lor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente, despre competentele personalului medical, precum si despre opiniile pacientilor care au beneficiat de prestatiile centrelor medicale din clasament si au lasat ulterior recenzii legate de experienta inregistrata acolo.

1. Medstar 2000

Clinica Medstar 2000 dispune de un laborator de somnologie, in care se efectueaza polisomnografie, centrul fiind dotat cu aparatura pentru masurarea continua a efortului respirator prin pletismologie, determinarea fluxului aerian la nivelul nasului si gurii prin senzori de debit, monitorizarea saturatiei de O2 prin puls-oximetrie, intocmirea unei arhitecturi a somnului prin EEG (pentru starile somnului), electromiografia barbiei (pentru hipotonie), EKG, electro-oculograma pentru miscarile oculare rapide si monitorizare video. Dr. Doina Piriu, coordonatoarea laboratorului de somnologie, este medic primar pneumologie, somnologie, medic specialist alergologie si imunologie clinica, avand competenta in managementul general al tulburarilor respiratorii din timpul somnului. Medstar 2000 este un centru medical cu peste 20 de ani de experienta pe piata medicala din Constanta, cu servicii de spitalizare de zi, analize, investigatii imagistice si explorari functionale, ambulatoriu cu peste 25 de cabinete medicale in diverse specializari.

Pentru polisomnografie vei plati 990 de lei in aceasta clinica.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experienta avuta la Medstar 2000, in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Sunt apreciate profesionalismul medicilor, curatenia si serviciile integrate ale clinicii. Pe de alta parte, pacientii acuza slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, si o atitudine lipsita de amabilitate a personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Medstar 2000
Vezi Pareri

2. Diamed Clinic

Diamed Clinic Research este clinica interdisciplinara privata a dr. Dr. Doina Piriu, medic primar pneumologie si somnologie, medic specialist alergologie si imunologie clinica, avand atestat pentru explorare functionala respiratorie speciala, polisomnografie, competente in bronhologie, somnologie si in ecografie generala. Pentru tulburarile de somn, in cabinetul acestui medic, pacientii au acces la evaluarea starii de sanatate, evaluarea indicelui de masa corporala, evaluarea statusului de fumator, inregistrarea poligrafica a tulburarilor de somn, tratamentul sindromului de apnee în somn, consiliere privind diagnosticul si tratamentul sindromului de apnee in somn. Clinica este dotata cu aparate specializate precum spirometru Spirotub Professional, poligraf Philips Alice NightOne – pentru diagnosticul sindromului de apnee in somn, AutoCPAP – pentru corectarea sindromului de apnee in somn si pulsoximetru profesional – pentru monitorizarea saturatiei oxigenului.

Pretul pentru o polisomnografie in acest cabinet este de 1000 de lei.

Pacientii apreciaza ca Diamed Clinic este cea mai buna clinica de pneumologie, cu servicii de top, un medic profesionist si empatic. Totodata, persoanele care au trecut pragul cabinetului considera ca au gasit aici solutii bune de tratament.

3. Regina Maria

La cabinetul de somnologie al Policlinicii Pozimed Regina Maria din Constanta se efectueaza consultatii si controale de somnologie, poligrafie si polisomnografie cu monitorizare video EEG. O vei gasi aici pe dr. Adriana Stanca, medic primar neurologie, avand competente in electroencefalograma si somnologie. Pozimed pune la dispozitia pacientilor 17 specialitati medicale si un laborator de analize. Reteaua privata de sanatate Regina include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, 25 centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritorul Romaniei. Este prezenta in Constanta cu 4 policlinici si un centru de imagistica.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru polisomnografie, pretul este de 1170 de lei.

Pacientii se declara multumiti de Policlinica Pozimed si mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt de nota 10, aparatura performanta, iar tratamentele recomandate si efectuate aici au fost eficiente.

Concluzii

Pentru diagnosticarea tulburarilor de somn poti apela cu incredere la investigatia de polisomnografie in Constanta, la una dintre clinicile de top din oras. Vei gasi aici medici profesionisti dedicati si aparatura performanta, care sa permita monitorizarea tuturor functiilor relevante pentru calitatea somnului si a problemelor care apar in timpul odihnei. In functie de afectiunea de care suferi si de natura acesteia, te poti adresa unui pneumolog sau unui neurolog cu atestat pentru somnografie. Orice alegere vei face, vei beneficia de experienta si pregatirea unui specialist apreciat si de solutii eficiente de tratament, care sa duca la ameliorarea situatiei si la imbunatatirea calitatii vietii, in general.