Polisomnografie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu diverse tulburari de somn si vrei sa efectuezi o polisomnografie in Timisoara? Atunci te incurajam sa ramai in continuare la acest articol pe care ti l-am pregatit pentru a afla care este clinica din orasul tau catre care sa iti indrepti atentia. Polisomnografia este o forma de investigatie prin care pacientul poate sa afle daca se confrunta cu anumite tulburari, cum ar fi: sindromul picioarelor nelinistite, parasomnia, apneea, narcolepsia sau epilepsia nocturna. Printre aspectele care sunt urmarite in timpul somnului pacientului se numara si: stadiile de somn, efortul respirator, fluxul nazal, sforaitul, miscarile membrelor si pozitia corpului. 

In Timisoara, exista un centru in cadrul caruia poti efectua aceasta investigatie si care iti poate oferi suportul necesar pentru a depista care este problema de care suferi, dar si cat de grava este. Nu mai amana vizita la medicul somnolog si efectueaza toate investigatiile necesare. 

Care este pretul unei polisomnografii in Timisoara?

De regula, pretul stabilit pentru o polisomnografie in Timisoara depinde foarte mult de clinica in cadrul careia se desfasoara aceasta investigatie. Daca dotarile sunt superioare, institutia medicala este de renume, iar echipa de medici este recunoscuta pentru experienta vasta, s-ar putea ca pretul sa fie mai ridicat. Afla din tabelul de mai jos care sunt in mod concret tarifele aplicate in orasul tau pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Polisomnografie
Rating
Website
Cardioprevent
Clinica-Verificata
1.250 Ron
  • Pret Polisomnografie 1.250 Ron
  • Echipa medicala prietenoasa, profesionista si experimentata
  • Echipamente de ultima generatie
  • Act medical corect
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica de polisomnografie in Timisoara

Locuiesti in Timisoara si medicul specialist ti-a recomandat sa faci o polisomnografie? Atunci clinica de mai jos iti va fi de un real ajutor, fara sa fii nevoit neaparat sa apelezi la ajutorul unei clinici din capitala. Afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta institutie medicala din orasul tau, dar si ce impact au avut serviciile acestora asupra pacientului:

Cardioprevent

Cardioprevent este un centru medical din Timisoara, care asigura si polisomnografii pentru pacientii care se confrunta cu diverse tulburari de somn. Medicii din cadrul acestei institutii medicale sunt supraspecializati, avand acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie, folosite pentru o acuratete ridicata a rezultatelor obtinute. Din cadrul echipei de medici se remarca si: Dr. Stefan Mihaicuta, Dr. Carmen Ardelean, Dr. Zeno Fratila (medici primari in pneumologie, competenta somnologie) si Dr. Izabela Chino (medic specialist in pneumologie, competenta somnologie). Printre serviciile pentru care pacientul poate opta, pe langa polisomnografie, sunt amintite si: poligrafie titrare C-PAP, actigrafie, interogare CARD C-PAP.

Pretul pentru o polisomnografie este de 1250 lei.

Majoritatea recenziilor care au fost postate in mediul online pentru Cardioprevent sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii care au apelat la serviciile acestei institutii medicale au fost multumiti de abordarile moderne si prietenoase ale medicilor. Pe langa faptul ca se utilizeaza echipamente de ultima generatie, pacientii au sansa si de a colabora cu un personal medical priceput, experimentat si bine pregatit in domeniu, avand competenta de a indeplini un act medical corect. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre Cardioprevent
Vezi Pareri

Concluzii

Te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul clinicilor din Timisoara pentru efectuarea unei polisomnografii sau a unei somnografii in prezenta unei echipe medicale profesioniste? Atunci institutia medicala amintita anterior va reprezenta un adevarat sprijin pentru a afla care este afectiunea de care suferi, dar si cat de grava este. Pe baza unui diagnostic corect, vei putea sa beneficiezi si de un tratament corespunzator.