Meniu

Spermograma Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca exista o multime de cazuri de barbati care se confrunta cu infertilitatea in prezent, ceea ce-l determina pe medicul specialist sa ii indrume catre efectuarea unei spermograme in Bacau, pentru a depista cauza? Infertilitatea poate sa fie mostenita si pe cale genetica, dar si dobandita pe parcurs, din cauza unui stil de viata neadecvat, poluarii, alimentatiei necorespunzatoare si stresului. Din fericire, exista o multime de clinici de fertilitate care asigura pacientilor toate conditiile necesare pentru a se trata. Daca si tu intampini dificultati in conceperea unui copil, aceasta investigatie poate sa te ajute sa afli care este de fapt inamicul tau, dar si care este solutia, cu sprijinul medicului de specialitate.

Cu toate ca nu exista multe institutii medicale si laboratoare de analize in Bacau care sa iti asigure aceasta investigatie, exista suficiente optiuni la care poti apela cu incredere. Toate laboratoarele de acest fel sunt dotate cu aparaturi la standarde europene, capabile sa ofere rezultate precise si rapide. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile pe care ti le recomandam.

Ce buget sa pregatesti pentru o spermograma in Bacau?

Daca nu stii care sunt preturile practicate pentru efectuarea unei spermograme in Bacau, iti sugeram sa te consulti cu tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos, in care sunt furnizate, totodata, si numele clinicilor de specialitate. Iata care sunt costurile aplicate pentru aceasta investigatie in orasul tau, dar si cat de apreciate sunt institutiile medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Medisense
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Spermograma 130 Ron
 • Personal medical calificat
 • Aparaturi profesionale si performante
 • Atmosfera placuta
 • Investigatii si rezultate precise
 • Contract incheiat cu CAS
Clinica Sante
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Investigatii precise
 • Aparaturi profesionale
 • Profesionalism, implicare si eficienta
 • Diagnostic precis si tratament corespunzator
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in spermograma in Bacau

Desi nu ai la dispozitie atat de multe institutii medicale si laboratoare specializate in spermograma in Bacau asa cum exista in orasele mari sau chiar in capitala, tot ai sansa de a afla daca te confrunti cu probleme de reproducere, fara sa iti parasesti orasul. Pe langa buna pregatire a cadrelor medicale, se evidentiaza si folosirea unor echipamente de ultima generatie, capabile in prelucrarea corecta a analizelor. Iata care sunt clinicile pe care ti le recomandam:

1. Medisense

Medisense este un laborator de analize medicale din Bacau, in cadrul caruia pacientii barbati pot opta cu incredere pentru efectuarea unei spermograme la standarde superioare. Echipa medicala are experienta practica si capacitatea de intelegere in detaliu a specificului fiecarui pacient, astfel incat acesta sa beneficieze de un tratament personalizat. Laboratorul este dotat cu aparatura de ultima generatie si utilizeaza reactivi dedicati, de ultima generatie, in conformitate cu standardele Uniunii Europene, fiind acreditat RENAR conform cerintelor standardului SR EN ISO 15189:2013. La Medisense se pot efectua analize din categorii diverse, cum ar fi: biochimie serica, biochimia urinei, imunologie, citobacteriologie, hematologie si microbiologie. 

Pretul pentru o spermograma este de 130 lei.

Laboratorul medical a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, datorita personalului medical calificat, dar si datorita aparaturilor profesionale care se afla in dotarile acestuia. Atmosfera este placuta, investigatiile si rezultatele sunt precise, personalul de la receptie primitor, iar asistentele implicate. In plus, Medisense se afla si in colaborare cu CAS, ceea ce inseamna ca unele dintre serviciile pe care le pune la dispozitia pacientilor sunt gratuite.

Vezi parerile pacientilor despre Medisense
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Clinica Sante este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui laborator in care se realizeaza o spermograma in Bacau la o calitate superioara. Pe langa aparaturile si echipamentele de ultima generatie care se afla pentru prelucrarea eficienta a analizelor se remarca si activitatea cadrelor medicale, care au competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un tratament adaptat in functie de pacienti. Pe langa spermograma, poti efectua si spermocultura cu identificare bacteriana si fungica, daca medicul iti recomanda.

Tariful aplicat pentru o spermograma este de 110 lei, iar cu reducere pretul poate ajunge la 99 lei.

Laboratorul clinicii Sante din Bacau este bine privit de pacienti, datorita modului placut in care au fost tratati, dar si datorita nivelului ridicat de acuratete obtinut in timpul investigatiilor. Echipa medicala isi desfasoara activitatea cu profesionalism, implicare si eficienta, stabilind un diagnostic precis, dar si un tratament corespunzator. Dotarile sunt de ultima generatie, iar atmosfera este prietenoasa si primitoare.

Concluzii

Nu iti neglija sanatatea si mergi de urgenta la un laborator medical unde sa efectuezi o spermograma in Bacau daca medicul specialist ti-a solicitat acest lucru. Problemele de infertilitate au devenit din ce in ce mai raspandite in ultima perioada, motiv pentru care conteaza foarte mult sa afli cauza din timp si sa o tratezi cu ajutorul medicului de specialitate. Datorita dotarilor de ultima generatie si a bunei pregatiri a echipelor medicale, vei putea sa beneficiezi de solutii personalizate strict pentru problema de care suferi.