Meniu

Spermograma Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa concepi un copil, insa te confrunti cu dificultati in acest sens, iar medicul specialist ti-a recomandat sa faci o spermograma in Baia Mare pentru a afla daca suferi de o problema de reproducere? Pentru a-ti usura munca de a selecta o institutie medicala competenta si de incredere, ti-am pregatit o lista cu trei centre pe care te poti baza chiar in orasul tau si care te pot ajuta sa obtii un diagnostic corect. De regula, investigatia este efectuata fie pentru a verifica rezultatele vasectomiei, fie pentru ca pacientul sa afle daca poate avea copii. 

In Baia Mare, exista trei centre spre care iti poti indrepta atentia, daca vrei sa faci o astfel de investigatie si daca esti in cautarea unui medic cu experienta. Spermograma intra mai mult in categoria testelor de laborator, motiv pentru care este recomandat sa iei in considerare laboratoarele de analize din orasul tau. Citeste mai departe si afla care sunt institutiile pe care ti le indicam.

Care este pretul unei spermograme in Baia Mare?

Inainte de a face o spermograma in Baia Mare iti recomandam sa te interesezi cu privire la preturile aplicate de regula in laboratoarele de analize. In tabelul de mai jos ai la dispozitie toate tarifele practicate in orasul tau, astfel incat sa stii care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
97 Ron
 • Pret Spermograma 97 Ron
 • Investigatii precise si rezultate prompte
 • Amabilitate, respect si rabdare
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
Policlinica Sf. Maria
93 Ron
 • Pret Spermograma 93 Ron
 • Personal competent, prietenos si profesionist
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Comunicarea deficitara cu personalul de la receptie
Synevo
90 Ron
 • Pret Spermograma 90 Ron
 • Analize si investigatii prompte
 • Medici bine pregatiti si asistente implicate
 • Dotari superioare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 laboratoare de analize specializate in spermograma in Baia Mare

Infertilitatea este o problema intima si trebuie sa gasesti un centru de incredere unde sa efectuezi o spermograma in Baia Mare, astfel incat sa ai certitudinea ca rezultatul pe care il primesti este corect. Medicii au experienta vasta, iar aparaturile la care au acces sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unui diagnostic corect. Consulta-te cu topul celor trei clinici de mai jos si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte:

1. Clinica Sante

Clinica Sante detine un laborator de analize in cadrul caruia pacientii pot efectua atat analize uzuale, cat si spermograma in Baia Mare, avand acces la obtinerea unor rezultate precise si rapide. Aceasta a fost infiintata in anul 1995 si inca de la inceput si-a propus sa ofere tuturor pacientilor posibilitatea de a obtine un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Aparaturile care stau la dispozitia medicilor sunt de ultima generatie, astfel incat rezultatele obtinute sa fie corecte si rapide. De asemenea, echipa medicala este formata din medici cu experienta, cu o buna formare in cadrul anilor universitari, dar si cu experienta in cadrul muncii de laborator, experienta care a fost dobandita in cadrul anilor de practica.

Pretul pentru o spermograma este de 96,80 lei cu reducere.

Pacientii si-au format o impresie placuta despre serviciile si investigatiile realizate in cadrul acestei clinici, avand parte de rezultate prompte si precise. Echipele medicale isi desfasoara activitatea intr-un mediu profesional, in care pacientii sunt tratati cu amabilitate, respect si rabdare, pentru obtinerea unui act medical ireprosabil. In plus, echipamentele si aparaturile care sunt folosite in cadrul clinicii Sante sunt de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este localizata in Baia Mare si se remarca printr-o varietate de servicii medicale, printre care se numara si posibilitatea efectuarii unei spermograme in conditii sigure. Aceasta investigatie face parte din departamentul de citologie, alaturi de examenul citologic Babes Papanicolau si citodiagnosticul cu secretie vaginala. Policlinica ofera servicii de ambulatoriu, spitalizare de zi, radiologie, cuprinzand, in acelasi timp, si un laborator de analize medicale. Medicii care au competenta de a efectua si prelucra analizele de laborator sunt: dr. Dana Dragos, medic sef laborator si dr. Liliana Pop, medic specialist laborator. Institutia medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, punand la dispozitia pacientilor anumite servicii medicale gratuite. Cu ajutorul echipamentului profesional, medicii pot intreprinde un act medical corect, in care ii ofera pacientului un diagnostic precis si un tratament personalizat.

Costul pentru o spermograma la policlinica Sfanta Maria este de 93 lei.

In cele peste o suta de recenzii, pacientii isi declara multumirea pentru serviciile de care beneficiaza. Personalul medical este competent, prietenos, serios, amabil si profesionist, avand capacitatea de a indica un diagnostic corect, dar si de a elabora un plan personalizat de tratament. Alaturi de echipamente si aparaturi performante, rezultatele obtinute in urma spermogramei sunt precise si rapide. Cu toate acestea, comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara.

3. Synevo

Exista o multime de centre de recoltare a analizelor extinse in mai multe orase din tara, printre care se numara si Baia Mare, locul in care poti efectua o spermograma la standarde superioare. Dotarile acestor centre sunt superioare, iar echipele medicale sunt bine pregatite in medicina de laborator. Dupa ce probele ajung sa fie prelucrate intr-un laborator, pacientul obtine atat un diagnostic corect, cat si un posibil tratament care sa il ajute in tratarea problemei de sanatate cu care se confrunta. In ceea ce priveste infertilitatea masculina, pe langa spermograma, se mai efectueaza si urmatoarele analize: estradiol, FSH (hormon de stimulare foliculara), LH (hormon luteinizant, SHBG (Sex hormone binding globuline), prolactina, testosteron, testosteron liber, anticorpi antispermatozoizi in ser, chamydia trachomatis anticorpi Ig A, Ig G, chamydia trachomatis ADN + Neisseria gonorrhoeae ADN – urina, spermocultura, mycoplasma hominis, ureaplasma urealyticum.

Pretul pentru o spermograma este de 190 lei.

Analizele si investigatiile realizate la Synevo sunt precise si prompte, oferindu-le tuturor pacientilor posibilitatea de a afla din timp daca se confrunta cu probleme de sanatate. Echipa medicala este formata din medici bine pregatiti in medicina de laborator si asistente implicate, care au acces la dotari superioare. Cu toate acestea, s-au constatat cazuri in care programarile nu au fost respectate.

Concluzii

Locuiesti in Baia Mare si vrei sa optezi pentru o spermograma, astfel incat sa afli daca te confrunti cu probleme de sanatate in ceea ce priveste latura reproductiva? Atunci institutiile pe care ti le-am amintit anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a afla cu ce afectiuni te confrunti, dar si cum le poti trata in mod corespunzator.