Meniu

Spermograma Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de fertilitate ale unui cuplu care doreste sa conceapa un copil pot preveni in egala masura de la ambii membri, iar in ceea ce priveste investigatiile recomandate, pentru barbati este esentiala o spermograma, in Braila aceasta realizandu-se in cadrul unor laboratoare care includ in oferta lor aceasta analiza. Daca nu stii unde sa mergi pentru a-ti testa calitatea lichidului seminal, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile.

In Braila, poti accesa o spermograma la unul dintre laboratoarele de analize acreditate din oras si te vei bucura de rezultate precise, operativitate si eficienta in prelucrarea probelor si comunicarea rezultatelor.

Cat costa o spermograma in Braila?

Pentru orice serviciu medical, este bine sa te informezi inainte de a suna pentru o programare si sa te asiguri ca esti pregatit din punct de vedere financiar, ceea ce este perfect valabil si pentru o spermograma in Braila, mai ales ca recoltarea probei nu este chiar cel mai confortabil proces.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
110 Ron
  • Pret Spermograma 110 Ron
  • Servicii de calitate
  • Analize precise
  • Conditii bune la recoltare
  • Preturi accesibile
Cytopath
200 Ron
  • Pret Spermograma 200 Ron
  • Centru modern
  • Aparatura performanta
  • Medic excelent
  • Calitatea serviciilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o spermograma in Braila?

Vrei cele mai bune conditii, ai putea lua in calcul si deplasarea in alt oras, daca spermograma in Braila nu este ceea ce asteptai. Nu este cazul sa pleci la drum, intrucat laboratoarele incluse in clasament, care vor fi prezentate in textul de mai jos sunt acreditate si au standarde ridicate in activitatea de recoltare, examinare a probelor si emitere a rezultatelor. Citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului si vei afla detalii despre calitatea serviciilor, personal, aparatura si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Sante

Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si are astazi laboratoare si centre de recoltare in toate judetele tarii, inclusiv in Braila, unde reprezinta o prima alegere catre care poti merge pentru o spermograma cu rezultate concludente pentru fertilitatea ta. La Clinica Sante Dorobantilor se pot efectua o serie de analize si se pot preleva sau aduce probe de sange, probe de urina, exsudat faringian, exsudat nazal, materii fecale, materii fecale pentru coprocultura, secretii vaginale, de col, uretrale si sperma.

Tarifele sunt afisate pe site-ul Laboratoarelor Clinica Sante. Pentru o spermograma realizata aici vei achita suma de 110 lei.

Pacientii recomanda laboratorul pentru serviciile de calitate, analizele precise, conditii bune la recoltare si preturi accesibile. Nemultumirile unora dintre persoanele care au trecut pragul clinicii sunt legate de timpul mare de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Cytopath

Un laborator acreditat in care poti face cu incredere o spermograma in Braila este Cytopath, infiintat in anul 2002. Laboratorul de Anatomie Patologica Cytopath conteaza pe o echipa interdisciplinara pentru procesarea analizelor de laborator, coordonata de dr. Daniela Mihalache, medic primar anatomopatolog. In oferta de investigatii a laboratorului se cuprind citologie Babes Papanicolau, examene de secretie vaginala, citologie punctie intratumorala, teste imunohistochimice, citologie secretie mamara, spermograma, histopatologie, genotipare HPV si interpretarea rezultatelor histopatologice/citologice efectuate în alte laboratoare.

Preturile pot fi consultate pe site-ul web. O spermograma te va costa aici 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestui laborator si le considera de calitate buna. Ei mentioneaza ca Cytopath este un centru modern, cu aparatura performanta, in care activeaza un medic excelent.

Concluzii

Desi nu sunt multe laboratoare in oras in care sa poti face analiza lichidului seminal in vederea stabilirii fertilitatii masculine, calitatea serviciilor celor doua centre medicale prezentate in acest articol iti poate inlatura orice dubiu si te poate convinge ca nu ai niciun motiv pentru care ar trebui sa eviti o spermograma in Braila. Fie ca alegi un laborator renumit in tara pentru standardele ridicate, fie ca te indrepti catre laboratorul unui apreciat anatomopatolog din oras, vei beneficia de rezultate sigure si precise in examinarea probei furnizate.

Dupa lectura acestui articol de prezentare a serviciilor specializate de laborator din Braila, ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru o alegere inspirata si bine chibzuita a centrului medical la care sa mergi pentru o spermograma.