Meniu

Spermograma Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Infertilitatea este una dintre cele mai raspandite probleme medicale pe care cuplurile o experimenteaza, motiv pentru care efectuarea investigatiilor recomandate de medicul specialist, cum ar fi spermograma in Bucuresti, sunt esentiale. Spermograma este un test medical care analizeaza calitatea si cantitatea spermei, prin care se identifica daca exista probleme cu fertilitatea masculina. De regula, testul este realizat in momentul in care un cuplu decide sa aiba un copil, insa intampina dificultati in acest proces. 

Daca locuiesti si tu in Bucuresti si vrei sa afli concret daca te confrunti cu probleme de reproducere, spermograma iti poate fi de ajutor. Stim ca iti este dificil sa gasesti o clinica de incredere spre care sa iti indrepti atentia, tocmai de aceea ne-am hotarat sa iti prezentam un top cinci al celor mai frecventate unitati medicale din capitala cand vine vorba de efectuarea acestui test. 

Care este pretul unei spermograme in Bucuresti?

Inainte de a face o spermograma in Bucuresti, iti recomandam sa te documentezi cu privire la preturile aplicate pentru aceasta investigatie. In continuare, ti-am pregatit un tabel cu tarifele aplicate in orasul tau, dar si cu numele clinicilor pe care le poti lua in considerare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Dacia Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Spermograma 150 Ron
 • Personal medical experimentat, profesionist si amabil
 • Solutii personalizate
 • Personal profesionist de asistente
 • Feedback pozitiv
 • Investigatii precise
Genesys Fertility
200 Ron
 • Pret Spermograma 200 Ron
 • Echipa de profesionisti in infertilitate
 • Mediu confortabil
 • Servicii calitative
 • Act medical ireprosabil
 • Lipsa de amabilitate a asistentelor
Centrul de Fertilitate
200 Ron
 • Pret Spermograma 200 Ron
 • Echipa profesionista de medici
 • Personal implicat si serios de asistente
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Synevo
190 Ron
 • Pret Spermograma 190 Ron
 • Echipa de profesionisti
 • Tehnologii avansate si echipamente performante
 • Spermograma corecta
 • Mediu primitor, relaxant si bine organizat
Clinica Medsana
175 Ron
 • Pret Spermograma 175 Ron
 • Echipe medicale profesioniste
 • Tehnologii avansate si aparaturi de ultima generatie
 • Mediu primitor
 • Lipsa de implicare a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in spermograma in Bucuresti

Vrei sa concepi un copil, dar iti e teama ca suferi de anumite probleme reproductive, ceea ce te-a si determinat sa faci spermograma in Bucuresti, pentru a afla daca suferi de vreo afectiune care provoaca, implicit, si aparitia infertilitatii? Atunci institutiile medicale despre care iti vom vorbi mai jos sunt exact ce ai nevoie pentru a depista la timp eventualele probleme de sanatate, dar si pentru a le trata in mod corespunzator. Iata ce au aceste clinici de oferit, dar si care este impresia celorlalti pacienti care le-au frecventat:

1. Dacia Medical Center

Dacia Medical Center este un centru medical de reproducere umana asistata si fertilizare in vitro din Bucuresti in cadrul caruia pacientii barbati au posibilitatea de a efectua o spermograma, prin intermediul careia afla daca se confrunta cu probleme de fertilitate sau daca sunt sanatosi. Clinica este alaturi de pacienti din anul 2010 si le pune la dispozitie o echipa medicala profesionista, capabila sa puna in aplicare diverse proceduri de recapatare a fertilitatii. Echipamentele si aparaturile folosite in cadrul investigatiilor sunt de ultima generatie, iar rezultatele sunt primite rapid. Spermograma se realizeaza cu ajutorul dr. Marilena Baluta, medic primar in obstetrica si ginecologie, coordonator medical si embriolog senior. Aceasta are supraspecializare in reproducere umana asistata, cu master in „Reproducere Umana Asistata si Embriologie”, Universitatea Internationala Valencia, in colaborare cu clinica IVI Valencia, Spania.

Tariful aplicat pentru o spermograma la Dacia Medical Center este de 150 lei.

In cele peste o suta de recenzii, centrul medical se bucura de un feedback pozitiv din partea pacientilor, care lauda prestatia medicilor. Personalul este experimentat, profesionist si amabil, avand capacitatea de a asigura solutii personalizate pentru fiecare persoana in parte pentru vindecarea cauzelor ce au dus la infertilitate. Alaturi de personalul medical se remarca si cel de asistente, care da dovada de profesionalism, seriozitate si atentie la nevoile pacientului. 

Vezi parerile pacientilor despre Dacia Medical Center
Vezi Pareri

2. Genesys Fertility Center

Genesys Fertility Center este un centru de fertilitate din Bucuresti, unde pacientii pot opta si pentru efectuarea unei spermograme, cu scopul de a identifica problemele care duc la infertilitate. Echipa medicala din cadrul departamentului de infertilitate este compusa din medici cu experienta, printre care se numara si: dr. Daniel Tutunarul, dr. Antoaneta Budu si Florina Olteiu, medici primari in reproducere umana asistata, dr. Ciprian Morariu, dr. Ikram Chelki si Lara Andronescu, medici specialisti in reproducere umana asistata. Echipamentele si aparaturile care sunt puse la dispozitia cadrelor medicale pentru efectuarea unor investigatii precise sunt de ultima generatie. In ceea ce priveste infertilitatea masculina, se realizeaza urmatoarele servicii medicale: spermograma, crioprezervare sperma si SCSA-DNA fragmentation test.

Tariful aplicat pentru o spermograma este de 200 lei.

Centrul de fertilitate Genesys este apreciat de pacienti pentru serviciile calitative pe care le ofera, indeplinind un act medical ireprosabil. Echipa de profesionisti este competenta in personalizarea si aplicarea procedurilor necesare pentru pacientii care sufera de infertilitate. Aceasta este profesionista, amabila si empatica, asigurand in mediu confortabil pentru toata lumea. Din pacate, atitudinea anumitor asistente nu este chiar cea dorita.

3. Centrul de Fertilitate si FIV Columna 

Centrul de Fertilitate si FIV Columna este o clinica de reproducere umana asistata din Bucuresti, care ofera pacientilor posibilitatea de a efectua investigatii precise de infertilitate, printre care se numara si spermograma. Din cadrul centrului fac parte 15 experti FIV, cu peste 24 de ani de experienta in reproducerea umana asistata, care ofera pacientilor sansa de a gasi solutii eficiente cu privire la conceperea unui copil, in cazul in care se confrunta cu probleme de reproducere. Investigatiile care sunt realizate pentru infertilitatea la barbati sunt: spermograma, spermocigrama si spermocultura. Pentru infertilitatea feminina se realizeaza: termometrizarea vaginala, monitorizarea ecografica a diametrului foliculului ovarian, histerosonografie si histerosalpingografia. Tehnologiile si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, contribuind la efectuarea unor investigatii si proceduri medicale precise.

Pretul pentru o spermograma este de 200 lei.

Desi centrul medical a dobandit peste doua sute de recenzii, majoritatea pacientilor care si-au relatat experientele au fost multumiti de serviciile medicale. Echipa de medici si personalul de asistente dau dovada de o buna pregatire, implicare, profesionalism si seriozitate in actul medical, iar echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie. Din pacate, au fost sesizate anumite probleme cu privire la personalul de la receptie, care este lipsit de organizare.

4. Synevo

Synevo este un laborator recunoscut de analize medicale, in cadrul caruia pacientii pot opta pentru efectuarea unei spermograme in Bucuresti la standarde superioare, pentru a afla daca si care sunt problemele de reproducere pe care le experimenteaza. Avand o experienta de peste 26 de ani in domeniu, pacientii au sansa de a beneficia de servicii de calitate, in prezenta unui personal medical profesionist. Printre investigatiile pe care barbatii le pot efectua pentru a afla daca se confrunta cu probleme de fertilitate se numara si: spermograma, spermocultura (cu antibiograma dupa caz), urocultura (cu antibiograma dupa caz) si analiza complexa a spermei. In ceea ce priveste aparaturile folosite pentru efectuarea investigatiilor complexe, acestea sunt de ultima generatie.

Pretul pentru o spermograma este de 190 lei.

Synevo este apreciat de pacienti, datorita investigatiilor si analizelor corect realizate. Profesionistii care fac parte din aceasta unitate medicala sunt amabili, atenti la detalii, experimentati si implicati in actul medical. Acestia au la dispozitie tehnologii avansate si echipamente performante, ceea ce ajuta la obtinerea unor rezultate precise si rapide. Mediul este primitor, relaxant si bine organizat.

5. Clinica Medsana

Clinica Medsana este o institutie medicala multidisciplinara din Bucuresti si acorda tuturor pacientilor sansa de a-si efectua o spermograma intr-un mediu specializat. Fondata in anul 1996, principalul obiectiv al clinicii inca de la inceput a fost sa ofere pacientilor posibilitatea de a obtine un diagnostic corect si de a se trata in mod corespunzator. Laboratorul de analize medicale este echipat cu aparaturi de ultima generatie, care contribuie semnificativ la efectuarea unor investigatii corecte si precise. Alaturi de un personal medical priceput si experimentat, pacientii au ocazia de a opta pentru urmatoarele: spermograma, sumar urina, urocultura, coprocitograma, spermocultura, fragmentare ADN, cultura screening Staphylococcus Aureus MRSA etc.

Costul pentru o spermograma este de 175 lei.

Per total, serviciile clinicii Medsana sunt de calitate si pe placul multor pacienti. Echipele medicale sunt profesioniste si implicare in activitatea pe care o desfasoara, aparaturile si tehnologiile folosite sunt de ultima generatie, iar mediul este primitor. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Medicul specialist ti-a recomandat sa faci o spermograma in Bucuresti pentru a afla care este cauza infertilitatii de care suferi? Atunci lista cu institutiile medicale prezentate anterior iti va prinde bine. Pe langa aparaturile si echipamentele performante care se afla in dotarile acestora, clinicile mai dispun si de echipe medicale profesioniste, care te vor indruma adecvat, indiferent cat de severa este situatia cu care te confrunti.