Meniu

Spermograma Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intampini dificultati in conceperea unui copil, iar medicul specialist ti-a recomandat sa faci o spermograma in Sibiu, pentru a identifica daca suferi de anumite probleme de infertilitate? Acest test de laborator se efectueaza pentru evaluarea calitatii spermei. Pentru ca rezultatul sa nu fie influentat negativ, este importanta o perioada de 3-5 zile de abstinenta sexuala. Dupa aceea, mostra de sperma este colectata intr-un recipient special si inmanata laboratorului pentru efectuarea analizelor necesare. Rezultatele sunt eliberate in functie de clinica, insa, de regula, pacientul nu trebuie sa astepte o perioada indelungata, ci doar cateva zile. 

Daca locuiesti in Sibiu si vrei sa apelezi la ajutorul unui centru medical in care poti efectua aceasta analiza, articolul de mai jos iti va fi de un real ajutor. Mai jos iti prezentam doua centre medicale pe care le poti lua in considerare pentru a afla daca te confrunti cu probleme de reproducere sau poti concepe un copil sanatos.

Care este pretul unei spermograme in Sibiu?

La fel ca in cazul oricarei investigatii sau oricarui test de laborator, pretul pentru o spermograma in Sibiu este direct proportional cu aparatura folosita. Daca aceasta este eficienta, ofera rezultate precise intr-un timp scurt de la prelevarea probelor, este posibil si ca pretul sa fie usor mai ridicat spre deosebire de alte clinici, insa asa vei afla concret care este problema de care suferi. In tabelul de mai jos ti-am pregatit preturile practicate la institutiile medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Clinica iMed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Spermograma 150 Ron
 • Investigatii si servicii calitative
 • Medici cu o buna pregatire si experienta vasta
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie ireprosabila
Synevo
190 Ron
 • Pret Spermograma 190 Ron
 • Echipa medicala profesionista, implicata si bine pregatita
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Echipamente si aparaturi la standarde europene
 • Serviciul de relatii clienti necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o spermograma in Sibiu?

Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii medicale calitative, motiv pentru care iti punem la dispozitie doua centre de incredere unde poti efectua o spermograma in Sibiu la standarde superioare. Datorita aparaturilor si echipamentelor performante care sunt folosite pentru elaborarea unor rezultate precise. Citeste mai departe si afla ce are fiecare institutie medicala de oferit, care si care este parerea pacientilor cu privire la activitatea medicala pe care o desfasoara:

1. Clinica iMed

Clinica iMed este localizata in Sibiu si ofera o multime de servicii medicale, printre care se numara si spermograma, testul prin care pacientii barbati pot afla daca sufera de infertilitate sau nu. Este o institutie medicala multidisciplinara, cuprinzand o multime de departamente, printre care sunt amintite si: oftalmologia, obstetrica ginecologia, optica medicala, endocrinologie, chirurgie oncologica si generala, proctologie, urologie, fertilizare in vitro. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia echipei medicale sunt de ultima generatie, avand capacitatea de a genera rezultate precise intr-un timp scurt in cazul pacientilor care efectueaza diverse tipuri de investigatii. Medicii sunt profesionisti si au o experienta vasta, formata in mediul universitar si in anii de munca in cadrul spitalelor de presitigiu din tara.

Pretul aplicat pentru o spermograma este de 150 lei.

Clinica a primit, per total, un feedback pozitiv din partea pacientilor, datorita investigatiilor si serviciilor calitative pe care le ofera. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta si profesionalism, avand acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora pot realiza proceduri si investigatii precise. Atmosfera este placuta, iar curatenie ireprosabila.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica iMed
Vezi Pareri

2. Synevo

Unul dintre cei mai renumiti furnizori de servicii de laborator din tara, Synevo, cuprinde laboratoare in cadrul mai multor orase, printre care se numara si Sibiul, locul in care pacientii barbati pot opta cu incredere pentru efectuarea unei spermograme. Echipamentele si aparaturile care sunt folosite in dotarile laboratorului sunt de ultima generatie, pacientii avand sansa de a beneficia de investigatii precise si rapide. Personalul de medici este bine pregatit in domeniu, avand competenta de a interpreta corect rezultatele obtinute, de a stabili un diagnostic corect, dar si de a elabora un tratament eficient. 

Tariful aplicat pentru o spermograma in Sibiu la laboratorul Synevo este de 190 lei.

Laboratorul de analize a capatat notorietate in Sibiu, datorita serviciilor prompte si precise pe care le pune la dispozitia pacientilor. Echipele medicale sunt profesioniste, amabile, implicate, bine pregatite in evaluarea corecta a pacientilor. Conform rezultatelor investigatiilor, medicii pot oferi un diagnostic si un plan personalizat de tratament, iar aparaturile care se afla in dotarile institutiei medicale sunt la standarde europene, pentru o acuratete ridicata a rezultatelor obtinute. Din pacate, serviciul de relatii clienti necesita imbunatatiri. 

Concluzii

In cazul in care medicul specialist ti-a recomandat sa faci o spermograma in Sibiu pentru a afla din ce cauza procesul de concepere a copilului este atat de dificil, institutiile medicale amintite anterior iti vor fi de ajutor. Pe langa aparaturile performante si de ultima generatie, vei avea sansa de a lua legatura si cu o echipa medicala profesionista, capabila sa iti ofere solutii personalizate in functie de problema de care suferi.