Meniu

Spermograma Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o serie de factori care pot cauza aparitia infertilitatii masculine, o conditie care poate sa fie identificata cu usurinta prin intermediul spermogramei. In Valcea, exista suficiente optiuni care te pot ajuta pentru a obtine un diagnostic corect, dar si pentru a te trata in mod corespunzator, conform indicatiilor primite de la medicul de specialitate. Testul de laborator care identifica prezenta anumitor disfunctionalitati sau nereguli cu privire la calitatea spermei este raspandit in randul barbatilor care isi doresc sa afle daca se confrunta cu probleme de fertilitate, dar si cum le poate trata.

Cu toate ca nu exista atat de multe optiuni de laboratoare de analize in Valcea care sa cuprinda si aceasta investigatie, cum se intampla in orasele mari, tot ai la dispozitie doua centre medicale pe care le poti lua in considerare. Parcurge articolul de mai jos si afla care sunt acestea, dar si cat de bine pregatite sunt.

Pretul spermogramei in Valcea: afla cat costa!

Te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui laborator de analize din Valcea unde sa poti opta pentru o spermograma? Inainte de a-ti face programare, te incurajam sa te documentezi ca atare in privinta preturilor aplicate. In tabelul de mai jos ti-am afisat toate tarifele aplicate de clinicile din Ramnicu Valcea pentru a sti ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Centrul Binisan
Clinica-Verificata
175 Ron
 • Pret Spermograma 175 Ron
 • Empatie, implicare, profesionalism si experienta vasta
 • Echipament de ultima generatie
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate precise si rapide
Mondo Medica
120 Ron
 • Pret Spermograma 120 Ron
 • Centru de analize de nota 10
 • Echipa medicala profesionista, implicata si amabila
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Preturi accesibile
 • Rezultate precise si rapide
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul laboratoarelor de analize specializate in spermograma in Valcea

Fie ca vrei sa faci o investigatie de rutina sau medicul specialist ti-a recomandat sa faci o spermograma in Valcea, in mod sigur ai nevoie de ajutorul unei clinici de incredere, pe care sa te poti baza si unde sa ai parte de competenta unor medici bine pregatiti in medicina de laborator. Citeste in continuare si asigura-te ca te documentezi in mod adecvat cu privire la dotarile acestora, dar si legat de parerile celorlalt pacienti:

1. Centrul Binisan

Centrul Binisan functioneaza ca un laborator de analize, fiind amplasat si in Valcea, unde pacientii barbati au posibilitatea de a opta pentru o spermograma. Echipa medicala este formata din medici si asistente cu o buna pregatire; medicii au competenta de a depista cu precizie un diagnostic corect, dar si de a elabora un plan eficient de tratament. Tehnologia medicala care se afla la dispozitia medicilor este de ultima ora, prin intermediul careia pacientii pot opta si pentru: halosperm, spermocultura, cultura secretie uretrala, examen microscopic din proba uretrala, HPV (37 de tulpini) – detectie si genotipare, BTS – 11 paramentrii, examen complet de urina (sumar+sediment), urocultura – bacteriologic si fungic. Toate aceste investigatii au ca scop principal de a identifica motivul aparitiei infertilitatii masculine.

Pretul pentru o spermograma este de 175 lei.

Empatia, implicarea, profesionalismul, experienta vasta atat a asistentelor, cat si a medicilor de specialitate sunt principalele motive pentru care pacientii sunt multumiti de activitatea din centrul Binisan. Cadrele medicale au acces la un echipament de ultima generatie, prin intermediul caruia medicii pot oferi un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat. Atmosfera este primitoare, serviciile puse in aplicare sunt calitative, iar rezultatele obtinute sunt precise si rapide.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Binisan
Vezi Pareri

2. Mondo Medica

Mondo Medica este un laborator medical din Ramnicu Valcea si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de o spermograma la o calitate superioara. Laboratorul a fost acreditat RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2007, oferind pacientilor investigatii si analize efectuate la standarde ridicate. Acesta asigura efectuarea analizelor din urmatoarele domenii: hematologie, biochimie, imunologie si serologie, bacteriologie, parazitologie. In cadrul acestora sunt incluse si analizele de depistare a infertilitatii masculine, printre care se numara si: spermograma, spermocultura, estradiol, urocultura, testosteron etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt rapide si precise, in functie de care medicul poate stabili un diagnostic corect si un tratament personalizat.

Pretul aplicat pentru o spermograma este de 120 lei.

Centrul de analize si diagnostice medicale este de nota 10, conform experientelor relatate de pacienti. Echipa medicala este profesionista, implicata, amabila si competenta in stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament eficient adaptat in functie de pacient. Multumita aparaturilor de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt de precise si rapide, iar preturile sunt accesibile.

Concluzii

Tot ce trebuie sa stii despre institutiile medicale specializate in spermograma in Valcea iti este prezentat anterior in articol, unde vei descoperi detalii cu privire la preturi, medici si aparaturile utilizate. Infertilitatea masculina este o problema care a inceput sa fie din ce in ce mai raspandita ca urmare a stilului neadecvat de viata si a factorilor de stres. Tocmai de aceea conteaza foarte mult ca dupa identificarea cauzei acesteia sa se urmeze si tratamentul recomandat de medicul specialist.