Meniu

Labioplastie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt tot mai multe femei care opteaza pentru labioplastie in Bucuresti, la clinicile de chirurgie estetica. Faptul ca au capatat incredere in chirurgii esteticieni sau ca sunt mai informate ca oricand in privinta procedurilor ce se pot realiza pentru redarea frumusetii anumitor parti ale corpului le ajuta pe femei sa se decida mai usor si sa ia atitudine.

Labioplastia se recomanda in cazul in care o persoana nu mai este multumita de aspectul zonei intime sau daca intampina probleme precum durere sau disconfort in timpul exercitiilor fizice sau al sexului, din cauza marimii labiilor. Te poti programa la un chirurg plastician bun din Bucuresti, pentru a rezolva problema, pentru ca din acest articol poti afla cateva nume cu rezonanta!

Cat costa o interventie de labioplastie in Bucuresti?

Pretul pentru o interventie de labioplastie, in Bucuresti difera in functie de medic si de clinica, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Dr. Berbecar
Clinica-Verificata
1.000 Euro
 • Pretul pentru o Labioplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Medic cu experienta in chirurgie plastica si estetica
 • Numeroase tratamente chirurgicale sau non-chirurgicale
 • Labioplastie labii mici sau labii mari
 • Amabilitate si profesionalism
 • Ofera toate informatiile necesare in legatura cu tratamentul respectiv
 • Poate fi gasita la clinica Zetta din Bucuresti si la Spitalul Judetean din Calarasi
Dr. Ovidiu Grecu
1.100 Euro
 • Pretul pentru o Labioplastie porneste de la 1.100 Euro
 • Medic cu o experienta solida in chirurgia plastica si estetica
 • Amabilitate si profesionalism
 • Numeroase tratamente estetice chirurgicale si nonchirurgicale
 • Comunicare deschisa cu fiecare pacient
 • Rezultate foarte bune
Dr. Alexandru Calu
1.000 Euro
 • Pretul pentru o Labioplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Medic cu experienta, apreciat pentru pregatirea si abordarea sa
 • Numeroase interventii chirurgicale si tratamente „fara bisturiu”
 • Comunicare deschisa fata de pacienti, oferind toate explicatiile necesare
 • Rezultate foarte bune
 • Atmosfera relaxanta in cabinet
Dr. Bortolini
1.200 Euro
 • Pretul pentru o Labioplastie porneste de la 1.200 Euro
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Participa constant la congrese si cursuri de specialitate
 • Diverse interventii chirurgicale (labioplastii, implant mamar, rinoplastii etc.)
 • Proceduri injectabile
 • Atitudine primitoare
Dr. Radu Panturu
1.450-2.450 Euro
 • Pretul pentru o Labioplastie porneste de la 1.450-2.450 Euro
 • Medic cunoscut in Bucuresti si in tara pentru interventiile reusite
 • Labioplastie cu anestezie locala sau generala
 • Comunicare si amabilitate
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Numeroase interventii si tratamente estetice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Medici care efectueaza labioplastie in Bucuresti

O programare la un medic care efectueaza interventii de labioplastie intr-o clinica din Bucuresti este necesara inainte de operatia propriu-zisa. In continuare vei afla care sunt cei mai buni medici la care poti apela cu incredere:

1. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Pentru dr. Cristina Berbecar-Zeca, pregatirea profesionala este foarte importanta, astfel ca ii acorda o atentie deosebita inca din perioada studentiei, cand, la Facultatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti era foarte interesata de tratamentele cancerelor cutanate. Astfel, a participat la trei burse, in Italia, Turcia si Ungaria, pentru a se familiariza cu abordarea, tratamentul si managementul unui astfel de pacient. In prezent, dr. Berbecar-Zeca este medic specialist in cadrul clinicii Zetta din Bucuresti, unde efectueaza numeroase proceduri chirurgicale, printre care si labioplastie, dar si tratamente non-chirurgicale.

Pretul pentru o labioplastie efectuata la acest medic porneste de la 1.000 de euro.

Aprecierile pacientilor la adresa acestui medic sunt evidente, in mediul online, unde multi dintre ei si-au impartasit experientele fericite. Discutiile premergatoare interventiilor, tratamentele in sine si rezultatele foarte bune sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii sunt recunoscatori ca au ales un medic atat de bine pregatit.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Berbecar-Zeca
Vezi Pareri

2. Dr. Ovidiu Grecu

De peste 24 de ani, dr. Ovidiu Grecu ii ajuta pe oameni sa-si indeplineasca visul legat de frumusete si increderea in sine! Medicul are peste 6.000 de interventii chirurgicale la activ, dintre care peste 1.600 sunt interventii de implant mamar. Serviciile oferite de acest doctor format in tara si in strainatate mai includ, pe langa chirurgia sanului: chirurgia faciala, a siluetei, labioplastii, chirurgie  plastica si tratamente nechirurgicale, printre care marirea si conturarea buzelor sau reintinerirea faciala.

Pretul pentru o labioplastie porneste de la 1.100 de euro.

Parerile oamenilor sunt in unanimitate pozitive in legatura cu serviciile oferite de acest medic. Pe internet, acestia au scris ca dr. Grecu i-a ajutat sa-si recastige increderea in sine si sa se bucure de rezultate impecabile ale interventiilor estetice. Increderea oamenilor a fost castigata de acest medic prin: profesionalism, implicare, rabdare, o comunicare sincera si deschisa cu fiecare. Unii merg mai departe de atat si il declara pe medic ca fiind „cel mai bun din sud-estul Europei”.

3. Dr. Alexandru Calu

Dr. Alexandru Ioan Calu este un chirurg estetician care face parte din Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania, din European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery si nu numai, dovedind o preocupare constanta fata de progresul medical si fata de noile tehnologii si tehnici in domeniu. Serviciile in care este specializat sunt tratamentele de: chirurgia sanilor, a fetei, a siluetei si a organelor genitale. Pe langa toate acestea, dr. Calu mai efectueaza si tratamente nonchirurgicale (mezoterapie, injectare botox sau filling cu acid hialuronic).

O interventie de labioplastie, are un pret, in Bucuresti, la dr. Alexandru Calu, care porneste de la 1.000 de euro.

Blandetea, rabdarea, priceperea si atentia sunt cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza cel mai mult la dr. Alexandru Calu. Toate aceste aspecte, impreuna cu aparatura si materialele de buna calitate cu care doctorul isi desfasoara activitatea s-au materializat in rezultatele foarte bune in interventiile chirurgicale realizate (marirea sanilor, labioplastii, rinoplastii etc.).  Oamenii mai spun ca medicul le-a castigat rapid increderea, prin comunicare deschisa si pregatirea sa.

4. Dr. Bortolini – Be Perfect

Fondatorul clinicii Be Perfect este dr. Alin Bortolini, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, care este totodata si membru al Colegiului Medicilor, precum si al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania. Dr. Bortolini a absolvit UMF „Carol Davila” din Bucuresti, iar perfectionarea sa in chirurgia plastica a aparut in centre de prestigiu, printre care si Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri. Doctorul a efectuat stagii internationale de pregatire in chirurgia plastica in Brazilia si Italia si participa frecvent la cursuri si congrese care il ajuta sa se dezvolte in acest domeniu.

Pretul pentru o labioplastie efectuata de dr. Bortolini este de 1.200 de euro.

Serviciile doctorului Alin Bortolini sunt apreciate de clienti, avand in vedere recenziile din mediul virtual. Unele persoane spun ca au apelat la acest profesionist datorita recomandarilor si ca nu regreta alegerea facuta. Atitudinea primitoare, experienta si rezultatele foarte bune sunt doar cateva dintre cele mai vehiculate aprecieri la adresa specialistului, despre care se spune ca are „maini de aur” si caruia multi ii sunt recunoscatori pentru reusita interventiilor.

5. Dr. Radu Panturu

Dr. Radu Panturu a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Targu Mures in 2008, iar rezidentiatul l-a efectuat la Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti. A urmat si un stagiu de pregatie in chirurgia plastica la Spitalul American din Istanbul si a devenit medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, precum si membru al Colegiului Medicilor din Anglia. Printre numeroasele interventii chirurgicale pe care le realizeaza se afla si labioplastia, realizata in special prin tehnica „ajustarii”, care reduce riscul de complicatii la minim, iar timpul de recuperare este mai scurt.

Tariful pentru o labioplastie, cu anestezie locala, este de 1.450 de euro, iar o labioplastie cu anestezie generala costa 2.450 de euro.

O mare parte dintre pacienti spun ca acest medic este foarte bine pregatit pentru ceea ce face si ca, din acest motiv, rezultatele sale sunt pe masura. In plus, oamenii mai vorbesc despre faptul ca medicul este comunicativ si dedicat si ca isi da tot interesul ca intreaga experienta a persoanei tratate sa fie fara cusur. In plus, se mai subliniaza si ca utilizeaza echipamente, instrumentar si materiale de ultima generatie.

Concluziile noastre

Decizia de a efectua o labioplastie in Bucuresti nu trebuie luata in graba. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa aflii cat mai multe detalii despre clinicile si medicii care ofera un astfel de serviciu. Ulterior, te vei programa la un chirurg plastician sau estetician din Bucuresti, iar de acolo drumul catre bucuria ca zona ta intima arata exact asa cum ti-ai dorit va fi unul foarte scurt.