Meniu

Labioplastie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dupa nastere sau odata cu inaintarea in varsta, femeile pot observa cum zona lor intima nu mai arata la fel ca inainte, acela fiind momentul cand se gandesc sa faca labioplastie. In Cluj, la un pret bun, sunt multi profesionisti la care pot apela si care le pot ajuta sa fie multumite de corpul lor si sa-si recapete increderea in frumusetea innascuta.

Sunt si cazuri in care femei de varsta mai mica au nevoie de labioplastie, pentru ca au labii prea mari sau asimetrice. De ce sunt recomandate clinicile din Cluj? Pentru ca aici sunt oameni bine pregatiti, care dispun de tehnica noua si performanta si de toate conditiile pentru desfasurarea la cele mai inalte standarde de confort si siguranta a acestei interventii.

Top clinici unde poti face labioplastie in Cluj

Daca te deranjeaza ca ai labiile prea voluminoase, prea lungi, asimetrice, „cazute” sau inchise la culoare, trebuie sa stii ca totul se poate corecta prin labioplastie. In Cluj, pretul pentru aceasta interventie difera in functie de reputatia medicului si a clinicii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
2.000 Euro
 • Tarif Labioplastie 2.000 Euro
 • Chirurg plastician cu educatie si experienta solide
 • A efectuat stagii de pregatire in spitale din Belgia si Germania
 • Medicul comunica deschis cu pacientii
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Persoane multumite de rezultate
Dr. Muntean
Clinica-Verificata
2.000 Euro
 • Tarif Labioplastie 2.000 Euro
 • Medic primar specializat in chirurgie plastica, estetica si in microchirurgie reparatorie
 • Efectueaza numeroase interventii chirurgicale sau non-chirurgicale
 • A colaborat cu unitati medicale din Italia si SUA
 • Spitalul Humanitas are dotari de ultima generatie
 • Medic comunicativ si amabil
Medestet
1.500-2.000 Euro
 • Tarif Labioplastie 1.500-2.000 Euro
 • Prima clinica din Romania specializata in chirurgie estetica
 • Dr. Ciceo s-a pregatit in tara si in strainatate, fiind specializat in Chirurgie generala si chirurgie plastica
 • Clinica se afla aproape de Iulius Mall
 • La externare, pacientii primesc si medicamentele necesare pentru ingrijirea post-interventie
 • Unii sunt nemultumiti de rezultate
Dr. Lucian Fodor
1.800 Euro
 • Tarif Labioplastie 1.800 Euro
 • Dr. Fodor a efectuat stagii de pregatire in strainatate
 • Are contract cu 2 spitale din Israel, unde efectueaza anual operatii
 • Doctor in stiinte medicale
 • Utilizeaza materiale de calitate superioara
 • Unii sunt nemultumiti de rezultate
Artis
2.500 Euro
 • Tarif Labioplastie 2.500 Euro
 • Numeroase servicii de chirurgie plastica si reparatorie
 • Aparatura de top
 • Unele nemultumiri legate de personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi, in Cluj, pentru labioplastie

Problemele enumerate anterior se rasfrang, de multe ori, nu doar la nivel psihic, ci sunt deranjante si din punct de vedere fizic. Multe femei sunt nevoite sa renunte la purtarea colantilor, de exemplu, pentru ca se simt complexate si, tot din acest motiv, de multe ori se inhiba in preajma partenerului mai ales in timpul actului sexual. O interventie de labioplastie are un pret avantajos si iti rezolva problema! Alege un medic bun din Cluj si invata sa te bucuri din nou de corpul tau! Iata cateva clinici unde poti merge cu incredere:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este un chirurg plastician cu vasta experienta si cu o educatie solida. A absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca si are dubla specializare: in Dermatologie si in Chirurgie Plastica, fiind in prezent doctor in medicina.  Timp de 3 ani a invatat in strainatate, ca rezident in serviciul de chirurgie plastica al unui spital din Oxford-UK, John Radcliffe Hospital, si a facut stagii de pregatire la spitale din Belgia si Germania. A participat la numeroase congrese si a castigat burse de fellowship in domeniul chirurgiei estetice.

Pentru o operatie de labioplastie la dr. Harceaga tariful este de 2.000 de euro. Procedura de reducere labiala include mai multe operatii care vizeaza reducerea marimii si a gradului de protuberanta a labiilor mici. Interventia se face, de regula, sub anestezie locala si consta in excizarea unei zone a labiilor mici, prin mai multe incizii.

Pacientele dr. Harceaga il caracterizeaza ca fiind un adevarat profesionist, ce le-a ajutat, datorita acestei operatii, sa se simta mai bine in pielea lor. Potrivit pacientelor, medicul lucreaza cu dedicare si comunica deschis, fiind foarte atent la nevoile oamenilor. In opiniile exprimate in mediul virtual, persoanele care au trecut pe la clinica dr. Harceaga au mai subliniat si ca rezultatele obtinute sunt unele deosebite.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Dr. Maximilian Muntean

Dr. Max, asa cum este cunoscut dr. Maximilian Muntean in randul pacientilor sai, este absolvent al UMF Cluj-Napoca si este medic primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reparatorie. In timpul rezidentiatului, a colaborat cu Instituto Clinico Humanitas din Milano si cu St. Francis Hospital din Indiana, SUA. Pe langa activitatea specifica, se dedica si activitatii stiintifice si de cercetare, publicand in revistele de specialitate. Este membru activ al UMF Cluj, al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca si al Spitalului Humanitas din acelasi municipiu.

Interventia de labioplastie efectuata de dr. Muntean costa 2.000 de euro si se face sub anestezie generala sau locala cu sedare. Tesutul nedorit se taie cu un bisturiu sau cu un laser, iar marginea nefixata se poate coase cu cusaturi foarte fine, dizolvabile. Durata procedurii variaza de la o ora la doua ore.

Persoanele care au facut labioplastie la acest medic au spus ca au fost multumite de rezultat, apreciind si dotarile medicale de ultima generatie ale Spitalului Humanitas. Doctorul este descris ca fiind comunicativ si deschis, lucruri care conteaza foarte mult pentru un pacient. Faptul ca vorbeste pe intelesul fiecaruia este de asemenea laudat de paciente, care au marturisit ca astfel au inteles exact in ce consta interventia si ce au de facut pentru a se recupera rapid. 

3. Medestet

Medestet este prima clinica specializata in chirurgie estetica din Romania, fiind infiintata in 1993. Marca „Medestet” a fost inregistrata in 1996. Unul dintre medicii de referinta de aici este dr. Mircea Ciceo, ce a participat la multe cursuri in tara si strainatate, pentru a-si dezvolta cunostintele si tehnica operatorie. Printre acestea se numara Trainingul de estetica faciala de la Praga, sub indrumarea dr. Mauricio Di Mayo. Este medic specialist in Chirurgie generala si medic specialist in Chirurgie plastica.

La Medestet, pretul pentru o labioplastie este cuprins intre 1.500 si 2.000 de euro. Interventia de reductie labiala se face sub anestezie spinala sau generala, iar durata este de o ora. Este indicat ca dupa operatie pacienta sa ramana internata in clinica pentru o noapte, pentru a fi sub supraveghere continua.

Persoanele care au fost tratate la Medestet apreciaza calitatea serviciilor. Clinica este situata aproape de Iulius Mall, iar toti pacientii primesc, pe langa scrisoarea medicala aferenta si medicamentele pentru ingrijirea post-interventie. Toate aceste lucruri conteaza foarte mult, in opinia oamenilor. Sunt si persoane care au lasat review-uri negative pe internet, nefiind multumite de rezultatele interventiilor. 

4. Dr. Lucian Fodor

Dr. Lucian Fodor este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie din Cluj si a efectuat stagii de pregatire in San Francisco si Baltimore, timp in care a participat la numeroase operatii complicate, utilizand tehnici noi si tehnologie de ultim moment. Are contract cu doua spitale din Israel, acolo unde in fiecare an efectueaza operatii. Este doctor in stiinte medicale, a publicat in reviste de prestigiu din strainatate si participa la congrese internationale.

Pretul pentru o labioplastie la dr. Lucian Fodor din Cluj este de 1.800 de euro. Dr. Lucian Fodor spune ca nu exista o tehnica standard pentru labioplastie, pentru ca fiecare femeie are particularitatile sale. Amploarea unei interventii depinde de volumul de tesut ce trebuie indepartat.

Parerile in legatura cu dr. Lucian Fodor sunt unele in majoritate pozitive. Pacientele care au beneficiat de labioplastie la acest doctor au fost multumite de rezultate si de modul cum au fost tratate, motivand ca doctorul este un bun profesionist. De cealalta parte, sunt si opinii care spun ca unele interventii se fac in graba si nu au rezultatele asteptate.

5. Artis

De mai bine de 15 ani, clinica Artis se afla in topul clinicilor de chirurgie estetica din Romania. Clinica este una moderna, eleganta si bine echipata, unde isi desfasoara activitatea specialisti de top din domeniul chirurgiei plastice si estetice. Numarul pacientilor operati la Artis a crescut anual, in medie cu 26%, din care cea mai mare parte, adica 80%, vin pentru chirurgie plastica si reparatorie.

O operatie de labioplastie costa, la clinica Artis, 2.500 de euro. In cadrul consultatiei initiale, medicii fac o examinare locala pentru a evalua dimensiunea labiei si a defectului, a tipului de piele. Tot atunci, i se aduce la cunostinta pacientei tot ce trebuie sa stie in legatura cu interventia si ingrijirile post-operatorii.

Parerile exprimate in legatura cu aceasta clinica sunt unele care reclama anumite probleme de management, sustinand ca profesionalismul nu este punctul forte in acest caz. Au fost evidentiate de asemenea si unele probleme in privinta personalului de la receptie. Cu toate acestea, sunt foarte multe persoane care sustin ca au avut parte de o experienta placuta in aceasta clinica.

Concluziile noastre

Daca nu mai esti multumita de aspectul zonei intime si esti interesata sa-ti faci labioplastie, pretul in Cluj nu este foarte mare pentru o astfel de interventie, insa calitatea serviciilor oferite in acest judet este la cele mai inalte standarde. Astfel, vei fi multumita de rezultate, lucru care este cel mai important pentru a te bucura din nou de frumusetea ta naturala si speciala.