Meniu

Labioplastie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Uneori micile imperfectiuni ale corpului iti pot afecta viata sexuala si perceptia despre propria persoana, de aceea este bine sa le gasesti o rezolvare, aceasta putand lua forma unei interventii de labioplastie in Craiova. Probabil stii deja ca orasul tau este bine reprezentat la capitolul chirurgie plastica si ca ai mai multe optiuni pentru realizarea operatiei de care ai nevoie, iar acest aspect te pune oarecum in dificultatea de a alege.

Articolul pe care deja il citesti te va ajuta cu informatii bine documentate despre clinicile si cabinetele de top din Craiova in care ai putea sa obtii remodelarea zonei genitale.

Ce optiuni ai pentru labioplastie in Craiova?

Iti doresti ca operatia sa iasa bine, sa minimalizezi riscurile aferente oricarei interventii chirurgicale si sa eviti complicatii ulterioare, de aceea este bine sa alegi elita serviciilor de chirurgie plastica si sa mergi pentru labioplastie in Craiova la unul dintre cei mai buni medici. Il poti gasi la unul/una dintre cabinetele sau clinicile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Programare Online
Wanderma
1 Clinica-Verificata
485 Euro
 • Pretul operatiei de Labioplastie porneste de la 485 Euro
 • Rating ridicat
 • Medici bine pregatiti
 • Medic primar in chirurgie plastica
 • Amabilitate si profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Tehnologie performanta
 • Rezultate excelente
Dr. Razvan Mercut
2
500 Euro
 • Pretul operatiei de Labioplastie porneste de la 500 Euro
 • Profesionist de nota 10
 • Implicare profunda in actul medical
 • Respect si empatie fata de pacienti
 • Rezultate excelente ale interventiilor chirurgicale
Perfect Touch
3
1.000 Euro
 • Pret Labioplastie 1.000 Euro
 • Medic profesionist
 • Accent pe calitate si binele pacientului
 • Servicii excelente, de la consilierea preliminara si pana la finalul tratamentelor
 • Interventii cu rezultate impecabile si aspect natural
Prestige Oltenia
1.000 Euro
 • Pretul operatiei de Labioplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Rezultate excelente
 • Medici de nota 10
 • Respect si amabilitate fata de pacienti
 • Cadru primitor, amenajat cu bun gust
Mogos Med
775 Euro
 • Pretul operatiei de Labioplastie porneste de la 775 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta si pregatire temeinica
 • Respect fata de pacienti
 • Interventii chirugicale reusite
 • Decalarea programărilor
Vita Plus Medical
605 Euro
 • Pret Labioplastie 605 Euro
 • Medici profesionisti, cu pregatire temeinica
 • Solutii eficiente de tratament
 • Atmosfera placuta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor/cabinetelor care fac operatia de labioplastie in Craiova

Cele mai bune servicii in mod absolut nu inseamna neaparat si cele mai bune pentru tine si vrei sa ai la dispozitie toate datele problemei inainte de a lua o decizie in privinta clinicii sau cabinetului spre care sa te indrepti pentru labioplastie in Craiova. In sectiunea de mai jos a articolului vei gasi informatii despre calitatea prestatiilor medicale, experienta chirurgilor, preturile practicate si parerile pacientilor care au realizat operatii estetice in unitatile medicale din clasament.

1. Wanderma Clinic

Wanderma Clinic este un centru de ingrijire a pielii din Craiova in cadrul caruia pacientele au posibilitatea de a apela la serviciul de labioplastie. Datorita expertizei medicale de varf si tehnologiei avansate, de ultima generatie, toate serviciile de infrumusetare puse in aplicare sunt eficiente. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este formata din medici certificați, specializați în dermatologie și chirurgie plastică, cu o experienta vasta centrata pe pacient. In cadrul departamentului de chirurgie plastica isi desfasoara activitatea urmatorii: dr. Enio Ilinoiu, medic specialist in chirurgie estetica si plastica si dr. Vlad Parvanescu, medic primar in chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale. Multumita aparaturilor moderne pe care le au la dispozitie, medicii pot efectua o multime de interventii chirurgicale plastice si estetice, printre care se numara si labioplastia unilaterala si bilaterala.

Pretul pentru o labioplastie unilaterala este de 485 euro, iar o labioplastie bilaterala costa 885 euro.

Toti pacientii care au apelat la serviciile Wanderma Clinic si-au exprimat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. In cadrul departamentului de chirurgie plastica si estetica isi desfasoara activitatea doi medici bine pregatiti, amabili si profesionisti, care asigura un act medical ireprosabil. Fiind o clinica echipata cu tehnologie de ultima generatie, toate interventiile chirurgicale, serviciile de infrumusetare si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Wanderma Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Razvan Mercut

Daca vrei sa faci labioplastie in Craiova, la cabinetul Dr. Razvan Mercut, expert in chirurgie plastica, chirurgie cosmetica si tratamente cosmetice non-chirurgicale, vei gasi un medic tanar, pasionat de meserie, care intelege necesitatea corectarii micilor imperfectiuni ale corpului, pentru ca tu sa te simti din nou frumoasa sa iti recapeti increderea in tine. Chirurgul se remarca prin experienta dobandita in Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, sutele de interventii reusite si prin activitatea de cercetare ca doctor in medicina si cadru didactic universitar la Facultatea de Medicina din oras.

Tarifele practicate de dr. Mercut sunt afisate pe site-ul web al cabinetului sau. Pentru o labioplastie, medicul percepe o suma cuprinsa intre 500 si 750 de euro.

Pacientii care au fost operati si tratati de acest medic declara ca dr. Razvan Mercut este un profesionist de nota 10, profund implicat in actul medical, cu respect si empatie fata de pacienti, iar rezultatele interventiilor sunt excelente.

3. Perfect Touch

Perfect Touch este clinica infiintata in anul 2017 in Craiova de catre medicul dr. Cristian Gheorghe, specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, si ofera pacientilor tratamente cosmetice nonchirurgicale, interventii chirurgicale estetice (blefaroplastie, otoplastie, labioplastie, liposuctie, chirurgia sanului, abdominoplastie, lifting facial), excizie tumori si chirurgia mainii. Conceptul Perfect Touch se bazeaza pe atentia la fiecare detaliu, de la consultatie si pana la monitorizarea postoperatorie, si pe servicii orientate catre pacient.

Lista detaliata a serviciilor si preturile practicate se regasesc pe site-ul clinicii. Pentru o labioplastie vei plati 1.000 de euro la acest medic.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru clinica, pentru care au acordat 5 stele din 5. Ei apreciaza ca medicul Cristian Gheorghe este un profesionist, care pune accent pe calitate si binele pacientului, de la consilierea preliminara si pana la rezultatele impecabile ale interventiilor, cu aspect natural, fara exagerarea proportiilor.

4. Prestige Oltenia

La Clinica Prestige Oltenia din Craiova se realizeaza injectari cu acid hialuronic, interventii minim invazive de estetica si interventii chirurgicale de implant mamar, reductie mamara, ridicare sani, liposuctie, blefaroplastie, abdominoplastie si labioplastie. Poti conta aici pe serviciile a doi chirurgi plasticieni cu experienta, dr. Firass Obeidat si dr. Pouya Pourgolafshan.

O lista de servicii, cu preturile aferente poate fi consultata pe site-ul web al clinicii. Pentru o labioplastie se percepe suma de 1.000-1.500 de euro la aceasta clinica.

Pacientii se declara multumiti de tratamentele si interventiile efectuate aici. Ei considera ca rezultatele sunt perfecte, medicii sunt de nota 10, iar abordarea pacientilor se face cu respect si amabilitate, intr-un cadru primitor, amenajat cu bun gust.

5. Mogos Med

La sectia de Chirurgie Estetica a Clinicii Mogos Med se efectueaza o gama variata de interventii chirurgicale: mamoplastia de augmentare, mamoplastia de reductie, blefaroplastia, otoplastia, abdominoplastia, ginecomastia, lifting facial si corporal, liposuctie, labioplastie. Clinica din Craiova a fost infiintata in 2003 de familia de medici a prof. dr. Dan Mogos, medic primar chirurg, profesor universitar la UMF Craiova, seful Clinicii de Chirurgie a Spitalului Universitar CF Craiova, si dispune astazi, gratie unei investitii din 2010 in aparatura performanta, prin fonduri europene, de o gama larga de servicii si personal specializat.

Gama completa de servicii se regaseste pe site-ul web, iar tariful pentru labioplastie variaza intre 775 si 970 de euro.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate. Ei declara, prin intermediul recenziilor, ca au intalnit aici medici profesionisti, cu experienta si pregatire temeinica, respect fata de pacienti, si ca au beneficiat de interventii chirurgicale reusite. Exista si nemultumiri legate de gestionarea programarilor de catre personalul de la receptie.

6. Vitaplus Medical

La sectia de Chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva din reteaua Vitaplus Medical, medicul specialist chirurg plastician dr. Ionuta Daniela Vintila realizeaza interventii de chirurgie plastica si operatii estetice de blefaroplastie, labioplastie, lifting facial si augmentare mamara. In Craiova functioneaza sub umbrela Vitaplus un spital, o clinica si sase centre medicale, dotate cu aparatura performanta. Echipa medicala reuneste specialisti cu experienta, profesori universitari si medici tineri bine pregatiti si dornici de afirmare.

Labioplastia cu anestezie locala se efectueaza la pretul de 605 de euro.

Parerile pacientilor despre activitatea unitatilor medicale Vitaplus sunt impartite. O buna parte a pacientilor spun ca au avut parte de experiente bune la medicii de aici, ca au fost tratati de profesionisti cu pregatire temeinica si ca solutiile indicate au fost eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti acuza superficialitate din parte unora dintre medici, un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si timpul mare de asteptare, chiar cu programare.

Concluzii

Operatia de labioplastie in Craiova se poate realiza la una dintre clinicile si cabinetele de top din oras, la care lucreaza medici specialisti in chirurgie plastica si reconstructiva, experimentati si dedicati profesiei. Alegand una dintre aceste unitati medicale, vei beneficia de servicii de calitate si un rezultat al interventiei care sa te multumeasca si sa iti redea increderea in tine.

Labioplastia nu este o procedura complicata pentru experienta chirurgilor plasticieni din Craiova, insa alegerea unei/unui clinici sau cabinet cu standarde inalte minimalizeaza riscurile interventiei si iti garanteaza efectul dorit.