Meniu

Labioplastie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care esti in cautarea unei clinici la care sa te poti programa pentru interventia de labioplastie in Galati, ai ajuns la articolul potrivit! Aici poti gasi informatii in legatura cu cele mai frecventate clinici din oras, de la tarifele practicate, la experientele unor pacienti, care la un moment dat, s-au aflat in locul tau si au fost nevoiti sa ia o decizie.

La clinicile din Galati, pacientii pot gasi medici care au acumulat o ampla experienta in domeniu si care sunt la curent cu cele mai noi tehnici din domeniu, ceea ce-i ajuta sa ofere servicii de calitate superioara celor care au nevoie de ele.

Cat costa operatia de labioplastie in Galati?

Pretul labioplastiei in Galati poate fi influentat de mai multi factori, printre care se numara si complexitatea cazului. De aceea, chiar daca pacientilor li se ofera un pret orientativ, acesta poate sa difere la final de interventie, din cauza complicatiilor aparute pe parcursul ei. In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile practicate la clinicile din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Clinica ArEstetic
Clinica-Verificata
2.060 Ron
 • Tariful interventiei de labioplastie porneste de la 2.060 Ron
 • Aparatura performanta
 • Se afla in centrul orasului
 • Gama variata de servicii
 • Consultatie gratuita
 • Consiliere financiara
Terra Clinique
2.060 Ron
 • Tarif Labioplastie 2.060 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Medici de elita
 • Experienta in domeniu
 • Servicii de calitate
 • Promptitudine
Absolute Aestetics
2.500 Ron
 • Tarif Labioplastie 2.500 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Oferte speciale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza interventia de labioplastie in Galati

In catalogul de servicii de la clinicile de mai jos, se afla si labioplastia, in Galati. Chiar daca modul in care se desfasoara operatia este unul asemanator, nu inseamna ca experienta prin care trec oamenii este una identica, lucru care se poate vedea din recenziile pe care le-au publicat pe internet. Tine cont de aceste informatii pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine:

1. Arestetic

Prima clinica la care se pot duce pacientii pentru interventia de labioplastie in orasul Galati, este Arestetic. Locatia este una accesibila, clinica aflandu-se in centrul orasului. Aici, pacientii pot gasi medici cu experienta in domeniu, precum Dr. Ardeleanu Valeriu, chirurg estetician, medic specialist in chirurgie plastica si reconstructiva, sau Dr. Andreea Luca, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Clinica ofera o gama variata de servicii, in care sunt incluse interventii care tin de chirurgia sanului, de cea corporala si de cea faciala. Peste 600.000 de euro au fost investiti in aparatura medicala, astfel incat pacientii sa aiba parte de cele mai bune tratamente cu putinta. De asemenea, pacientii pot beneficia de consiliere financiara, astfel incat interventia pe care o aleg sa nu-i puna intr-o situatie financiara dificila.

Pretul interventiei de labioplastie porneste de la 2.060 de lei.

Cele mai multe recenzii acordate clinicii Arestetic sunt pozitive, ceea ce arata ca pacientii sunt super multumiti de rezultatele pe care au reusit sa le obtina cu sprijinul personalului medical de aici. Serviciile prestate sunt de calitate, iar personalul de la receptie este prietenos si gata sa ajute. Profesionalismul medicilor i-a determinat pe multi pacienti sa recomande clinica si altor oameni.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ArEstetic
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

Terra Clinique ofera o gama variata de proceduri si tratamente, printre care se afla si intervantia de labioplastie, realizata in Galati. Clinica dispune de echipament modern de top, care ajuta echipa formata din medici cu experienta in domeniu sa ofere servicii medicale de calitate. Din echipa face parte Dr. Andreea Luca, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirugie estetica. Serviciile sunt adaptate la nevoile pacientilor, astfel incat fiecare persoana sa primeasca un tratament potrivit nevoilor ei. Personalul clinicii stie cat de important este timpul pacientilor si tocmai de aceea, asigura promptitudinea serviciilor.

Interventia de labioplastie costa 2.060 de lei.

Multe persoane au trecut pragul Terra Clinique si au fost super multumite de ce au gasit aici, dupa cum reiese din recenziile pe care le-au postat pe pagina clinicii. Personalul este amabil, empatic si da dovada de profesionalism. Alte aspecte pe care le-au apreciat utilizatorii au fost curatenia, calitatea serviciilor si atentia acordata pacientilor.

3. Absolute Aestetics

Procedura de labioplastie se efectueaza si la cabinetul Absolute Aestetics din Galati, unde isi desfasoara activitatea medici specializati in chirurgie plastica precum Dr. Iulia Olaru, Dr. Florin-Stefan Olaru si Dr. Cristina Bejan. Persoanele interesate trebuie sa tina cont de faptul ca accesul la serviciile cabinetului se face cu programare prealabila. Pe langa labioplastie, alte servicii de chirurgie plastica pentru care pot apela pacientii sunt otoplastia, blefaroplastia, liposculptura etc. Prin intermediul lor, oricine poate obtine un aspect de invidiat.

Interventia de labioplastie costa 2.500 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile cabinetului Absolute Aestetics apreciaza personalul ca fiind amabil si intelegator. De asemenea, tratamentele sunt efectuate de profesionisti, la standarde inalte, astfel incat pacientii sa fie cu adevarat multumiti de rezultatele obtinute.

Concluzii

In cele din urma, daca intentionezi sa te programezi la o interventie de labioplastie in Galati, dar nu esti sigura care clinica este cea mai potrivita pentru tine, ai mai sus toate informatiile necesare pentru a lua o decizie. Clinica aleasa te va ajuta sa-ti atingi idealul de frumusete!